Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

internet dona dona izliyom:( niye ingilizce cekmemişler ki...
farketmiyorki almanca daha iyi bence arada bir netflix in dünyaya açılmasını seviyorum hatta kore dizilerine bile alıştırdı beni :) bunun ingilizcesini yapsalar bu kadar etkili olmazdı:)

Dizibox izliyorsan o sitenin videoları çok kötü yaa sadece o siteden izlerken donuyor :F

Dizimagta varsa ordan izle donmuyor :A
forumdash ta netflix var orda donmaması lazım artık naptı çekip optiğinimi kopardı anlamadım :)

farketmiyorki almanca daha iyi bence arada bir netflix in dünyaya açılmasını seviyorum hatta kore dizilerine bile alıştırdı beni :) bunun ingilizcesini yapsalar bu kadar etkili olmazdı:)

forumdash ta netflix var orda donmaması lazım artık naptı çekip optiğinimi kopardı anlamadım :)
Ben yatayım artık cnm dün iyi geceler diyemeden çıktım çünkü sonrasında gelmeyi düşünüyordum :A

Telafi amaçlı başta @mrt-06 sonra sen ve @XanTier ve burada olmasada kalbimizde olan @Harunnn60 Cicili bicili rüyalar hepinize :bhr::bhr::bhr:

1x4. Bölüm

yine güzel bir bölümdü charlotte un küçük kızı dilsiz elisabet renk kattı diziye :) elizabeth in anlattığı bir hikaye vardı @Çiğdem- :) elizabeth in dediğine göre kız salyangozlar erkek salyongozların pipisini koparıyormuş, bu yüzden erkek salyangozlar kız gibi oluyormuş :) demekki canlılar dünyasında kızlara güvenmemek lazım her türlü şirretlik var bunlarda :)

charlotte un kocası peter doppler dopp muş harbiden :) erkeklerle yatıp kalkıyormuş özellikle trans ın lafına çok güldüm:) buruşuk hıyar turşusuna benzeyen şeyi olan kişi senin eşin değilmi? diyor kadına :)
elizabeth in kayboluşu heyecan yarattı sondaki abla ile kardeşin karşılaştığı sahnede harika çekilmişti abla fransiska nın kızkardeşine önce sarılıp sonra dudağındaki ruju görünce kardeşinin yüzüne şaplak atışı bir daha benim eşyalarıma dokunma derkenki hali çok doğal ve güzel çekilmiş bir sahneydi :)
fransizkayı bir süre takip eden magnus kızın albenisine dayanamadı fazla çiftleşmeye başladılar :)
kuşların ölüm sebebide sestenmiş falanmış filanmış :)

Son düzenleme:
S01B01

Öncelikle çok sakin başladı.Sonunda gizem doruktaydı.
Kasvetli havayı sevdim ama yavaş temposu uykumu getirdi.
Dilden dolayı çok yabancılık çektim ki ingiliz dizilerinde bile yaşarım bu sorunu. Amerikan aksağınana çok alişmişim malasef:X Bir de Almanlar neden çok sert tipleri var? Hiçbiri sempatik gelmedi.

Dizide gelin kaynana çekişmesi bile var :F Hiç yakştıramadım:F Kaynanayı fotodan yırtmişlar galiba @destere

Mağarada umarim Godzilla tarzı bişey olmaz :T:

Bu arada @destere gerçek hayatta dejavu bize anılarımızı "mış"lık katıyorsa, similasyon hayatımızın "mış"lığı da ters matrismiş :X (umarım yanlış anlamamişimdir)

Şimdilik oha olmadım. Zaten fragmanı bile izlememiştim hiç sadece afiş ve st yorumlarında alternatif diye görünce etkilemişti beni. O yuzden 7.5'tan 8 diyorum. 2 bölüm yerine tek bölüm yeter. Yarın 2-3 izlerim.

8/10

1x5. Bölüm

bölüm başları sıkıcı geçti kim kiminle oynaşıyor kimkimi kıskanıyor pek sarmadı ama bölüm sonunda aklımıza gelen başımıza geldi? toz kondurmak istememiştim ama demekki öyleymiş :) hayatta herşey oluyor malesef :)
jonas ın intihar eden babasına ait mektubu okumasıyla herşey aydınlandı :)

üçüncü bölümde geçmişe giden mikkel in hemşireyle karşılaşmasını görünce ve hemşirenin jonas ın intihar eden babasının annesi olduğunu anladığımda, mikkelin geçmişte mahsur kaldığı hannah ile evlenmiş olabileceği ve jonas ın babası olacağı aklıma gelmişti ama yinede acaba öylemi diye düşünüyordum?

bu bölüm sonunda herşey anlaşıldıki evet mikkel geçmişe gidip michael olmuş ve de hemşire tarafından evlatlık edinilmiş :)
yani jonas, mikkel kaybolmadan önce onun peşinden koşturuyormuş :) insan babasını öyle tıfıl halde yakalayınca kafasına bir şaplak geçirmez mi? aslında jonas ta mikkelin kafasına bayağı şaplak geçiriyordu :)
diğer bir mesele jonas günümüzde martha ile oynaşıyor değil mi ? şimdi bu marta aslında jonas ın babasının ablası, yani jonas ın halası oluyormuş :) yani jonas halasına mı şapıyor:)
aslında konu ile ilgili aklıma bin türlü fikir geliyorda şimdi yeri burası değil :)

hayat 33 yılda bir kendini tekrar ediyorsa bu durumda değişen bişey yok sonsuz bir döngü var demekki :)
şimdi soru şu mads nerde peki? 33 yıl önce ulrich in kardeşi mads de kaybolmuştu o da geleceğe mi geldi, yani mikkelle yermi değiştirdi?

Son düzenleme:
1x6. Bölüm

diğer merak ettiğim olayda çözüldü gibi , idare eder bir bölümdü
mads e acaba noldu diyordum mikkel 1986 ya giderken mads günümüzemi geldi diye sormuştumki evet bulunan çocuk cesedi mads e aitmiş .. ama neden o sağ bir şekilde günümüze gelmemiş ? acaba geleceğe gidenler ölüyorda geçmişe gidenlermi sadece sağ kalıyor? yoksa nükleer tesislerde kaza geçiripte bu tarafamı düştü ölüsü ? yoksa çocuğu aileden birisi öldürdüde ortadan kaldırmak için tünele falanmı bıraktılar:) zaten ulrich le hep kavğa ederlermiş barışırlarmış belki ulrich öldürdü babası alıp tünel deliğine soktu çocuğun cesedi kazayla geleceğe ışınlandı ? yada babası bir kadınla iş üstündeyken çocuk babasını uygunsuz yakaladı baba çocuğu öldürdü tünele sakladı :) yada yada neyse yadalar çok :))

jonas tünelin kapılarını aça aça 1986 ya gitti hatta annesi hannahın tıfıl haliyle bile karşılaştı :) daha önce aynı kapıları ulrich zorlamıştı açılmamıştı? jonas a ise kapılar itirazsız açıldı :)
martha efkarlandı anasına çemkirdi anası katharina da bayağı yarmagül bir kadın?katherina kanserli reginayı evire çevire döverken gençliğine dönüş yaptı adeta :)
bu arada hannah ulrich sapığıymış ezelden beri? ama belli etmemiş geçmişte kendi suçunu reginaya atmış... tabi foyası meydana çıktı ama geri çekilecek gibi değil.. ulrich den de kolay kolay vazgeçmeyecek gibi ?

Son düzenleme:
Bunda da mı varmiş :T: Ben bunun fragmanını bile izlemedim. Afişi ve StT yorumlarındaki bahsetmelerden beni çekti:F Neyse şimdi ilk bölümü izliyorum.

Dedim sana senin huyun suyun @xemrexxx ye benziyor. Çakma fake hesabı gibisin :F Kariştirmiştir @mrt-06 yoksa orada senin adın değil @xemrexxx olmalıydı:A

O benim fake'm olur ancak ben coolum.😎

tespitin batsın:) diziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yok :)

bunlar hep görümceğin iftiraları:) dark da o tarz bir bişey yaşanmadı :) sen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınma :)

anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelim :)

iki bölüm birden izleyectin unutma :)

Yok izlemeyeceğim.:)

Son düzenleme:
bunda yok @xemrexxx nin dedikodusuna @mrt-06 de katılım sağlamış izlyen benim o tarz bişey olsa sezerdik :)

çabuk hogatha stranger ı bitirde buna başlayalım :)

yarın 4 bölüm izlemen lazım bugünü telafi etmek için :)
Niye biz hep senin dediklerini yapıyoruz ya :A UTC ile Vikings'i izle demekten dilimde tüy bitti bir onlara yer ayıramadın :A

S01B01

Öncelikle çok sakin başladı.Sonunda gizem doruktaydı.
Kasvetli havayı sevdim ama yavaş temposu uykumu getirdi.
Dilden dolayı çok yabancılık çektim ki ingiliz dizilerinde bile yaşarım bu sorunu. Amerikan aksağınana çok alişmişim malasef:X Bir de Almanlar neden çok sert tipleri var? Hiçbiri sempatik gelmedi.

Dizide gelin kaynana çekişmesi bile var :F Hiç yakştıramadım:F Kaynanayı fotodan yırtmişlar galiba @destere

Mağarada umarim Godzilla tarzı bişey olmaz :T:

Bu arada @destere gerçek hayatta dejavu bize anılarımızı "mış"lık katıyorsa, similasyon hayatımızın "mış"lığı da ters matrismiş :X (umarım yanlış anlamamişimdir)

Şimdilik oha olmadım. Zaten fragmanı bile izlememiştim hiç sadece afiş ve st yorumlarında alternatif diye görünce etkilemişti beni. O yuzden 7.5'tan 8 diyorum. 2 bölüm yerine tek bölüm yeter. Yarın 2-3 izlerim.

8/10
Bunu sonra izlersin ayoll Lucifer ve Arrowun 1 er bölümü kaldı onları izle yoruma gel
:A :A :A

Niye biz hep senin dediklerini yapıyoruz ya :A UTC ile Vikings'i izle demekten dilimde tüy bitti bir onlara yer ayıramadın :A
senin dediklerini sen izlemişsin benim koşturup yetişmem lazım nefesim kesilir :)
ama benim dediklerim hep yeni fırından çıkmış çıtır çıtır diziler :)

Bunu sonra izlersin ayoll Lucifer ve Arrowun 1 er bölümü kaldı onları izle yoruma gel
:A :A :A
stranger ı bitir hemen buna geç :) lucifer da biraz bekleyin ben yetişey,im :)

senin dediklerini sen izlemişsin benim koşturup yetişmem lazım nefesim kesilir :)
ama benim dediklerim hep yeni fırından çıkmış çıtır çıtır diziler :)
Vikings 4 bölüm 1 günde hallet güncel izle işte :A Koskoca Vikings'i 2-3 kişi yorumluyoruz ayıptır ya :D UTC'de ise bölümler uzun sonuçta Türk dizisi bir an önce başla yoksa bu kadar süre kim izleyecek deyip cayarsın :A

Vikings 4 bölüm 1 günde hallet güncel izle işte :A Koskoca Vikings'i 2-3 kişi yorumluyoruz ayıptır ya :D UTC'de ise bölümler uzun sonuçta Türk dizisi bir an önce başla yoksa bu kadar süre kim izleyecek deyip cayarsın :A
tamam şu dark bitsin direk vikings e geçeceğim:) zaten bunu bugün bitiririm yarın vikings teyim :)

işin içinde utc demi vardı ? :))