Aynen ben gideceğim için acelem var ama yine de 2 gün bekletiyorumSırasıyla gidiyoruz Alamancı sende bekle acelen ne
@Forumdash Gideceği için acele ediyor sen hep burdasın
Hayırdır nereye? @ForumdashSırasıyla gidiyoruz Alamancı sende bekle acelen ne
@Forumdash Gideceği için acele ediyor sen hep burdasın
1.bucuk sene oldu galiba.Aralık sonuydu. diye hatırlıyorumO kadar oldumu dün izledik gibi 😱 😱 😱
Forumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruzHayırdır nereye? @Forumdash
Derine derine en derineHayırdır nereye? @Forumdash
destere gelemedi gittiği yerden bilemiyorum yaniForumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruz@xemrexxx
Büyük ihtimalle geldinde Forumdash nerede diye seni çekiştirecez sen gelmeden yaptımız gibidestere gelemedi gittiği yerden bilemiyorum yaniBen gidince söyle fok balıklarını gebertmeye gitmiş dersin
Forumun gizli kimliklileri destere @Forumdash yazları forumda olmuyorlar ne halt yediklerini bilmiyoruz@xemrexxx
Giderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.Derine derine en derine
Adamların ne yapmaya gittiğini biliyormusunGiderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.
Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep.
Ne bu gizlenme çabası, FBI kesildiler başımıza.Adamların ne yapmaya gittiğini biliyormusunNickleri dısında bilgilerini bilmiyoruz bizi bırak devlette bile yok bilgileri@Forumdash
Tek bunlar gizliyor sanırım Vartolu gibi olabilirler zaten @Forumdash sahte ad kullanıyor Faruk @xemrexxx takmıştı adınıNe bu gizlenme çabası, FBI kesildiler başımıza.
En azından erkek olduklarını biliyorsun, oda birşeydir.
destere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.Tek bunlar gizliyor sanırım Vartolu gibi olabilirler zaten @Forumdash sahte ad kullanıyor Faruk @xemrexxx takmıştı adını@destere i de fok diye biliyoruz bukadar
Kısır ve döngüsüBüyük ihtimalle geldinde Forumdash nerede diye seni çekiştirecez sen gelmeden yaptımız gibiSonra o gidip sen gelecen onu çekiştiricez aynı şeyler
Bilgisayar götürmuyorum ki yanımda cep telefonu oluyor genelde. Foruma cepten girmek zor oluyor ki(mesaj yazmak) hiç girmem diyorum. Arada küçük süprizler yapıyorum tabi, pc buldugum yerdeGiderken @destere 'ye de uğrayıp, bol bol dedikodunu yaparlar artık.
Gittiğiniz yerde internet mi yok anlamadım ki? Ben zaten telefondan giriyorum hep.
Aaa evet destere adını yaşını biliyoruz en azındandestere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.
Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona.
@xemrexxx ve algısının ne kadar güclü oldugunu görüyoruzdestere Selim değil miydi ya? İstanbul'da yaşadığını da söylemişti bana sanki.
Bende geçenlere kadar @Forumdash 'ın ismini gerçekten Faruk diye biliyordum. Hatta bir kere Faruk demiştim ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?