Netflix Daredevil 2. Sezon Yorumları

Yapılacak galiba The Defenders'ten sonra. :A

Yalnız 3.bölümden sonra senin yorumların yok konuda? :(
ben tek izledim bunu yorum yapmamısım sanırım topluca izledikten sonra finalde yorum yapardım genelde ama konuda yrumum görünmüyor çokta hatırlamıyorum oankı şeyi :A

2x4

Yaa sonunda çok istediğim bir şey oldu.:bhr: 2015 yılında forumda bunun sinyalini ilk ben vermiştim. :A
@Forumdash @Çiğdem-

Matt ile Karen sonunda sevgili oldu. :Z Valla her ikisi de şanslı. :Z

Punisher'i bağlayııp o çivi sahnesi neydi öyle. :( Matt kurtardı Punisheri, hikayesini de dinledik. zaten az çok böyle bir hikaye çıkacağı belliydi...

Bölümü izlerken 4 bölüm oldu Elektra yok hala diyordum son sahnede görünce şok oldum. :F Hislerim kuvvetli galiba. :A

8.4

@Billy Kane izle hemen bekliyorum seni. :A

2x4

Yaa sonunda çok istediğim bir şey oldu.:bhr: 2015 yılında forumda bunun sinyalini ilk ben vermiştim. :A
@Forumdash @Çiğdem-

Punisher'i bağlayııp o çivi sahnesi neydi öyle. :( Matt kurtardı Punisheri, hikayesini de dinledik. zaten az çok böyle bir hikaye çıkacağı belliydi...

Bölümü izlerken 4 bölüm oldu Elektra yok hala diyordum son sahnede görünce şok oldum. :F Hislerim kuvvetli galiba. :A

8.4

hepsi geberir inş :A :A :A

@destere @MasacRE- öyle diyordu yakından tanıyorlarmış ıron fisteki herifi şey diye konusuyorlardı :A :A :A

Abi her beğendiğin şey çıkar mı ya. :A
Allahtan Matt favorin değil. :F

Bunu mu diyorsunuz :A

latest

2x4

@Forumdash @Çiğdem-

8.4

2015 sinyal minyal :F Hayal kırıklığı yaşama sakın ola(gizli spoiler):A

americanı izleyecektim ama @xemrexxx legion gibi birşey anlasılmıyor diziden demiş bir legion yetiyor vlla :F
O diziyi sen anlamazsın bence. :F

Legion'u izledik işte Harun sen izlemedin mi Legion'u :A
Ha bu arada American Gods diye bir dizi başladı Çiğdem müthiş bir şey, inanmıyorsan @destere ye sor :A
İron Firsti diyoruz. :A

2015 sinyal minyal :F Hayal kırıklığı yaşama sakın ola(gizli spoiler):A
Elektra'da geldi bakalım ne olacak. Elektra Matt'in eski sevgilisi. :A
Beim ilk sezonda ki yorumlarıma bakmamm lazım bazı parçaları birleştiremiyorum. :A