Netflix Daredevil 2. Sezon Yorumları

2x1
Sonunda izledim. :Z Bölümün sonu çok şaşırtıcı bitti. 😳

Punisher'i diziyi çok güzel soktular. O hastane sahnesi harikaydı. Birde sonda Matt'i vurdu. :D Eyvahlar olsun. :D

Sarı kızda bizim oğlana asılmaya başladı. Bakalım neler olacak. :D

8.5

@Çiğdem- @Titanium @vadikızı @Forumdash

2.ve 3.bölümleri izledim ayy vlla çok süper bir sezon açılışı yaptık 1.sezon ilk 4-5 bölüm karakter tanıtımlarından dolayı durgundu ama 2.sezon 1.bölümden itibaren süper gidiyor bu dizideki dövüş sahneleri çoğu üst düzey filmde bile yok marveli kutluyorum gerçekten
punisher büyük heyecan kattı diziye ilk 3 bölümden şuan favorim :Z:Z:Z

2.bölüm yorumum
punisher yani cezalandırıcı matt gibi kanunsuzları öldürüyor sanırım bana çokta kötü bir karakter gibi gelmedibu bölümde küçük kızları satan bir adamı öldürmesiylede gözüme girdi
ve matla olan kavgası yine harikaydı bu dizideki dövüş sahneleri üst düzey filmlerin çoğunda yok dizi kalitesinin zaten üstünde punisher matı son sahnede kaçırdı galiba😱😱😱

3.bölüm yorumum
punisher ve matın sürekli karşı karşıya gelmesi harika punisherde matt gibi aslında oda suçluları cezalandırıyor ama öldürelek ayrıca matt ben adam öldürmüyorum diyorda o dövdüğü adamlardan ölen oluyordur elbet :F

punisherin matla bölüm boyunca konuşma sahneleri harikaydı punisher mat kavgası tekrar izledik ayrıca matın bir sürü adam dövmeside süperdi kurşun maskeden dolayı kafasını korudu matın ama beynine zarar vermiş belliki 😱😱

@Harunnn60 @Titanium @vadikızı @Forumdash

2x13 Sezon Finali

Ağlattı.

Herşeye rağmen elektra reyizi severdik, kim bilir nasıl dönecek yeni sezona. 1 sezon atlatıp önümüzde ki sezon hapishanede ki deliyi mı sokabilirler kafadan 2 sezonluk tahmin var aklımda. Herneyse,

Punisher son sahnede ağlattı, sniper ile coolluğun doruklarındaydı. Son yaşlı kurtun artık öl gavat dediği sahnede. :D :D. Son sahnede neden kendini ifşa etme isteği duydu anlamadım, zekasız olan dahi anlardı. O son sahnede bile o kız çözemediyse ölsün. :D

10/10 Canı gönülden.

Son düzenleme:
Aaa yok artık. :D

Bu diziyi ben sana tavsiye etmiştim hatta ısrar etmiştim izle diye. :D Bir teşekkür bekledim ama gelmedi o teşekkür.:X

Külliyen yalan. Ben dizinin çıktığı ilk sabah harun gel başlayalım demiştim, sen yok demiştin. 😛

Teşekkürü hakkettin harbiden. Bir an önce izleyinde spoiler hedefi olursunuz. :pala: