bana değil gözlemeciye anlat sen bunu bana kalsa zaten direk ışınlanarak yanındayım ne işim olur elin yatağındaYanlış şeyler ellemeden kazasız belasız gelirsin umarım
bana değil gözlemeciye anlat sen bunu bana kalsa zaten direk ışınlanarak yanındayım ne işim olur elin yatağındaYanlış şeyler ellemeden kazasız belasız gelirsin umarım
reyting uğruna nerdeyse güme gitmiştik böyle reyting olmaz olsun
gözlemeci sıvayıp bırakmış herzamanki gibi okumadan zaten senaristin ne haltlar karıştırdığını çözebilirsin
Hahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etseSelim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)
Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla
Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki
Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i
1:20-1:35 arası @mrt-06 @gözlemci
Seni @Çiğdem- ile evlendirelim bu hafta sende er muradına bendesizin sahne arttırılsında aman bana yaklaşmayın benim sahnemde ben @Çiğdem- ve dolap olsun başka hiçbirşey istemeyiz ama senarist kötü o yüzden dizideki geleceğimiz pek parlak değil gibi
ben ordan nasıl kurtuldum o kısmı flu bırakmışsın yani inşallah kazasız belasız atlatmışızdır
oğlum olması güzel olmuş büyüyünce oğlanı tarlada çifte koşarız ) la oğlanı ne yapayım nastasia bana lazım
Bu video nerden geldi aklına Baya iyi sahnelerdiSelim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)
Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla
Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki
Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i
1:20-1:35 arası @mrt-06 @gözlemci
Haftaya evlendiricem sizi Fav10 nikah merasimi hazırlayacğaım
Cefasız ödül olmaz herhalde Ama haftaya nikahınız benden Bende belediye başkanınızkötü senaristin eline düştük artık katlanacağız mecburen çünkü sonunda kazanacağım ödül muhteşem
Biz takipçilerimizi mutlu ederiz siz yeter ki dileyinHahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etse
Okudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de.Seni @Çiğdem- ile evlendirelim bu hafta sende er muradına bende
Bu video nerden geldi aklına Baya iyi sahnelerdi
Cefasız ödül olmaz herhalde Ama haftaya nikahınız benden Bende belediye başkanınız
Biz takipçilerimizi mutlu ederiz siz yeter ki dileyin
@Aserat buraya bekliyoruz seni gelmezsen haftaya senin dizine olmamış basacağım
Hahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etse
Sizi dizisine pis işlerini halletmek için alıyor @Ahmed ile bir itiraf hazırlayın @gözlemci yeSeni @Çiğdem- ile evlendirelim bu hafta sende er muradına bende
Cefasız ödül olmaz herhalde Ama haftaya nikahınız benden Bende belediye başkanınız
Hahahahaha ay bu çok iyiydi Tüm eve kıymasın da
bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorum bekle beni @Çiğdem- sonunda halvet göründüSeni @Çiğdem- ile evlendirelim bu hafta sende er muradına bende
Hahahahaha ay bu çok iyiydi Tüm eve kıymasın da
durun önce bir hogathayı kapalım kumaları sonra düşünürüz artık )
Şaka mı şimdi bu Herkes anlıyor nereyi anlamadın anlatalım Ayrıca senin dizin gibi komedi ağırlıklı olarak bir mahalledeki olaylarOkudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de.
Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudur Başına işler açıcağım da doğrudur Sen kendini düşün bence
Hahahah belediye izin verirse size ilk nikahı Fav10 nikah memuru olarak ben kıyacağım
Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdimbu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorum bekle beni @Çiğdem- sonunda halvet göründü
bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorum bekle beni @Çiğdem- sonunda halvet göründü
Şaka mı şimdi bu Herkes anlıyor nereyi anlamadın anlatalım Ayrıca senin dizin gibi komedi ağırlıklı olarak bir mahalledeki olaylar
Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudur Başına işler açıcağım da doğrudur Sen kendini düşün bence
Hahahah belediye izin verirse size ilk nikahı Fav10 nikah memuru olarak ben kıyacağım
Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdim
pompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyordu Onun kanalında bu dizide oyüzden umutluyum@destere düğünde yangın çıkmasın