sen neler neler kaybettiğinin farkında değilsinben kaybetmem ki ama sen kaybedersin.😱
sen neler neler kaybettiğinin farkında değilsinben kaybetmem ki ama sen kaybedersin.😱
Tek bölüm izlede bende Black Sails'i izleyim.dün izleyemedim davinci yi onun için bugün iki bölüm birden izleme hakkım doğdu
@sokak sanati senin leo ya o kadar saydırıyoruz senden ses seda çıkmıyor
Üçüncü sezondan ses seda yok başlasada birlikte izlesek.@sokak sanati
Fazla bişey kalmamış o zaman Nisan ayıyla birlikte tekrar muhteşem diziler izlemeye başlayacağız.Nisan'da başlar diye bekliyordum.Geçen yıl Got ile beraber izlemiştim.
Fazla bişey kalmamış o zaman Nisan ayıyla birlikte tekrar muhteşem diziler izlemeye başlayacağız.
Aynı anda başlamasalar daha iyi. Sonra GoT'un gölgesinde kalabilir.Tom Riley göüntüleri paylaşıyordu aslında Ocak'ta. çekimler daha bitmemiş bile olabilir.
Aynı anda başlamasalar daha iyi. Sonra GoT'un gölgesinde kalabilir.
@destere ve sen varsın gözümün gördüğü sakın bir yerlere kaybolayım demeyin bozuşuruz.Yabancı dizi bölümü yetim kaldı.
@destere ve sen varsın gözümün gördüğü sakın bir yerlere kaybolayım demeyin bozuşuruz.
@sürgünüm sabaha doğru uyuduğu için uykusuzluktan artık gözüçift görüyor rakamları çiftleri tek görüyor karıştırmıştırbende Sürgünüm'ün yorumuna bakark dedim zaten.
@sürgünüm sabaha doğru uyuduğu için uykusuzluktan artık gözüçift görüyor rakamları çiftleri tek görüyor karıştırmıştır)
Ne özür diliyorsun sonradan düzeltmiş baksana last edildi yazıyor. O giderken ben geliyordum.Aynen özür dileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?