8 bölüm ilk sezon 2. Sezon olacakdizi bitti mi kaç bölümden oluşuyor![]()
2 .SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR8 bölüm ilk sezon 2. Sezon olacak
Özel videomuz yok ki düşsün![]()
Serhat kovcam anamı seni alcamayhh ne bileyim @cookies le özel videoları internete düşesice.ss
Vaktin az biliyorsun harekete geçsen iyi olurSerhat kovcam anamı seni alcam![]()
Olmaz şimdi korku dizisini izleyeceğiz laf ağızdan bir kere çıkar
Olmaz şimdi korku dizisini izleyeceğiz laf ağızdan bir kere çıkarHem Daredevil'i ben de izleyebilirim ama önce ilk 2 sezonu izlemem için biraz beklemeniz lazım beni
@destere
önce huntingli korku dizisini izleriz sonra daradevill e geçeriz bunuda karen hatrına izleyeceğim zaten
Olmaz şimdi korku dizisini izleyeceğiz laf ağızdan bir kere çıkarHem Daredevil'i ben de izleyebilirim ama önce ilk 2 sezonu izlemem için biraz beklemeniz lazım beni
@destere
önce huntingli korku dizisini izleriz sonra daradevill e geçeriz bunuda karen hatrına izleyeceğim zaten![]()
Netflix’ten 3. sezonun tüm bölümlerini indirdim, izlenmeyi bekliyor.![]()
yani bizimle birlikte korku dizisini izleyeceksin
Yarım yamalak kalan dizilerim var halayani bizimle birlikte korku dizisini izleyeceksin
@MasacRE- ne demiştim? hogatham ısrarlarıma dayanamaz beni kıramaz demedimmi![]()
olsun önce korkuyu izleyelimde sonra sırayla hepsini temizleriz nasıl olsa benimde senle farklı bir çok dizim var onları tek izlemek mecburiyetindeyim :,)Yarım yamalak kalan dizilerim var hala![]()
![]()
![]()