Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
@pompy in kanalında kim dizi yapıyorsa benim başıma bir şeyler getirmek üzere kuruyor diziyi bu kanalda var bir eşylerSen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
Hani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecekti itiraflarda bahsediyordu kimdi o yoksa sen misinAskere gitmişken istediğin sahneleri yaz
Aaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorumHani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecekti itiraflarda bahsediyordu kimdi o yoksa sen misin
Helal be sana da bu yakışırdı gerçi sen itiraf yapmıyorsun direkt yüzüne söylüyorsun tıpkı @Aserat ın yazdığı Çiğdem tiplemesi gibi Ufak Tefek Tesadüfler deki gibiAaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorum
Allahtan bu 2li kategoriye beni almadın ucundan sıyrıldım Neyse haftaya sana bir belalı kaynana birde @destere ye nikah sonrası bir kardeş bulalım o kardeşte sana asılsın seni taciz etsin
Sanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyorAllahtan bu 2li kategoriye beni almadın ucundan sıyrıldım Neyse haftaya sana bir belalı kaynana birde @destere ye nikah sonrası bir kardeş bulalım o kardeşte sana asılsın seni taciz etsin
Belki de yapmayız böyle şeyler Sonra bana da bulaşırsın falanSanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyor
@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun @Harunnn60 nasıl mesela Öldür öldür bitmiyor
O taktiği Yürüyen Ölüler’de ben de yapmıştım. @Çiğdem- @pompy@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun @Harunnn60 nasıl mesela Öldür öldür bitmiyor
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayım Habire önüme çıkıyor adı sanı
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayım Habire önüme çıkıyor adı sanı
2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler
3.Sezon başlayacak galiba başlayacamda 1.bölümü bulamadım bir türlü2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler
Aaa yok 1.sezon verildi sadece çok geride kalmadın @mrt-06 link yollar yakana yapışır merak etme3.Sezon başlayacak galiba başlayacamda 1.bölümü bulamadım bir türlü