Gereksiz kişileri atlamadan yabancı dizi izlenmez burda da gereksiz kişiler Hazar ve Çağatay gibi figuranlarHiçbir yeri atlamak yok 😡
Gereksiz kişileri atlamadan yabancı dizi izlenmez burda da gereksiz kişiler Hazar ve Çağatay gibi figuranlarHiçbir yeri atlamak yok 😡
Hadi izleyelim artık
sizin sonunuz gelir umarım
üstünde kerem var sanıyorduk biz harunun
Avlu Youtube'a yüklenmediği için bırakmak durumunda kaldım. Onun dışında şuan sadece 2 dizi izliyorum.Avlu da izlemiyor muydun sen? UTC de yeni bitti zaten yoksa o da vardı
Netflix'in bir sürü dizisi var hiç bakılmayan. En kötü olacağını sanmıyorum ama izleyince notunu veririz
Küçük çocuklar olur ya böyle zaptedemezler sende öylesin vallaüstünde kerem var sanıyorduk biz harunun
Aynen başlayalım artık.Avlu Youtube'a yüklenmediği için bırakmak durumunda kaldım. Onun dışında şuan sadece 2 dizi izliyorum.
Ki sen bile her bölümü 40 dk. olan bu diziyi diğer 2 buçuk saatlik televizyon dizileriyle kıyaslıyorsun. Şartlar aynı değil bir kere.
@Harunnn60 'la yarın Protector'a başlıyoruz, sizde izleyecekseniz beraber bakalım o zaman.
Biraz daha iyiyim.
Küçük çocuklar olur ya böyle zaptedemezler sende öylesin valla
üstünde kerem var sanıyorduk biz harunun
Sezon finaline yakın pek bir şey olmadı ama 9.bölümde olur sanırım1x8
Normal bir bölümdü.
Joe ile Beck'i hemen barışmalarını beklemiyordum fazla uzatmadılar zaten bölüm boyu baya hasret giderdiler.Karen ile Joe'nin ilişkisi iyiydi aslında ben sevmiştim gibi ama böylesi iyi oldu zaten Karen'de anlamış Joe'nin manyak olduğunu.Sonda Beck'i uyardı bakalım ne olacak.
@Çiğdem- @kerem @xemrexxx
Geçiş bölümü gibi bir şeydi.Sezon finaline yakın pek bir şey olmadı ama 9.bölümde olur sanırım@xemrexxx @kerem
8.Bölüm
Arap ecünnü ile olmaya çalıştı sonra sarısın ecünnüyle tekrar barıştılar
Arap ecünnü çok çabuk bıraktı adamı oda şaşırdı yalvaracak sanıyordu galibaAma onun manyak olduğunu anlayıp kaçıp canını kurtarmışEski sevgilisine naptığınıda sankı öğrenmiş ya da bilgi edinmiş gibi geldi bana bu arap ecünnüyüde gebertir diğer bölüme şimdi
Öyle yapmaya çalısıcam @xemrexxx de öyle beklesinGeçiş bölümü gibi bir şeydi.
Yarın 2 bölümü izleyelim bitsin.
Bakıyor suan konuya
Ben foruma geldiğimden beridir baykuş gibi tünemiş burdaydı konuda uyudu sanırımBakıyor suan konuya
Şaka maka dizi bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?