Yapılacak galiba The Defenders'ten sonra.sonunda basladın bu sezon 1.sezondan daha güzel punisher sayesinde
onada dizi yapılıcaktı ne oldu acaba
Yalnız 3.bölümden sonra senin yorumların yok konuda?
Yapılacak galiba The Defenders'ten sonra.sonunda basladın bu sezon 1.sezondan daha güzel punisher sayesinde
onada dizi yapılıcaktı ne oldu acaba
ben tek izledim bunu yorum yapmamısım sanırım topluca izledikten sonra finalde yorum yapardım genelde ama konuda yrumum görünmüyor çokta hatırlamıyorum oankı şeyiYapılacak galiba The Defenders'ten sonra.
Yalnız 3.bölümden sonra senin yorumların yok konuda?
hepsi geberir inş2x4
Yaa sonunda çok istediğim bir şey oldu. 2015 yılında forumda bunun sinyalini ilk ben vermiştim.
@Forumdash @Çiğdem-
Matt ile Karen sonunda sevgili oldu. Valla her ikisi de şanslı.
Punisher'i bağlayııp o çivi sahnesi neydi öyle. Matt kurtardı Punisheri, hikayesini de dinledik. zaten az çok böyle bir hikaye çıkacağı belliydi...
Bölümü izlerken 4 bölüm oldu Elektra yok hala diyordum son sahnede görünce şok oldum. Hislerim kuvvetli galiba.
8.4
@Billy Kane izle hemen bekliyorum seni.
Matt yani Daredevil çok yakışıklı ya. :ahepsi geberir inş
diğer herifte iyi gibi ama oda şeymiş galibaMatt daha efendi duruyor.
Bir bayan olarak senin düşüncen ne.
Ciddi misin 😱diğer herifte iyi gibi ama oda şeymiş galiba
Abi her beğendiğin şey çıkar mı ya.
Abi her beğendiğin şey çıkar mı ya.
Allahtan Matt favorin değil.
2015 sinyal minyal Hayal kırıklığı yaşama sakın ola(gizli spoiler)2x4
Yaa sonunda çok istediğim bir şey oldu. 2015 yılında forumda bunun sinyalini ilk ben vermiştim.
@Forumdash @Çiğdem-
Matt ile Karen sonunda sevgili oldu. Valla her ikisi de şanslı.
Punisher'i bağlayııp o çivi sahnesi neydi öyle. Matt kurtardı Punisheri, hikayesini de dinledik. zaten az çok böyle bir hikaye çıkacağı belliydi...
Bölümü izlerken 4 bölüm oldu Elektra yok hala diyordum son sahnede görünce şok oldum. Hislerim kuvvetli galiba.
8.4
@Billy Kane izle hemen bekliyorum seni.
O diziyi sen anlamazsın bence.americanı izleyecektim ama @xemrexxx legion gibi birşey anlasılmıyor diziden demiş bir legion yetiyor vlla
İron Firsti diyoruz.Legion'u izledik işte Harun sen izlemedin mi Legion'u
Ha bu arada American Gods diye bir dizi başladı Çiğdem müthiş bir şey, inanmıyorsan @destere ye sor
2015 sinyal minyal Hayal kırıklığı yaşama sakın ola(gizli spoiler)