dur bir yoruma bakayımBende tam ona yorum yapmıştım kalp kalbe karşıymış
dur bir yoruma bakayımBende tam ona yorum yapmıştım kalp kalbe karşıymış
Hahaha gırganat aklımdan çıkmıyordur bir yoruma bakayımkesin şapkalı adam gömlekli çocuk fistanlı kız diye isimleri çorba etmişsindir
onun gerçek ismi neydi galavantmıydı gavatmıydı o tarz bişeydiHahaha gırganat aklımdan çıkmıyorSenle benden başkası anlamaz tabi
Hhaha bilmiyorum ki cnmonun gerçek ismi neydi galavantmıydı gavatmıydı o tarz bişeydi
Dizibox izliyorsan o sitenin videoları çok kötü yaa sadece o siteden izlerken donuyorinternet dona dona izliyomniye ingilizce cekmemişler ki...
farketmiyorki almanca daha iyi bence arada bir netflix in dünyaya açılmasını seviyorum hatta kore dizilerine bile alıştırdı beniinternet dona dona izliyomniye ingilizce cekmemişler ki...
forumdash ta netflix var orda donmaması lazım artık naptı çekip optiğinimi kopardı anlamadımDizibox izliyorsan o sitenin videoları çok kötü yaa sadece o siteden izlerken donuyor
Dizimagta varsa ordan izle donmuyor
Ben yatayım artık cnm dün iyi geceler diyemeden çıktım çünkü sonrasında gelmeyi düşünüyordumfarketmiyorki almanca daha iyi bence arada bir netflix in dünyaya açılmasını seviyorum hatta kore dizilerine bile alıştırdı benibunun ingilizcesini yapsalar bu kadar etkili olmazdı
forumdash ta netflix var orda donmaması lazım artık naptı çekip optiğinimi kopardı anlamadım
tespitin batsındiziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yok
bunlar hep görümceğin iftiralarıdark da o tarz bir bişey yaşanmadısen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınma
anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelim
iki bölüm birden izleyectin unutma
Niye biz hep senin dediklerini yapıyoruz ya
Bunu sonra izlersin ayoll Lucifer ve Arrowun 1 er bölümü kaldı onları izle yoruma gelS01B01
Öncelikle çok sakin başladı.Sonunda gizem doruktaydı.
Kasvetli havayı sevdim ama yavaş temposu uykumu getirdi.
Dilden dolayı çok yabancılık çektim ki ingiliz dizilerinde bile yaşarım bu sorunu. Amerikan aksağınana çok alişmişim malasefBir de Almanlar neden çok sert tipleri var? Hiçbiri sempatik gelmedi.
Dizide gelin kaynana çekişmesi bile varHiç yakştıramadımKaynanayı fotodan yırtmişlar galiba @destere
Mağarada umarim Godzilla tarzı bişey olmaz
Bu arada @destere gerçek hayatta dejavu bize anılarımızı "mış"lık katıyorsa, similasyon hayatımızın "mış"lığı da ters matrismiş(umarım yanlış anlamamişimdir)
Şimdilik oha olmadım. Zaten fragmanı bile izlememiştim hiç sadece afiş ve st yorumlarında alternatif diye görünce etkilemişti beni. O yuzden 7.5'tan 8 diyorum. 2 bölüm yerine tek bölüm yeter. Yarın 2-3 izlerim.
8/10
Arrow'u izledim de Luciferi izleyecek doğru düzgün site bulamadım. Türkçe altyazı düşmemiş. Gece bakıcam yine.Bunu sonra izlersin ayoll Lucifer ve Arrowun 1 er bölümü kaldı onları izle yoruma gel
senin dediklerini sen izlemişsin benim koşturup yetişmem lazım nefesim kesilirNiye biz hep senin dediklerini yapıyoruz yaUTC ile Vikings'i izle demekten dilimde tüy bitti bir onlara yer ayıramadın
stranger ı bitir hemen buna geçBunu sonra izlersin ayoll Lucifer ve Arrowun 1 er bölümü kaldı onları izle yoruma gel
Vikings 4 bölüm 1 günde hallet güncel izle iştesenin dediklerini sen izlemişsin benim koşturup yetişmem lazım nefesim kesilir
ama benim dediklerim hep yeni fırından çıkmış çıtır çıtır diziler
tamam şu dark bitsin direk vikings e geçeceğimVikings 4 bölüm 1 günde hallet güncel izle işteKoskoca Vikings'i 2-3 kişi yorumluyoruz ayıptır yaUTC'de ise bölümler uzun sonuçta Türk dizisi bir an önce başla yoksa bu kadar süre kim izleyecek deyip cayarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?