YS Dargın Çiçekler 3.Bölüm (Özel Konuk destere)

reyting uğruna nerdeyse güme gitmiştik böyle reyting olmaz olsun :)

gözlemeci sıvayıp bırakmış herzamanki gibi okumadan zaten senaristin ne haltlar karıştırdığını çözebilirsin :)
Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla

Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki

Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i :F

1:20-1:35 arası :A :A :A @mrt-06 @gözlemci
Hahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etse :F :F

sizin sahne arttırılsında aman bana yaklaşmayın benim sahnemde ben @Çiğdem- ve dolap olsun başka hiçbirşey istemeyiz ama senarist kötü o yüzden dizideki geleceğimiz pek parlak değil gibi :)

ben ordan nasıl kurtuldum o kısmı flu bırakmışsın yani inşallah kazasız belasız atlatmışızdır :)

oğlum olması güzel olmuş büyüyünce oğlanı tarlada çifte koşarız :)) la oğlanı ne yapayım nastasia bana lazım :)
Seni @Çiğdem- ile evlendirelim bu hafta :A sende er muradına bende :F

Selim: Aşkım ben geldiğim yatağında yer aç bakalım (diyerek Baha ile Ahmed'in arasına sokulur)

Baha: Aaa Ahmed oluyormu öyle her yanımı mıncırdardın kaba etim acıdı valla

Ahmed: Bebişim ben birşey yapmıyorum bir el arada benimde g*tümü elliyor sanki

Hhaha şu sahne şunun aynısı ayoll @destere @Thequeer ile @Ahmed i :F

1:20-1:35 arası :A :A :A @mrt-06 @gözlemci
Bu video nerden geldi aklına :F :F Baya iyi sahnelerdi :(
Hahaha sende bu şekilde baya baya elledin @Thequeer ile @Ahmed i :F :F :F

@gözlemci hem beni kurtardı hemde seni memnun etti işte sana fark etmiyor nasılsa ayoll :A :A :A
Haftaya evlendiricem sizi :A Fav10 nikah merasimi hazırlayacğaım :F
kötü senaristin eline düştük artık katlanacağız mecburen :) çünkü sonunda kazanacağım ödül muhteşem :)
Cefasız ödül olmaz herhalde :A Ama haftaya nikahınız benden :A Bende belediye başkanınız :A

Hahahahah neyseki kısa kesmiş @gözlemci gözlerim kanardı biraz daha devam etse :F :F
Biz takipçilerimizi mutlu ederiz :A siz yeter ki dileyin :F

@Aserat buraya bekliyoruz seni :A gelmezsen haftaya senin dizine olmamış basacağım :A

Cefasız ödül olmaz herhalde :A Ama haftaya nikahınız benden :A Bende belediye başkanınız :A

@Aserat buraya bekliyoruz seni :A gelmezsen haftaya senin dizine olmamış basacağım :A
Okudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de. :A

Sizi dizisine pis işlerini halletmek için alıyor @Ahmed ile bir itiraf hazırlayın @gözlemci ye :A :A :A

bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorum :) bekle beni @Çiğdem- :) sonunda halvet göründü :)

Hahahahaha ay bu çok iyiydi :F Tüm eve kıymasın da :A :A
@destere bu gidişle üçümüze birden nikah kıyacak :F :F :F @Ahmed @gözlemci
durun önce bir hogathayı kapalım kumaları sonra düşünürüz artık :))

Okudum aslında ama konuyu anlayamadım. Eline sağlık yine de. :A
Şaka mı şimdi bu :A Herkes anlıyor nereyi anlamadın anlatalım :A Ayrıca senin dizin gibi komedi ağırlıklı olarak bir mahalledeki olaylar :A
Sizi dizisine pis işlerini halletmek için alıyor @Ahmed ile bir itiraf hazırlayın @gözlemci ye :A :A :A
Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudur :A Başına işler açıcağım da doğrudur :A Sen kendini düşün bence :A :A
Hahahhhha aşkım yapsın ya hatta çifte nikah yapsın sen-@destere ben - @Ahmed :bhr: @gözlemci
Hahahah :A:A belediye izin verirse size ilk nikahı Fav10 nikah memuru olarak ben kıyacağım :F :F

bu sefer sözünde durmanı bekliyoruz damat traşı olup geliyorum :) bekle beni @Çiğdem- :) sonunda halvet göründü :)

Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdim :A :A

Şaka mı şimdi bu :A Herkes anlıyor nereyi anlamadın anlatalım :A Ayrıca senin dizin gibi komedi ağırlıklı olarak bir mahalledeki olaylar :A

Seni pis işlerime karıştırdığım doğrudur :A Başına işler açıcağım da doğrudur :A Sen kendini düşün bence :A :A

Hahahah :A:A belediye izin verirse size ilk nikahı Fav10 nikah memuru olarak ben kıyacağım :F :F

Sözümüz söz , ben nikah tarihini verdim :A :A

@destere düğünde yangın çıkmasın:F
pompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyordu :F Onun kanalında bu dizide oyüzden umutluyum :Z:Z:Z