YS Dargın Çiçekler 3.Bölüm (Özel Konuk destere)

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
cooltext267316619929064-png.57885

Özel konuk @destere

Karakterler :
@vadikızı (Melek)
@Çiğdem- (Çiğdem)
@Thequeer (Baha)
@destere (Selim)
@denizz19 (Deniz)
@Ahmed (Ahmed)
@sokak sanati (Umut)
@pompy (Ali Ozan)
@xemrexxx (Emre)
@gözlemci (Enis)

3.Bölüm
(Deniz sevgilisi Melek'i tokat manyağı yaparken Çiğdem kapıya gelir ...Melek'in bayğınlığı çok geçmemiş Çiğdem'İn kolonyayı ablasının yüzüne gözüne dökmesiyle Melek kendine gelmişti)

Melek: Anlat bonişim, kıvırcığım anlat hadi seni dinliyorum ( içinden : salak kız kardeşim tüm makyajımı da akıttı rezil oldum Deniz'e )

Deniz: Tamam anlatıyorum o vakit, otur yerine arkana yaslan .( Diyerek Deniz başlar anlatmaya)

Umut: Getir biraları yakalım geceleri Ahmed

(Baha şarkının sesini sonuna kadar açar ve eşlik etmeye başlar müzik sonses bangır bangır...)

(Kapının zili üst üste 2 kez çalar)

Ahmed: Kısın müziği!! (diyerek bağırır)

Baha: Ben baktım kapıya siz devam edin ...

Feride: Yatağının altından çıkarttığı çamaşır suyunu koklamaya başlar , abimm gitti, gittti diyerek bağırır.

Songül : Yapma öylee, kendini harap ediyorsun gel boşver zehirleneceksin( Cebinden sarımsakları çıkarır ve gözleriyle işaret eder)

Songül: Al bunları faydalıdır bunlar ,ben hep bunları yiyerek koklayarak bizim kızlardan daha akıllı hale geldim bak ne kadar zekiyim?

(Feride Songül'ün yüzüne bakarak bu mu akıllı, Allah akıl fikir versin garibim son kullanma tarihi geçmiş akılıyla bana akıl satıyor bide)

Umut: Bu dolap nereden çıktı ağalar?

Baha: Valla tatlişkom gönderdi bunu sanırım, epey de uzun birşey neyse Ahmed ile benim odama koysunlar, biz anca sığarız buna

Umut: Hayy senin tatlişkona ( İçinden : Amacıma ulaşayım da şunlara katlanmaktan kurtulayım)

(Dolap odaya yerleştirilir , ustalar kendi aralarında konuşmaya başlar, Bizim patronda ne kadar ağırmış kütük yutmuş sanki diğeri de onu destekler şekilde kafa sallar)

Deniz: Hayatım bu işin neresinden tutarsan tut ben kardayım , hem evime kavuştum hemde askerlik yapmış gözükeceğim işte

Çiğdem : Nasıl yani abla bununla mı evleneceksin sen şimdi (diyerek Melek'e çıkışır)

Melek: Eee anlattı ya ne var bunda , hem kötü mü oldu başımızda erkek işte

Meral: Şu kanalı değiştirin artık içime gına geldi, baydı öff

Kader: Kumanda nerde verin bakalım ben Kırgın çiçekler izleyeceğim

(Kumadayı arayıp bulmayan kızlar yine birbirine girer ve kavga alevlenir, Kader Meral'in saçını yolar, Meral de Cemre'ye sataşır, Cemre kendini korumak için kalktığı sırada kumanda kıçının altından çıkar)

Kader: Aaa görüyon mu koca g*tüyle kapamış kumandanın üzerini bulamadık hiçbirimiz

xemrexxx: Aaa kesin bee sizi mi çekeceğiz akşam akşam , kızz koca g*tlü niye sakladın o dünya gibi poponla kumandayı, ayy bu şimdi vıcık vıcık terletmiştir kumandayı da(diyerek bi hışımla aldığı kumandayı halının üzerine fırlatır)

xemrexxx: Hem bu akşam benim istediğimi izleyeceğiz açın bakalım Çukur izleyelim

Cemre: Aaa hani sen 2 günlüğüne gelmiştin gitsene artık

xemrexxx: Sana ne be goca g*tlü ister kalırım ister giderim keyfimin kahyası mısın .ss

(Selim dolabın içinde beklemekten sıkılır ve kendi kendine , bu evde erkekte mi vardı Allah Allah , inşallah karagözlü aşkımın odasına koymuşlardır bende gece çıkarım tamam ohhh)

Baha: Ahmed haydi yatıyorum ışığı söndür ve gel (diyerek odaya gider ve yatağa girer)

(Selim saatine bakar ve evet gece yarısı olmak üzere saat 00.00 ı geçti bile artık çıkayımda kavuşayım Çiğdem'ime diyerek dolabın kapağını aralar , etrafa bakınır ve iyi ışıklarda sönük yatıyor herhalde sevdiceğim )
Flashback: Denizin aklına ne yaşadıkları gelir
(Deniz acemi birliğine katıldığı ilk gün aklına sabah sabah Kırgın çiçekler gelir, ne güzel diziydi falan diyerek kendi kendine kahkaha atar, o sırada komutan içeri girer ve gizliden gizliye Deniz'i izlemektedir , Bu aklı kaçağı niye buraya almışlar söyleyelim salsınlar şunu tımarhaneye kapasınlar.)

Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla

Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki

Flashback 2 : Deniz televizyon izlerken düşünüyordur.
(Deniz görevliler tarafından akıl muayenesine giderken kaçmaya teşebbüs eder, tüm polis merkezlerine bu ihbar bildirilir)

Melek:
aşkımm bonişimm , demek askerliği dışarıdan gizli yürüteceksin bu da yeni çıkmış belli ki nasıl oluyorsa artık, aman her neyse ben sevdim bunu , yarın kutlama yaparız

Selim :
(sesli bir şekilde kendi kendine söylenir) Paçayı zor kurtardım ulan yaktım çıranızı dolabı niye yanlış adrese bıraktınız

(Selim dükkana giderken yolda Nastashia isimli sarışın bir kadınla karışılaşır )
(Kadın elindeki kağıda bakar ve Selim'in yüzüne dönerek sen Selım? Bende seni arıyodu , sen benim koca? Kaç aydir seni aradi ben diyerek Selim'in yanağına öpücük kondurur.)

(Deniz ve Melek evde bibirlerine bakışırken kapı sert bir şekilde çalmaya başlar)

Melek: Çiğdem kim gelmiş tatlım?
(Çiğdem kapıyı açtığında şok olur karşısında 2 senedir eve uğramayan komiser Ali Ozan vardı yani babasıydı)
Çiğdem:
Babammm !!

3.Bölüm Sonu

Son düzenleme:
@Thequeer 2mizin olduğu sahneleri okusana. :F Ay biz baya olmuşuz. :F

Baha: Ahmed haydi yatıyorum ışığı söndür ve gel

Eline sağlık @gözlemci
ilk cümlede kafam karıştı. Tokat manyağına ceviren Çiğdem mi yoksa Deniz mi? Deniz diye anladım ben :D

Ahmed'mi? Ahmet'mi :A kontrol et yazını 😛

Deniz kaçmış galiba. Saf Vadikızı, dışardan askerlik, sanırsın gizli görevdeki polis :A
Babada geldi bakalım ne yapacaklar.
Yalnız çok sansürlü bölüm. Çocuklar izlememeli :A

Eline sağlık @gözlemci
ilk cümlede kafam karıştı. Tokat manyağına ceviren Çiğdem mi yoksa Deniz mi? Deniz diye anladım ben :D

Deniz kaçmış galiba. Saf Vadikızı, dışardan askerlik, sanırsın gizli görevdeki polis :A
Ben Ahmedim yalnız. :A

cooltext267316619929064-png.57885

Özel konuk @destere

Karakterler :
@vadikızı (Melek)
@Çiğdem- (Çiğdem)
@Thequeer (Baha)
@destere (Selim)
@denizz19 (Deniz)
@Ahmed (Ahmed)
@sokak sanati (Umut)
@pompy (Ali Ozan)
@xemrexxx (Emre)
@gözlemci (Enis)

3.Bölüm
(Deniz sevgilisi Melek'i tokat manyağı yaparken Çiğdem kapıya gelir ...Melek'in bayğınlığı çok geçmemiş Çiğdem'İn kolonyayı ablasının yüzüne gözüne dökmesiyle Melek kendine gelmişti)

Melek: Anlat bonişim, kıvırcığım anlat hadi seni dinliyorum ( içinden : salak kız kardeşim tüm makyajımı da akıttı rezil oldum Deniz'e )

Deniz: Tamam anlatıyorum o vakit, otur yerine arkana yaslan .( Diyerek Deniz başlar anlatmaya)

Umut: Getir biraları yakalım geceleri Ahmed

(Baha şarkının sesini sonuna kadar açar ve eşlik etmeye başlar müzik sonses bangır bangır...)

(Kapının zili üst üste 2 kez çalar)

Ahmed: Kısın müziği!! (diyerek bağırır)

Baha: Ben baktım kapıya siz devam edin ...

Feride: Yatağının altından çıkarttığı çamaşır suyunu koklamaya başlar , abimm gitti, gittti diyerek bağırır.

Songül : Yapma öylee, kendini harap ediyorsun gel boşver zehirleneceksin( Cebinden sarımsakları çıkarır ve gözleriyle işaret eder)

Songül: Al bunları faydalıdır bunlar ,ben hep bunları yiyerek koklayarak bizim kızlardan daha akıllı hale geldim bak ne kadar zekiyim?

(Feride Songül'ün yüzüne bakarak bu mu akıllı, Allah akıl fikir versin garibim son kullanma tarihi geçmiş akılıyla bana akıl satıyor bide)

Umut: Bu dolap nereden çıktı ağalar?

Baha: Valla tatlişkom gönderdi bunu sanırım, epey de uzun birşey neyse Ahmet ile benim odama koysunlar, biz anca sığarız buna

Umut: Hayy senin tatlişkona ( İçinden : Amacıma ulaşayım da şunlara katlanmaktan kurtulayım)

(Dolap odaya yerleştirilir , ustalar kendi aralarında konuşmaya başlar, Bizim patronda ne kadar ağırmış kütük yutmuş sanki diğeri de onu destekler şekilde kafa sallar)

Deniz: Hayatım bu işin neresinden tutarsan tut ben kardayım , hem evime kavuştum hemde askerlik yapmış gözükeceğim işte

Çiğdem : Nasıl yani abla bununla mı evleneceksin sen şimdi (diyerek Melek'e çıkışır)

Melek: Eee anlattı ya ne var bunda , hem kötü mü oldu başımızda erkek işte

Meral: Şu kanalı değiştirin artık içime gına geldi, baydı öff

Kader: Kumanda nerde verin bakalım ben Kırgın çiçekler izleyeceğim

(Kumadayı arayıp bulmayan kızlar yine birbirine girer ve kavga alevlenir, Kader Meral'in saçını yolar, Meral de Cemre'ye sataşır, Cemre kendi korumak için kalktığı sırada kumanda kıçının altından çıkar)

Kader: Aaa görüyon mu koca g*tüyle kapamış kumandanın üzerini bulamadık hiçbirimiz

xemrexxx: Aaa kesin bee sizi mi çekeceğiz akşam akşam , kızz koca g*tlü niye sakladın o dünya gibi poponla kumandayı, ayy bu şimdi vıcık vıcık terletmiştir kumandayı da(diyerek bi hışımla aldığı kumandayı halının üzerine fırlatır)

xemrexxx: Hem bu akşam benim istediğimi izleyeceğiz açın bakalım Çukur izleyelim

Cemre: Aaa hani sen 2 günlüğüne gelmiştin gitsene artık

xemrexxx: Sana ne be goca g*tlü ister kalırım ister giderim keyfimin kahyası mısın .ss

(Selim dolabın içinde beklemekten sıkılır ve kendi kendine , bu evde erkekte mi vardı Allah Allah , inşallah karagözlü aşkımın odasına koymuşlardır bende gece çıkarım tamam ohhh)

Baha: Ahmed haydi yatıyorum ışığı söndür ve gel (diyerek odaya gider ve yatağa girer)

(Selim saatine bakar ve evet gece yarısı olmak üzere saat 00.00 ı geçti bile artık çıkayımda kavuşayım Çiğdem'ime diyerek dolabın kapağını aralar , etrafa bakınır ve iyi ışıklarda sönük yatıyor herhalde )
Flashback: Denizin aklına ne yaşadıkları gelir
(Deniz acemi birliğine katıldığı ilk gün aklına sabah sabah Kırgın çiçekler gelir, ne güzel diziydi falan diyerek kendi kendine kahkaha atar, o sırada komutan içeri girer ve gizliden gizliye Deniz'i izlemektedir , Bu aklı kaçağı niye buraya almışlar söyleyelim salsınlar şunu tımarhaneye kapasınlar.)

Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Flashback 2 : Deniz televizyon izlerken düşünüyordur.
(Deniz görevliler tarafından akıl muayenesine giderken kaçmaya teşebbüs eder, tüm polis merkezlerine bu ihbar bildirilir)

Melek:
aşkımm bonişimm , demek askerliği dışarıdan gizli yürüteceksin bu da yeni çıkmış belli ki nasıl oluyorsa artık, aman her neyse ben sevdim bunu , yarın kutlama yaparız

Selim :
(sesli bir şekilde kendi kendine söylenir) Paçayı zor kurtardım ulan yaktım çıranızı dolabı niye yanlış adrese bıraktınız

(Selim dükkana giderken yolda Nastashia isimli sarışın bir kadınla karışılaşır )
(Kadın elindeki kağıda bakar ve Selim'in yüzüne dönerek sen Selım? Bende seni arıyodu , sen benim koca? Kaç aydir seni aradi ben diyerek Selim'in yanağına öpücük kondurur.)

(Deniz ve Melek evde bibirlerine bakışırken kapı sert bir şekilde çalmaya başlar)

Melek: Çiğdem kim gelmiş tatlım?
(Çiğdem kapıyı açtığında şok olur karşısında 2 senedir eve uğramayan komiser Ali Ozan vardı yani babasıydı)
Çiğdem:
Babammm !!

3.Bölüm Sonu

batırmışsın sahneyi gözlemeci :) ama dolap hatrına yine harika atmak zorunda kaldım :) o dolabı çip edip ordan oraya gezdireceksin belli oldu bu iş :) bir türlü @Çiğdem- e kavuşamayacağım gibi :)
nastasia ile karşılaşma sahnem güzel olmuş ama senarist pis olduğu için ordanda umudum yok :) nastasia kesin erkek çıkar :)

batırmışsın sahneyi gözlemeci :) ama dolap hatrına yine harika atmak zorunda kaldım :) o dolabı çip edip ordan oraya gezdireceksin belli oldu bu iş :) bir türlü @Çiğdem- e kavuşamayacağım gibi :)
nastasia ile karşılaşma sahnem güzel olmuş ama senarist pis olduğu için ordanda umudum yok :) nastasia kesin erkek çıkar :)
UTF'nin yeni bölümü de yayınlandı bol bol @Çiğdem-'e doyarsın. :A

biraz heyecan olsun @destere bence

@Thequeer 2mizin olduğu sahneleri okusana. :F Ay biz baya olmuşuz. :F
Sen ve @Thequeer için karakterler ne zamandır aklımda ama isim olarak kimi koysak diye düşünüyordum iyi denk geldi :A Her hafta 1 karakterin macerasını anlatıyor hikayemiz :A Haftaya neden siz olmayasınız :A
Eline sağlık @gözlemci

Ne kadar dikkatlisin :X Evet Ahmed-Ahmet karışmış biraz :A düzeltirim şimdi

Evet doğru anlamışsın Melek'i tokaylayan Deniz :F Ama kendine gelsin diye tabi :A Şiddet mağduru eş yok ortada :A İlerde olmayacağının garantisi de yok ama :A @vadikızı
@gözlemci :F:Fbenim durumu anlamam lazım ama ya böyle olmaz ki bu bayıldım bölüme @Ahmed @Thequeer ikinize koptumm:kiki::kiki: selim ne güzel geldi yanınıza öyle yaa
Haftaya sen Ahmed ve Baha'nın eve misafirliğe git orada gözlemci ile yani benimle karşılaş sonrası sürpriz :A

Konuya kalp atmayı unutmuşsun :A Kanal sahibi olarak destek destek diyorum hep :A Yoksa 2.sezon başka kanala transfer edecem :A