Maskeli Fedai
Favori Üye
Kısmet be fok başkanharika cevaptı keşke yarışltığın şarkıcılarıda diziler kadar kaliteli seçsen diyesim var
Kısmet be fok başkanharika cevaptı keşke yarışltığın şarkıcılarıda diziler kadar kaliteli seçsen diyesim var
Hmmm fena değillermiştam senlikti bunlar önce bir incele bunları kaçırmak istemezsin
kısmetine düşe düşe yalı kazığımı düştü) bunun adı kısmetsizlik değil akılsızlıktan @Bully nin dolduruşuna gelmektirKısmet be fok başkan
Yalnız öyle bir yazmışsın ki zorunluluktan Maskeli'ye kaldım gibi bir açıklamaya benziyordesene @Forumdash iyicene yoldan çıkmış boşuna bekliyoruz ben en iyisi mi @Maskeli Fedai ile devam edeyim dizilere
O benim rakibim olamaz haddini bilsin@xemrexxx topacı elini çabuk tutamadın iki parlağıda serhata kaptırdın gibi
Yalnız öyle bir yazmışsın ki zorunluluktan Maskeli'ye kaldım gibi bir açıklamaya benziyor
kitap okuyan sarışın şeyin adı sanı ismi cismi nedir @vadikızı na anlatırken bari bizde faydalanırdık bilgilerden@vadikızı Çok iyi bir dizi şu an çok iyi gidiyor yani 5.Bölümü yayınlandı en son 6 ise Salı günü her Salı dizi Türkiye de yeni bölümü sanırım. Bir yazar kız ile kitapçıda çalışan psikopat erkeği anlatıyor !! 😱 ben 5 i izlemedim tek o kaldı bugün tamamlarım. inş hiç bozmaz bu çok iyi dizimde amin..
Aşktan çok takıntı
Emre de izlediğine göre bu diziden uzak durmamız gerektiği anlaşıldıbirazda fazla ergenik duruyor dizi
dizideki adı beck gerçek adı ise Elizabeth Lailkitap okuyan sarışın şeyin adı sanı ismi cismi nedir @vadikızı na anlatırken bari bizde faydalanırdık bilgilerden
sonradan bozulsada kız ilk halindeki masumiyetiyle izlenebilir bencedizideki adı beck gerçek adı ise Elizabeth Lail
karakteri sonradan çok fena biri çıkıyor kızın.. her adamla düşüp kalkıyor falan !!
Eeee tabi seen Çağatayin gibi iri yari seviyon bu Sana gelmez @Çiğdem-Emre de izlediğine göre bu diziden uzak durmamız gerektiği anlaşıldı
yok şu an dizi çok iyi gidiyor önemli olan hikaye bir dizide.. kişileri boşver.. (ki bu dizide kişiler de çok iyi dizi bozmasınher türlü bakarım ben. ) kişilerde n derken rolleri canlandıranlar ünlü yanisonradan bozulsada kız ilk halindeki masumiyetiyle izlenebilir bence
sanırım @xemrexxx tosbağasının şu an izlediği tek kaliteli dizi this is us! onun dışındakiler çöp this is us da da kesin kate şişmanına takıldı başka türlü diziye yanaşmazdıEmre de izlediğine göre bu diziden uzak durmamız gerektiği anlaşıldı
Protector gelsin de kalite görünEeee tabi seen Çağatayin gibi iri yari seviyon bu Sana gelmez @Çiğdem-
This is us'a da bakasım var aslında ama ona sıra geleceğini sanmıyorumsanırım @xemrexxx tosbağasının şu an izlediği tek kaliteli dizi this is us! onun dışındakiler çöp this is us da da kesin kate şişmanına takıldı başka türlü diziye yanaşmazdı
zaten başlasanda seni beklemeyiz hızlı izlenecek bir dizi değil ağır bir dramdırThis is us'a da bakasım var aslında ama ona sıra geleceğini sanmıyorum