Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Dark'ın son sahnesi dışında harikaydı, geleceğe gitmemelilerdi bence. Ne güzel geçmişte takılıp duruyorlardı. :A
delik nereye götürürse oraya gidiyorlar geleceğede delik açılmış ne yapsınlar gitmesinler mi ? :) insanoğlu meraklıdır delik görünce illaki arkada ne var diye kurcalayacaklar öyle olunca geçmişede dalarsın geleceğede :)

delik nereye götürürse oraya gidiyorlar geleceğede delik açılmış ne yapsınlar gitmesinler mi ? :) insanoğlu meraklıdır delik görünce illaki arkada ne var diye kurcalayacaklar öyle olunca geçmişede dalarsın geleceğede :)
Senarist hata yaptı ama. O sondaki helikopterli sahne çok komik durdu bence. Hala açığa çıkmayan gizemli şeyler duruyor. Duzinin çekimleri şuan Berlin'de dwvam ediyordiye biliyorum. Ocak gibu yayınlanacakmış dendi. :A

İnsanoğlu delik görür ama senin gibi foklar onu hiç göremez. Herşey sadece hayallerde kalır. :A

Senarist hata yaptı ama. O sondaki helikopterli sahne çok komik durdu bence. Hala açığa çıkmayan gizemli şeyler duruyor. Duzinin çekimleri şuan Berlin'de dwvam ediyordiye biliyorum. Ocak gibu yayınlanacakmış dendi. :A

İnsanoğlu delik görür ama senin gibi foklar onu hiç göremez. Herşey sadece hayallerde kalır. :A

gelecekle ilgili sahneler hakkında tam yorum yapabilmek için bu sezonu bekliyorum umarım bozmazlar ? :)
diğer dediğine gelirsek ...
olsun belki hayali gerçeğinden daha güzeldir :)

Diziyi @haluk792 keşfetmiş @kerem de biliyormuş @destere @MasacRE- @Maskeli Fedai @xemrexxx @mrt-06 bence bizde elimizdekiler bitince bakabiliriz şurada dursun :A :A :A

Afişte bile kanalın ismi yazıyor. :A
1536598572_ty.jpg

konusu hiç ilgimi çekmedi fantastik bile değil korku gerilim değil öylesine işte PLL deki shay mitchel hatrına bakmak isterdim zaman bulursam bir bölüme bakarım :)
I'll 2 bölümü izledim gayet iyi dizi :X ama çigdemle destere izlemesin örnek alıp bizi kapatırlar bir yere.ss

Emily zamanla lezboz olacak gibi yine destere foku:A

I'll 2 bölümü izledim gayet iyi dizi :X ama çigdemle destere izlemesin örnek alıp bizi kapatırlar bir yere.ss

Emily zamanla lezboz olacak gibi yine destere foku:A
senin alex oğlanının yeni yeni sezonu gelmedi mi bu dizi nedense onu çağrıştırdı hanı shadowlu dizi :)

Bilmem onun takipçisi senin Hogathan:A
la niye kıza yüklüyorsun diziyi hepimizin parmağı var o dizide geçen sezonlarına azmı pandik atmıştık :)
clary ile izzy benimdi
alex senindi
alexle oynaşan japon kılıklı yumoş,(magnus muş :) ) @serhatt ın favorisiydi :)
@Çiğdem- sadece jace parlağını pandikliyordu arada bir:) diğer karakterlere yatırımı biz yaptık :)

la niye kıza yüklüyorsun diziyi hepimizin parmağı var o dizide geçen sezonlarına azmı pandik atmıştık :)
clary ile izzy benimdi
alex senindi
alexle oynaşan japon kılıklı yumoş, @serhatt ın favorisiydi :)
@Çiğdem- sadece jace parlağını pandikliyordu arada bir:) diğer karakterlere yatırımı biz yaptık :)
Japonlar tipim değil ayrıca bu diziyi hiç izlemedim iftira atma :A