Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

Yok @MEnes e söylemiyorum artık zaten, o meşgul bir insan. Dizilere ayıracak vakti yok :A

Diğer söylediğim siteyi denedin mi? :D 1337x.to

yok daha onu deneyeceğim şu dark ı bitireyim çok heyecanlı gidiyor ama izlerken bayağı bir zorluyor insanı karakterleri karıştırmamak için çırpınıyorsun yinede konu o kadar ilginçki bir an önce yeni bölüme geçesim var :)

Bilgisayarı kapatmasını bile bilmeyen destere torrentten izliyordu hayret ediyordum demek bilgisayar cahillerine göre çok basit bir sistemi vardı kaldırmışlar ama :A :A :A
orda torrent diyon çıkan yazıya pandik atıyon otomatikman iniyor :) zaten zor olsa beceremezdim :)

The Mist e benziyor gibi @xemrexxx de izler aslında :A
bu karakterden var mı :A @Harunnn60 @destere @MasacRE-
the-mist_character-profile_adrian-garff.00_00_17_17.Still001.jpg

@Forumdash bugün kuluçkaya yatmış:) uyuyarak geçirecekmiş günü, haftanın 4 günü uyuyor 3 günü uyanık artık ne zaman denk gelebilirsek:)

o siteyi yasaklamışlar zaten orayı yasaklamasaydılar işim kolaydı :) şimdi kötülere muhtaç kaldık :) ( bu lafta kötü masacre oluyor :) )
Hastayım yaa uyuyamıyorum 2 gündür:( Ama izicem bu gece inş. Sen de motor mu taktın naptın? Ben bu kadar hzlı gideriz diye düşünmemiştim:( @MasacRE-

Kendi indirdiğim yeri söylüyorum sana destere, sen beceremiyorsan ben ne yapayım :A

Dark'a da başlayacağım bugün de, Çiğdem'in de dediği gibi sana yetişmek mümkün değil :A @Forumdash ne yaptı acaba :D
Kaç kaç gitmeyi planlıyorsun? Ben 2xşer gitmeyi düşünüyorum. Zaten 1er saatler.

Hastayım yaa uyuyamıyorum 2 gündür:( Ama izicem bu gece inş. Sen de motor mu taktın naptın? Ben bu kadar hzlı gideriz diye düşünmemiştim:( @MasacRE-

Ben de 2 bölüm izlerim diye düşünmüştüm.

geçmiş olsun
ben bölümleri dört dört gitmeyi düşünüyorum sonra @masacRE ile yavaş yavaş gelirsiniz :)

tamam işte aynı anda bitirirsiniz :) benim bekleyecek halim yok artık fren tutmuyor bende :)

Aaa bilmiyorum @destere izledi şuan oda şey sahneleri paylaşıp duruyor @mrt-06 görmesin :A :A :A @MasacRE-
o sahnelerin devamı gelmedi ama :) ilk sahneye öyle bişey koymuşlar hala bekliyorum yok ? gelmiyor :)

geçmiş olsun
ben bölümleri dört dört gitmeyi düşünüyorum sonra @masacRE ile yavaş yavaş gelirsiniz :)

tamam işte aynı anda bitirirsiniz :) benim bekleyecek halim yok artık fren tutmuyor bende :)

o sahnelerin devamı gelmedi ama :) ilk sahneye öyle bişey koymuşlar hala bekliyorum yok ? gelmiyor :)
Saol:) Heycanlı bitiyor mu ST gibi? 2x5 iyi sonuç alırız:X Başka ne izlicektik acaba?

geçmiş olsun

Biz MasacRE , Harun ile günde 1 bölüm izliyorduk mesala Harun yok onu bekliyoruz Punisher için :A :A :A @destere Pancar Motoru gibi gidiyor :F :F :F