Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
@pompy in kanalında kim dizi yapıyorsa benim başıma bir şeyler getirmek üzere kuruyor diziyi bu kanalda var bir eşylerSen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki![]()
![]()
![]()
Hani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecektiAskere gitmişken istediğin sahneleri yaz![]()
![]()
![]()
Aaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorumHani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecektiitiraflarda bahsediyordu kimdi o
yoksa sen misin
![]()
Helal be sana da bu yakışırdıAaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorum
![]()
![]()
![]()
Allahtan bu 2li kategoriye beni almadın
Sanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyorAllahtan bu 2li kategoriye beni almadınucundan sıyrıldım
Neyse haftaya sana bir belalı kaynana birde @destere ye nikah sonrası bir kardeş bulalım o kardeşte sana asılsın seni taciz etsin
![]()
![]()
Belki de yapmayız böyle şeylerSanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyor![]()
![]()
![]()
@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun
O taktiği Yürüyen Ölüler’de ben de yapmıştım.@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun@Harunnn60 nasıl mesela
Öldür öldür bitmiyor
![]()
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayım
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayımHabire önüme çıkıyor adı sanı
![]()
2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler
3.Sezon başlayacak galiba2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler![]()
Aaa yok 1.sezon verildi sadece çok geride kalmadın3.Sezon başlayacak galibabaşlayacamda 1.bölümü bulamadım bir türlü
![]()