Luciferin son bölümünü izledinmi senSaol Heycanlı bitiyor mu ST gibi? 2x5 iyi sonuç alırız Başka ne izlicektik acaba?
Luciferin son bölümünü izledinmi senSaol Heycanlı bitiyor mu ST gibi? 2x5 iyi sonuç alırız Başka ne izlicektik acaba?
benzettiğin şeye bak hogathaBiz MasacRE , Harun ile günde 1 bölüm izliyorduk mesala Harun yok onu bekliyoruz Punisher için @destere Pancar Motoru gibi gidiyor
yooğk İzlemeye çalişcam şimdi.Luciferin son bölümünü izledinmi sen
Lucifera bakmadın mı sen? Gotham bende de duruyor baksam mı kararsızım.ben sonraya lucifer ı ve twd ile gothamı tüketeceğim o zamana kadar netflix de yeni dizi gelir heralde
Senin beklediğin doğa üstü şeyler oluyor sezon arasına girdi galiba izle bu akşamyooğk İzlemeye çalişcam şimdi.
Lucifera bakmadın mı sen? Gotham bende de duruyor baksam mı kararsızım.
Mesele tam olarak öyle değil dostum. Eve diyelim 6.30 7 gibi geliyorum vaktim oluyor ama pc'de çok az duruyorum. Ya dışarı çıkıyorum ya başka bir şey yapıyorum elimdeki dizileri zar zor izleyebiliyorum. Bir ara 20 tane dizi sezonu indirdim @MasacRE- ye söylemiştim hatta isimlerini ama izleyemedim hala düşün yani.
o tipiyle bu sarı oğlanı götürünce çiğdem sinirden köpürmüştü
Bu da kıza benziyor zaten.Hahaha @mrt-06 zevkliymiş
AY BUNUN D genleriyle oynanmışBu da kıza benziyor zaten.
Bu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @ForumdashAY BUNUN D genleriyle oynanmış
diğer ikisini biliyordum da @MasacRE- sürpriz oldu beklemezdimBu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
Algı yaratma pis yılan Hem ne uydurdun öyle söyle bakayım eşcinselli dizilerimiBu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
Herkes Atacan'ın gerçek cinsel kimliğinin farkına vardığı için olayı bize yıkıp sıyrılma peşinde yılan Yok yani öyle bir şeydiğer ikisini biliyordum da @MasacRE- sürpriz oldu beklemezdim
Sadece gerçekleri haykırıyorum, yine iftira atılan ben oluyorum.Algı yaratma pis yılan Hem ne uydurdun öyle söyle bakayım eşcinselli dizilerimi
Herkes Atacan'ın gerçek cinsel kimliğinin farkına vardığı için olayı bize yıkıp sıyrılma peşinde yılan Yok yani öyle bir şey
Bu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
tespitin batsın diziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yokBu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
Sadece gerçekleri haykırıyorum, yine iftira atılan ben oluyorum.
bunlar hep görümceğin iftiraları dark da o tarz bir bişey yaşanmadı sen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınmaBu diziyi ben izlemiyorum. Escinsel temalı izlediğim tek dizi sense8 sanırım ondada gruptu zaten hep kadın olmadan olmuyordu.
anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelimMesele tam olarak öyle değil dostum. Eve diyelim 6.30 7 gibi geliyorum vaktim oluyor ama pc'de çok az duruyorum. Ya dışarı çıkıyorum ya başka bir şey yapıyorum elimdeki dizileri zar zor izleyebiliyorum. Bir ara 20 tane dizi sezonu indirdim @MasacRE- ye söylemiştim hatta isimlerini ama izleyemedim hala düşün yani.
iki bölüm birden izleyectin unutmaAlgı yaratma pis yılan Hem ne uydurdun öyle söyle bakayım eşcinselli dizilerimi
Herkes Atacan'ın gerçek cinsel kimliğinin farkına vardığı için olayı bize yıkıp sıyrılma peşinde yılan Yok yani öyle bir şey
diğer ikisini biliyordum da @MasacRE- sürpriz oldu beklemezdim
Algı yaratma pis yılan Hem ne uydurdun öyle söyle bakayım eşcinselli dizilerimi
tespitin batsın diziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yok
bunlar hep görümceğin iftiraları dark da o tarz bir bişey yaşanmadı sen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınma
anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelim
iki bölüm birden izleyectin unutma
Diğerlerini biliyordum ama @MasacRE- yeni yeni kendini deşifre etmeye başladı ve bu escinsel dizilerinde @S.G.A.T. da atlamayalım escinsel adamları favorisi yapıp avatar ediyorBu diziyi ben izlemiyorum. Escinsel temalı izlediğim tek dizi sense8 sanırım ondada gruptu zaten hep kadın olmadan olmuyordu.
Bugün iki bölümü Vikings ve Mr. Robot ile doldurdum, yarına kaldı o iş Sen de Vikings'e başla artık 4 bölüm oldu betespitin batsın diziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yok
bunlar hep görümceğin iftiraları dark da o tarz bir bişey yaşanmadı sen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınma
anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelim
iki bölüm birden izleyectin unutma
Bunda da mı varmiş Ben bunun fragmanını bile izlemedim. Afişi ve StT yorumlarındaki bahsetmelerden beni çekti Neyse şimdi ilk bölümü izliyorum.Bu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
Dedim sana senin huyun suyun @xemrexxx ye benziyor. Çakma fake hesabı gibisin Kariştirmiştir @mrt-06 yoksa orada senin adın değil @xemrexxx olmalıydıBu diziyi ben izlemiyorum. Escinsel temalı izlediğim tek dizi sense8 sanırım ondada gruptu zaten hep kadın olmadan olmuyordu.
bunda yok @xemrexxx nin dedikodusuna @mrt-06 de katılım sağlamış izlyen benim o tarz bişey olsa sezerdik
çabuk hogatha stranger ı bitirde buna başlayalım
yarın 4 bölüm izlemen lazım bugünü telafi etmek içinBugün iki bölümü Vikings ve Mr. Robot ile doldurdum, yarına kaldı o iş Sen de Vikings'e başla artık 4 bölüm oldu be