Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

@vadikızı Çok iyi bir dizi şu an çok iyi gidiyor yani 5.Bölümü yayınlandı en son 6 ise Salı günü her Salı dizi Türkiye de yeni bölümü sanırım. Bir yazar kız ile kitapçıda çalışan psikopat erkeği anlatıyor !! 😱:bhr: ben 5 i izlemedim tek o kaldı bugün tamamlarım. inş hiç bozmaz bu çok iyi dizimde amin..
you-netflix-tv-series-1.jpg

Oyuncuyu görünce bakasım geldi ama iki dizim var onları tamamlayayım da başlıcam inşAllah :D

desene @Forumdash iyicene yoldan çıkmış :) boşuna bekliyoruz ben en iyisi mi @Maskeli Fedai ile devam edeyim dizilere :)

la niye kıza yüklüyorsun diziyi hepimizin parmağı var o dizide geçen sezonlarına azmı pandik atmıştık :)
clary ile izzy benimdi
alex senindi
alexle oynaşan japon kılıklı yumoş,(magnus muş :) ) @serhatt ın favorisiydi :)
@Çiğdem- sadece jace parlağını pandikliyordu arada bir:) diğer karakterlere yatırımı biz yaptık :)
Son sezonu destere izlemedi sanırım :F @xemrexxx

Bende yarımmı kaldım sanırım :A Yeni sezon onayı aldıysa tamamlarım :A :A :A

benim nerde hangi bölümde kaldığımı netflix sitesi biliyor zaten:) son kaldığım bölümü not düşüyor öylede bir katkısı var hafıza sorunu yaşayanlara :)
Aaa o diziyi @xemrexxx iptal oldumu demişti sen yokken bizi çok dizimiz iptal oldu lucifer vsyle bir oturup şunlara bir bakalım neler devam ediyor :A :A :A

nee tür çarpışmalar :A
bu başroldeki kız bir önceki çarpışmasında ; barmenle şapıyordu o sırada yatak kırılmştı bu kısımları izleyince @destere daha iyi yorumlar :A @MasacRE- ya da @DarkLegenD de iyi sıvar aman yorumlar o sahneyi :A sonra yeni yatak aldı kitapçı esas oğlanla onunla denedi bu sefer çarpışmayı haaa bu arada kitapçı oğlan kızın etrafındaki ona üzüntü veriyor sandığı herkesi öldürüyor bir bir inşallah @Çiğdem- e e böyle bir oğlan aşık olur sülalaesini katleder hogathanın :A

bu başroldeki kız bir önceki çarpışmasında ; barmenle şapıyordu o sırada yatak kırılmştı bu kısımları izleyince @destere daha iyi yorumlar :A @MasacRE- ya da @DarkLegenD de iyi sıvar aman yorumlar o sahneyi :A sonra yeni yatak aldı kitapçı esas oğlanla onunla denedi bu sefer çarpışmayı haaa bu arada kitapçı oğlan kızın etrafındaki ona üzüntü veriyor sandığı herkesi öldürüyor bir bir inşallah @Çiğdem- e e böyle bir oğlan aşık olur sülalaesini katleder hogathanın :A
aman kız-oğlan arasındaysa güzel değildir :A

Neden spoiler veriyorsun, belki izleyeceğim. :A