Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Yalnız öyle bir yazmışsın ki zorunluluktan Maskeli'ye kaldım gibi bir açıklamaya benziyor

zorunluluktan değil bak orda en iyisi diye devam etmiş cümle demekki en iyisi sensin
zorunluluktan olsa şöyle derim ''ya forumdashta yok bari şu maskeli keltoşuyla dizi arkadaşlığı yapalım o gelene kadar
''
ama cümlede buna benzer en ufak bir açıklama yok

sen boşuna alınganlık yapıyorsun orda bilakis övmüşüm seni farkında değilsin

@vadikızı Çok iyi bir dizi şu an çok iyi gidiyor yani 5.Bölümü yayınlandı en son 6 ise Salı günü her Salı dizi Türkiye de yeni bölümü sanırım. Bir yazar kız ile kitapçıda çalışan psikopat erkeği anlatıyor !! 😱
ben 5 i izlemedim tek o kaldı bugün tamamlarım. inş hiç bozmaz bu çok iyi dizimde amin..

kitap okuyan sarışın şeyin adı sanı ismi cismi nedir
@vadikızı na anlatırken bari bizde faydalanırdık bilgilerden

kitap okuyan sarışın şeyin adı sanı ismi cismi nedir
@vadikızı na anlatırken bari bizde faydalanırdık bilgilerden
dizideki adı beck gerçek adı ise Elizabeth Lail

karakteri sonradan çok fena biri çıkıyor kızın.. her adamla düşüp kalkıyor falan !!

sonradan bozulsada kız ilk halindeki masumiyetiyle izlenebilir bence
yok şu an dizi çok iyi gidiyor önemli olan hikaye bir dizide.. kişileri boşver.. (ki bu dizide kişiler de çok iyi dizi bozmasınher türlü bakarım ben.
) kişilerde n derken rolleri canlandıranlar ünlü yani

Emre de izlediğine göre bu diziden uzak durmamız gerektiği anlaşıldı
sanırım @xemrexxx tosbağasının şu an izlediği tek kaliteli dizi this is us! onun dışındakiler çöp
this is us da da kesin kate şişmanına takıldı başka türlü diziye yanaşmazdı

sanırım @xemrexxx tosbağasının şu an izlediği tek kaliteli dizi this is us! onun dışındakiler çöp
this is us da da kesin kate şişmanına takıldı başka türlü diziye yanaşmazdı
This is us'a da bakasım var aslında ama ona sıra geleceğini sanmıyorum