YS Dargın Çiçekler 3.Bölüm (Özel Konuk destere)

benim kendi dizimi etkiliyebilir o yerden nasıl kurtuldu
Nasıl senin dizini etkileyecek anlamadım (b)
Enis memnun oldum ama duymuştum daha önce adını :A Unutmuşum, bu da hafızamın bana oyunları işte :A :D
Ejder gördüğüm kadarıyla psikopat bir rol, öyle birşey olabilir ya da aman kafana göre takıl :A
Ejder kim :A Seni kırgın çiçeklerdeki kemalim yapmaz yapalım :F

Neyy Denizz birde benimi dövecekk yoksammm
:F:FHaha gidim bakım evlerine ne olacak neyle karşılacam @Thequeer @Ahmed hazırlanın evinize geliyorum :kiki:
Gel abla gel yatağımıza @destere geliyor eve de sen gel :F

Günahımı alıyorsun :A Haberin yok ama birde nurtopu gibi oğlanın olacak Nastashia dan :A @Çiğdem- çıranı yakar artık :F

Bu da gelmiş seyircimizi çalıyor :A Azcık destek olup bişiy yapacağına :A İnsan okur ondan sonra gel benim senaryomu da oku der :A

İlerleyen bölümlerde birşeyler yapacaksın :A şimdilik maço erkek karakterisin :A Kalp veren ellerin dert görmesin :X

Ne zamandır aklımdaydınız :A Kısmet oldu bugüne :A Hem daha neler neler yaşarsınız bi kaç yüz bölüm sizi anlatıcam :A

Sağ ol abla en büyük destekçimsin :bhr:
Merakla bekliyoruz :A @Ahmed

Hahahahahaha bizi yeni mi kattın :F Çok güzel olmuş @gözlemci ellerine sağlık :F
Eniştemizi niye aramıza sokuyorsun neredeyse enişteci olacaktık :A @destere @Çiğdem-
Ahmed ile sahnelerimizin arttırılması talebindeyiz :A
sizin sahne arttırılsında aman bana yaklaşmayın benim sahnemde ben @Çiğdem- ve dolap olsun başka hiçbirşey istemeyiz ama senarist kötü o yüzden dizideki geleceğimiz pek parlak değil gibi :)

Hayır siz enişteyle işi pişirdiniz :A neredeyse :A Ben engel olmasam götürüyordunuz Behlül'ün Yengesi Bihter'i götürdüğü gibi :F
ben ordan nasıl kurtuldum o kısmı flu bırakmışsın yani inşallah kazasız belasız atlatmışızdır :)

Günahımı alıyorsun :A Haberin yok ama birde nurtopu gibi oğlanın olacak Nastashia dan :A @Çiğdem- çıranı yakar artık :F

Bu da gelmiş seyircimizi çalıyor :A Azcık destek olup bişiy yapacağına :A İnsan okur ondan sonra gel benim senaryomu da oku der :A

İlerleyen bölümlerde birşeyler yapacaksın :A şimdilik maço erkek karakterisin :A Kalp veren ellerin dert görmesin :X

Ne zamandır aklımdaydınız :A Kısmet oldu bugüne :A Hem daha neler neler yaşarsınız bi kaç yüz bölüm sizi anlatıcam :A

Sağ ol abla en büyük destekçimsin :bhr:
oğlum olması güzel olmuş büyüyünce oğlanı tarlada çifte koşarız :)) la oğlanı ne yapayım nastasia bana lazım :)

sizin sahne arttırılsında aman bana yaklaşmayın benim sahnemde ben @Çiğdem- ve dolap olsun başka hiçbirşey istemeyiz ama senarist kötü o yüzden dizideki geleceğimiz pek parlak değil gibi :)

ben ordan nasıl kurtuldum o kısmı flu bırakmışsın yani inşallah kazasız belasız atlatmışızdır :)

güzel olmuş büyüyünce oğlanı tarlada çifte koşarız :)) la oğlanı ne yapayım nastasia bana lazım :)
Ben bunu okumadım cnm oyüzden bildirimelre dönemedim :F @gözlemci bakalım seni mutlu etmişmi şimdi okuyacam :A :A :A

batırmışsın sahneyi gözlemeci :) ama dolap hatrına yine harika atmak zorunda kaldım :) o dolabı çip edip ordan oraya gezdireceksin belli oldu bu iş :) bir türlü @Çiğdem- e kavuşamayacağım gibi :)
nastasia ile karşılaşma sahnem güzel olmuş ama senarist pis olduğu için ordanda umudum yok :) nastasia kesin erkek çıkar :)

Hahahahahaha bizi yeni mi kattın :F Çok güzel olmuş @gözlemci ellerine sağlık :F
Eniştemizi niye aramıza sokuyorsun neredeyse enişteci olacaktık :A @destere @Çiğdem-
Ahmed ile sahnelerimizin arttırılması talebindeyiz :A

Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla

Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki

Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i :F

1:20-1:35 arası :A :A :A @mrt-06 @gözlemci

Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla

Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki

Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i :F

1:20-1:35 arası :A :A :A @mrt-06 @gözlemci
ne var yani adam yardım ediyormuş :))