Bu adam çok iyi rol yapıyor sen nasıl buluyorsun.senin adamın özlemişti zaten matı dövmeyi
Bu adam çok iyi rol yapıyor sen nasıl buluyorsun.senin adamın özlemişti zaten matı dövmeyi
1.sezon favorimdi benimde cnm ama 2.sezon punisher daha ön planda tabiBu adam çok iyi rol yapıyor sen nasıl buluyorsun.
Punisher de harika ya oynayan adam adını unuttum Shane diyeyim harika rol yapıyor.1.sezon favorimdi benimde cnm ama 2.sezon punisher daha ön planda tabi
hhaha aa ben elektraı filmde seviyordum ama dizide gıcık oldum hele şu avukat kızla avukat adamın vıcık vıcık aşk sahneleri bu sezonun eleştiri yapıcaksak onlara yapılır bence iki gıcıkPunisher de harika ya oynayan adam adını unuttum Shane diyeyim harika rol yapıyor.
Kız bu arada ilk tefa bi dizide istediğin bu kadar oldu.
Matt ile ne Karen sevgili olabildi ne Elektra nede şu zenci kız. Hiçibiri de tam Matt ile doğru dürüst sevgili olamadı.
Senaryoyu yazan adam seni dinliyor olabilir 10 bölümdür Matt sürekli daldan dala atlıyor.hhaha aa ben elektraı filmde seviyordum ama dizide gıcık oldum hele şu avukat kızla avukat adamın vıcık vıcık aşk sahneleri bu sezonun eleştiri yapıcaksak onlara yapılır bence iki gıcık
ıyy çok sinir bozucu tipi var birde diğer gıcık avukatla oluyor hemde mata şey yapıyorSenaryoyu yazan adam seni dinliyor olabilir 10 bölümdür Matt sürekli daldan dala atlıyor.
Karen iyi ama kız kendi halinde.
izleyen olmayınca yapmamısım2x12
Kız @Çiğdem- hiç yorumun yok ya senin. 12.bölümü de izledim birazdan sezon finalini izleyeceğim.
8.0Çok dövüş sahnesi vardı her sahnede ninjaları görmekten sıkıldım. Fiskt'e yok 2 bölümdür zaten.
Karen'de hala adamı öldürme filan diyor hey allahım ya İyilikte samanyolu dizilerini geçtiler.
2X13 (SEZON FİNALİ)
Hem aksiyonlu hem duygusal bir bölümdü.
Elektra öldü ama son sahnede kadını mezardan çıkardılar aslında bazı bölümle gıcık oluyordum ama iyiydim hatta son bölümlerde Matt ile gelecek planları yapması hoşuma gitmişti.
Umarım geri hortlar.
Matt yavrum bu sene Bi Karen bi Elektra gidip gidip geliyordun. son sahnede Karene döndün yine. Neyse ki açıkladın gerçeği. Ama o sahne daha güzel olabilirdi. karen filan böyle ne tepki verecğeini bilemedi.
Ve punisherin silahla matte yardım etmesi iyyidim bakalım dizisi nasıl olacak.
ve fisk sezonda geri dönünce çok sevinmiştim adama resmen diziyi zirveye çıkardı bu sezon ufak dokunuşlarla. 3. sezonda olsun.
8.6
@Çiğdem- @Forumdash @Titanium
Haberini açamıştım ama Daredevilin 3.sezon olacak cnm. Haberin çıktığın zamanlar darbe olmuştu ona yoğunlaşmıştım bunu söylemeyi unutmuştum.haziranda ortak dizi geliyor daha buna 3.sezon olurmu bilmiyorum cnm
elektra filmde kalıcı olarak ölüyordu ama dizide bir hortlartma durumu gündeme geldi belki ortak diziye bulasır
punisher şov yaptı göğsündeki resmi çizdi dizisine orada bir göz kırptılar
Haberini açamıştım ama Daredevilin 3.sezon olacak cnm. Haberin çıktığın zamanlar darbe olmuştu ona yoğunlaşmıştım bunu söylemeyi unutmuştum.
Elektra evet öldü gibi yine hortlar çünkü o japonlar filan o tarikat ölümsüz gibi bir şey miş. Hatta bi adam sürekli ölmüyordu.
IMDB'de Elektra'nın The Defenders'te oynayacağı yazıyor bakalım bekliyoruz umarım doğrudur. Belki 1-2 bölüm oynar, 8 bölüm zannetmiyorum.
ortak dizi varken daha gerek yoktu bence ama 3.sezonuda izleriz en çok ses getiren dizi buydu sonucta ortak dizilerden
HHAHAH aa çok komik bu sahne ama yaaa @destere de bakmalıNetflix birden fazla dizi olsun istiyor o yüzde onay veriyor sürekli birde Daredevil çok izleniyor ya. Bence en kötü 2 sezon daha olsun Daredevile.
Birde sezonun en iyi sahnesi buydu ya. En etkileyici ve en heyecanlı. Mattin karizma gitti o ayrı.
@Titanium @Forumdash
Jessicayı izleyecekmiş bakalım bari bir tanesini izlesin.HHAHAH aa çok komik bu sahne ama yaaa @destere de bakmalı
sende izle şu adam en favori karakterin olucak jessica falan hikaye ayollJessicayı izleyecekmiş bakalım bari bir tanesini izlesin.
keltoş senin parlakla basket topu misali oynuyorHHAHAH aa çok komik bu sahne ama yaaa @destere de bakmalı
Merak edip izlemiş bide. @Çiğdem-
Hhaha aa izler ama sen desen izlermiydi bilmiyorum harunkeltoş senin parlakla basket topu misali oynuyor