bana değil gözlemeciye anlat sen bunuYanlış şeyler ellemeden kazasız belasız gelirsin umarım
bana değil gözlemeciye anlat sen bunuYanlış şeyler ellemeden kazasız belasız gelirsin umarım
reyting uğruna nerdeyse güme gitmiştik böyle reyting olmaz olsun
gözlemeci sıvayıp bırakmış herzamanki gibi okumadan zaten senaristin ne haltlar karıştırdığını çözebilirsin
Hahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etseSelim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)
Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla
Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki
Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i
1:20-1:35 arası@mrt-06 @gözlemci
Seni @Çiğdem- ile evlendirelim bu haftasizin sahne arttırılsında aman bana yaklaşmayın benim sahnemde ben @Çiğdem- ve dolap olsun başka hiçbirşey istemeyiz ama senarist kötü o yüzden dizideki geleceğimiz pek parlak değil gibi
ben ordan nasıl kurtuldum o kısmı flu bırakmışsın yani inşallah kazasız belasız atlatmışızdır
oğlum olması güzel olmuş büyüyünce oğlanı tarlada çifte koşarız) la oğlanı ne yapayım nastasia bana lazım
Bu video nerden geldi aklınaSelim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)
Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla
Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki
Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i
1:20-1:35 arası@mrt-06 @gözlemci
Haftaya evlendiricem sizi
Cefasız ödül olmaz herhaldekötü senaristin eline düştük artık katlanacağız mecburençünkü sonunda kazanacağım ödül muhteşem
Biz takipçilerimizi mutlu ederiz
Okudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de.Seni @Çiğdem- ile evlendirelim bu haftasende er muradına bende
Bu video nerden geldi aklınaBaya iyi sahnelerdi
Haftaya evlendiricem siziFav10 nikah merasimi hazırlayacğaım
Cefasız ödül olmaz herhaldeAma haftaya nikahınız bendenBende belediye başkanınız
Biz takipçilerimizi mutlu ederizsiz yeter ki dileyin
@Aserat buraya bekliyoruz senigelmezsen haftaya senin dizine olmamış basacağım
Sizi dizisine pis işlerini halletmek için alıyor @Ahmed ile bir itiraf hazırlayın @gözlemci yeSeni @Çiğdem- ile evlendirelim bu haftasende er muradına bende
Cefasız ödül olmaz herhaldeAma haftaya nikahınız bendenBende belediye başkanınız
Hahahahaha ay bu çok iyiydi
bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorumSeni @Çiğdem- ile evlendirelim bu haftasende er muradına bende
Hahahahaha ay bu çok iyiydiTüm eve kıymasın da
durun önce bir hogathayı kapalım kumaları sonra düşünürüz artık
Şaka mı şimdi buOkudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de.
Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudur
Hahahah
Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdimbu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorumbekle beni @Çiğdem-sonunda halvet göründü
durun önce bir hogathayı kapalım kumaları sonra düşünürüz artık)
bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorumbekle beni @Çiğdem-sonunda halvet göründü
durun önce bir hogathayı kapalım kumaları sonra düşünürüz artık)
Şaka mı şimdi buHerkes anlıyor nereyi anlamadın anlatalımAyrıca senin dizin gibi komedi ağırlıklı olarak bir mahalledeki olaylar
Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudurBaşına işler açıcağım da doğrudurSen kendini düşün bence
Hahahahbelediye izin verirse size ilk nikahı Fav10 nikah memuru olarak ben kıyacağım
Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdim
pompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyordu@destere düğünde yangın çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?