Dada | Genel Sohbet Konusu

Alina ondan çok daha güzel bence.
Alina da güzel Allah var şimdi ama Leyla Tanların efsanevi bir çekiciliği var o kız büyüsün ortalığı yakacak oyunculuğu da iyi bu sene Amerika'ya gitti zaten eğitim için.

Alina da güzel Allah var şimdi ama Leyla Tanların efsanevi bir çekiciliği var o kız büyüsün ortalığı yakacak oyunculuğu da iyi bu sene Amerika'ya gitti zaten eğitim için.
Leyla da elbette onun kadar güzel ve yetenekli, ama programdaki halini göz önüne alarak benim için Alina'nın bir adım daha öne geçtiğini düşünüyorum.

Leyla da elbette onun kadar güzel ve yetenekli, ama programdaki halini göz önüne alarak benim için Alina'nın bir adım daha öne geçtiğini düşünüyorum.
Aynen programdaki hali benden de olumlu not aldı
Makyajı falan her şeyi yerli yerinde. Bu arada annesi Rusmuş Alina'nın

Büşra Develi hala tek bir cümle dahi kuramadı.

Gözlerine, gülüşüne, deve boyuna kurban olduğum Büşra'cığım Develi'm hala konuşamadı. .ss

Son düzenleme:
Okan Kısmetse Olur'u yerden yere vurdu ahahaha adam gibi adam

Hele şükür, az önce söz verildi.

Yerli dizileri de yerin dibine batırdı, Okan bugün formunda maşallah.
Aynen uzun zamandır izlemiyordum bugün bakayım dedim. Geçen sezonun tamamını izledim ama denk gelmiyordu bu sene. Adam hala formunda sonuna kadar haklı bu gereksiz programları eleştirmekte.

Medya Arkası yine harika, bir haftalık aradan sonra ekrandaki saçmalıkları görmeyi özlemiştik.

Medya Arkası yine harika, bir haftalık aradan sonra ekrandaki saçmalıkları görmeyi özlemiştik.
Bayılma olayında koptum

Ahaha Adnan Oktar'a geldi konu
Bu arada Burcu Kara ve Deniz Baysal muazzam olmuş gözlerimi alamıyorum

Aman bizim forumda çok izleyen var.
Şimdi üstüne saldırırlar.
Saldırabilir bizde geri vites olmaz
Ben kendimi işsiz biliyordum Kısmetse Olur ve türevlerini izleyen adam kronik işsizdir hayatında hiç derdi tasası yoktur