Netflix Daredevil 2. Sezon Yorumları

O diziyi sen anlamazsın bence. :F

İron Firsti diyoruz. :A

Elektra'da geldi bakalım ne olacak. Elektra Matt'in eski sevgilisi. :A
Beim ilk sezonda ki yorumlarıma bakmamm lazım bazı parçaları birleştiremiyorum. :A
Neyse o mesajı arayacağına bölümleri izle :X Zaar sen zararlı çıkarsın geçmiş mesajları ortaya dökersen :F

@destere @MasacRE- öyle diyordu yakından tanıyorlarmış ıron fisteki herifi şey diye konusuyorlardı :A :A :A
@destere ye sor :A[/QUOTE]
Bunu mu diyorsunuz :A

latest
Abi her beğendiğin şey çıkar mı ya. :A
Allahtan Matt favorin değil. :F
GOT dan muhteşem resimleri var fist oğlanın :)

finn-jones-game-of-thrones-renly-loras-875036.jpg

GOT dan muhteşem resimleri var fist oğlanın :)

finn-jones-game-of-thrones-renly-loras-875036.jpg
Iyy sizin yüzünüzden diziyi tamamlayamıyorum adamın süperkahraman karizmasını gözümde çizdiniz ayoll :( :( :( @destere @MasacRE- @Harunnn60[/QUOTE]
Galiba Daredevil dışında diğer 3 diziden hayır yok bize. :A Zencili diziyi de eledin sen. :F
Jessica Jones'i de pek övmüyorsun sırf başrol de bayan var diye. :A

Iyy sizin yüzünüzden diziyi tamamlayamıyorum adamın süperkahraman karizmasını gözümde çizdiniz ayoll :( :( :( @destere @MasacRE- @Harunnn60
Galiba Daredevil dışında diğer 3 diziden hayır yok bize. :A Zencili diziyi de eledin sen. :F
Jessica Jones'i de pek övmüyorsun sırf başrol de bayan var diye. :A[/QUOTE]
Orada bir herif vardı düşünce okuyan onun için izliyordum diziyi :A :A :A

2x5

Kadınlardan korkacaksın yeminle. :A

Elektra diziyi hareketlendirdi baya başta 2.kadın rolü oynadı bölümü sonunda planlar planlar. :D Matt'in elbisesini bile çalmış.
Flashbacklar sıkmadı ilişkilerinin geçmişini öğrendik. Elektra'nın Matt'in babasının katilini bulmasına şok oldum. :D
Son sahnede japonlarla dövüşecekler galiba tam anlamadım. :F

Bu arada Karen ve Matt çok tattlı ya. :love1:

8.5

2x6

Elektra diziye renk kattı. Matt ile atışmaları çok komik. :F
Bir ara japonlar tama yakalayacakken sevişen çift rolü oynayınca koptum orada. :F Bölüm boyunca da Matt'i süzdü zaten. Matt bi yüz verse atlayacak gibi boynuna. :A

Punisher için bölüm boyunca kabul etmez bence daha dizi 6.bölümde diyordum nitekim öyle de oldu anlaşma yapmadı. Ayrıca tehdit etmesi de efsaneydi :D
8.0

Iyy sizin yüzünüzden diziyi tamamlayamıyorum adamın süperkahraman karizmasını gözümde çizdiniz ayoll :( :( :( @destere @MasacRE- @Harunnn60

Daredevil'i izlemedin ya gittin İron Firsti izledin. İnsan şu 2 kız için bile izler..:unamused:
daredevil-elektra-season-2-jpg.jpg

karen-page-daredevil-netflix.jpg

2x6

Elektra diziye renk kattı. Matt ile atışmaları çok komik. :F
Bir ara japonlar tama yakalayacakken sevişen çift rolü oynayınca koptum orada. :F Bölüm boyunca da Matt'i süzdü zaten. Matt bi yüz verse atlayacak gibi boynuna. :A

Punisher için bölüm boyunca kabul etmez bence daha dizi 6.bölümde diyordum nitekim öyle de oldu anlaşma yapmadı. Ayrıca tehdit etmesi de efsaneydi :D
8.0

Daredevil'i izlemedin ya gittin İron Firsti izledin. İnsan şu 2 kız için bile izler..:unamused:
daredevil-elektra-season-2-jpg.jpg

karen-page-daredevil-netflix.jpg
başoğlanı sevmedim sanırım :)

2x7

Mattîn kafası iyice karıştı Elektra gelince..:unamused:

Matt ve Elektra bi ara samimi olunca şaşırdım. Matt Karen'e de bir şey anlatmıyor ama hala o benim için değerli diyor. Elektra'ya da bazen kötü davransa da bazen samimi oluyor. :D

Şu kuyu nereye çıkacak acaba merak ettirdi. :J

8.0

2x7

Mattîn kafası iyice karıştı Elektra gelince..:unamused:

Matt ve Elektra bi ara samimi olunca şaşırdım. Matt Karen'e de bir şey anlatmıyor ama hala o benim için değerli diyor. Elektra'ya da bazen kötü davransa da bazen samimi oluyor. :D

Şu kuyu nereye çıkacak acaba merak ettirdi. :J

8.0
nasıl buluyorsun bu sezonu :A

2x8

Sonunda geldi diziye. :Z Bugünlerde içimden ne geçiyorsa oluyor. :F

Fisk geri döndü vayy be. :D Bi ara Punisher'i acaba birisi hapishaneden mi çıkaracak dedim çünkü Ben suçluyum filan deyince meğerse Fiskin mesajını almış..

Matt 2 bölümdür net tavır segileyemiyor. Karen ile ayrıldı daha önceden deidğim gibi Elektra'ya da boş değil.. Elektra da düzeleceğim dedi ama bölümün sonunda yine adam öldürdü. :D Birde Matt'e hüzünlü kedi gibi beni böyle kabul etsen demez mi. :D

Şu yeni düşmanlar Matt'i zorladı baya. Bakalım ne olacak.
8.2

2x9

Harikaydı bu bölüm dövüşler ya. :sunglasses:Özellikle Punisher'in dövüş sahneler bir dizi için çok üst düzey..:anguished:

Punisher hapishane de ki adamların çoğunu nasıl öldürdü ya. :F Fiskin oyun yaptığını biliyordum şaşırtmadı. Şimdi Punisher dışarı çıktı intikam almaya devam edecek.:D

Matt ile japonun kavgası güzeldi. Adam ölmemiş.
Acaba bu işin sonu nereye varacak sürekli bi savaş çıkacak diyorlar filan merak ettim iyice. (b)

8.7

2x9

Harikaydı bu bölüm dövüşler ya. :sunglasses:Özellikle Punisher'in dövüş sahneler bir dizi için çok üst düzey..:anguished:

Punisher hapishane de ki adamların çoğunu nasıl öldürdü ya. :F Fiskin oyun yaptığını biliyordum şaşırtmadı. Şimdi Punisher dışarı çıktı intikam almaya devam edecek.:D

Matt ile japonun kavgası güzeldi. Adam ölmemiş.
Acaba bu işin sonu nereye varacak sürekli bi savaş çıkacak diyorlar filan merak ettim iyice. (b)

8.7
tam efsane böümlere gelmişsin cnm fish punisher falan :A :A :A

diğer bölümelrde daha tempo düşmücek :Z:Z:Z

2x10

Harika bir bölümdü ya aksiyon filan resmen. @Billy Kane hemen izle. :A
Matt, Fiski tehdit etti ama fisk nasıl tuttu kafasını filan yeri indirdi Matt'in. :F Matt baya korktu ilk tefa. :D Fisk tekrardan diziye hareket getirdi.

Punisher savcıyı ve diğerlerini öldürdü zannediyorudm ama işin arkasında başka kişi var. ya fisk var yada şu japonlar galiba. :D

Son sahnede ninjalar baskın yaptı. O çocuklar filanda zombi gibi bir şey oldu. :F TWD'lik sahneler tam. :Z

8.7

@Çiğdem- @Forumdash

2x10

Harika bir bölümdü ya aksiyon filan resmen. @Billy Kane hemen izle. :A
Matt, Fiski tehdit etti ama fisk nasıl tuttu kafasını filan yeri indirdi Matt'in. :F Matt baya korktu ilk tefa. :D Fisk tekrardan diziye hareket getirdi.

Punisher savcıyı ve diğerlerini öldürdü zannediyorudm ama işin arkasında başka kişi var. ya fisk var yada şu japonlar galiba. :D

Son sahnede ninjalar baskın yaptı. O çocuklar filanda zombi gibi bir şey oldu. :F TWD'lik sahneler tam. :Z

8.7

@Çiğdem- @Forumdash
senin adamın özlemişti zaten matı dövmeyi :F