Yani verdiler mi?Arrow da Noel tatiline girdi 9.bölümünü izle yorum yapmayı unutmuşum ,yorum yaparım
Yani verdiler mi?Arrow da Noel tatiline girdi 9.bölümünü izle yorum yapmayı unutmuşum ,yorum yaparım
9.Bölümü izle dediğime göre vermişler demekki ayollYani verdiler mi?
Hhhaha aa kalabalık bir ortamdayken birden bire herkes dağılıyor birisi tek kalırya @mrt-06 da öyle olmuş birazGörüşürüz elticim. Herkes çıktı @Çiğdem- de çıkmış.
görümcek yalan söylüyor9.Bölümü izle dediğime göre vermişler demekki ayoll
Güzel bitti sonu sevineceğin bir şey ler oldu
Hhhaha aa kalabalık bir ortamdayken birden bire herkes dağılıyor birisi tek kalırya @mrt-06 da öyle olmuş birazMekan ücretinide yiyip içtiklerimizi ona yıkmıştıkAma Admin sonucta o ödemiştir ona dokunmaz@destere @XanTier
Aaa fok balıkları öyle uyuyor demekbir gözüm kapalı zaten yorum yaparken tekiyle izliyorum dizileri kızları filimleriteki idare ediyor diğeri uyuyor
evet her an tetikde olmaları lazım köpekbalıklarına yem olurlar yoksaAaa fok balıkları öyle uyuyor demek
Hhahaha aa ayıp ayollevet her an tetikde olmaları lazım köpekbalıklarına yem olurlar yoksaburda köpekbalığı demişken @Harunnn60 u anmadan geçmeyelim
9.Bölümü izle dediğime göre vermişler demekki ayoll
Güzel bitti sonu sevineceğin bir şey ler oldu
Hhhaha aa kalabalık bir ortamdayken birden bire herkes dağılıyor birisi tek kalırya @mrt-06 da öyle olmuş birazMekan ücretinide yiyip içtiklerimizi ona yıkmıştıkAma Admin sonucta o ödemiştir ona dokunmaz@destere @XanTier
görümcek yalan söylüyorböyle acıklı konuşunca dedim geleyim yalnız bırakmayayım bir yarım saat sonra geldim foruma , baktım @mrt-06 yok olmuş anında dalış yapmış uykuya
ben gud nayt demedim mi?Ben çıkarken herkese tek tek iyi geceler der çıkarım çok odunlaştınız valla.Dün ortada dımdızlak kaldım resmen.
ben gud nayt demedim mi?ingilizcen yoksa benim kabahatim ne kültürsüz görümcek
Şu veletleri izliyeyim 2 gibi gelirim diye düşünmüştüm ama eksik diğer dizilerede yönelince gelemedimBen çıkarken herkese tek tek iyi geceler der çıkarım çok odunlaştınız valla.Dün ortada dımdızlak kaldım resmen.
bilerek yalnız bıraktın kardeşini kardeşin şimdi ne kadar ciyaklasa haklı bence hogathaŞu veletleri izliyeyim 2 gibi gelirim diye düşünmüştüm ama eksik diğer dizilerede yönelince gelemedim
Hahaha aa sen sus bee @mrt-06 neyseki senin dediklerini kaale almıyor oyunlarını bildiği içinbilerek yalnız bıraktın kardeşini kardeşin şimdi ne kadar ciyaklasa haklı bence hogathakötü bir insansın
onun işi gücü bana iftira atmak sende şahitsin dün ayrılmadan önce size gudnayt demedimmi
Aaa evet ben senin arkanı toparlamak için oldum Bir ban anını engellerimb elki diyetüm kötüler yönetici olmuş demekki yandık( aaa sen hariç demeyi nerdeyse unutuyordum)
onun işi gücü bana iftira atmak sende şahitsin dün ayrılmadan önce size gudnayt demedimmişimdi diyor sen bişey demedin? gelde görümceyi 1000 derecelik fırına atma)
Şaka yaptım alt tarafı, eltim sinirlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?