Polat Şaşmaz
Favori Üye
EvetHangi sözün tatlı tatlı şeeapın olayı mı?
Okan efsane ya bugün ekstra komik![]()
Şu kadın da olmasa tam olacak dakka basi ıkınıyoHangi sözün tatlı tatlı şeeapın olayı mı?
Okan efsane ya bugün ekstra komik![]()
@Polat Şaşmaz bilir aga ona sor
Sahrap teyze mi?Şu kadın da olmasa tam olacak 30 saniyede bir ıkınıyo![]()
Sen nasıl dislike atarsın banaLan adama bak nasil bagiriyo ses odaya kadar gitti![]()
İstedigime dislike atip istedigime kalp koyarim sana mi soracamSen nasıl dislike atarsın banaKısmetse Olur efsanesini nasıl dislikelarsın insafsız adam
![]()
Evet 46 izlemiyor onu izliyorum zaten reytinglerde de tokatlıyoruz 46'yıİstedigime dislike atip istedigime kalp koyarim sana mi soracamSende mi seyrediyon o saçmalığı
Etrafımda ki kadinlar izliyor genelde onu
![]()
Atar yapma banaEvet 46 izlemiyor onu izliyorum zaten reytinglerde de tokatlıyoruz 46'yı![]()
Cansel <3 Eser bu aşk Türkiye'yi sallarget back over here![]()
Ne geyiği la bu. Gördüm bir gülme tuttu beni.Cansel <3 Eser bu aşk Türkiye'yi sallarYarin 46'yı reyting listesine gömecez başka yolu yok
![]()
Ters totemlerle derbiyi berabere bitirttimNe geyiği la bu. Gördüm bir gülme tuttu beni.![]()
Çok iyi düşünmüşsün. Takdir ettim.Ters totemlerle derbiyi berabere bitirttimPazartesi 46'yı ilk 10'a sokma denemeleri yapıyorum
![]()
İyi düşün iyi olsun tezini çürüteceğim yakındaÇok iyi düşünmüşsün. Takdir ettim.![]()