Dünya Buna Kenetlendi! NASA 14 Aralık'ta Büyük Keşfini Açıklayacak!

Sizce hangisi daha olası?

• Kullanılan toplam oy
    14
dark ın yedinci bölümünü tüketmeye gidiyorum :) hogatha gelirse üç beş saat beklesin beni geri döneceğim nasıl olsa :))

Tamamdır ben de çıkacağım gece saat tam 3'de burada üçümüz görüşürüz inş. :) @Çiğdem-
Aaa Beşiktaşımızın maçı vardı bu akşam babam misafirlerde çağırmış geç gittiler foruma gelmeden şu veletlerin finalini bitireyim dedim birde darkın 1.bölümüne baktım :Z

Aaa sizi görmeden yatamam tabikide :bhr::bhr::bhr:

Aaa Beşiktaşımızın maçı vardı bu akşam babam misafirlerde çağırmış geç gittiler foruma gelmeden şu veletlerin finalini bitireyim dedim birde darkın 1.bölümüne baktım :Z

Bende kötü bir şey mi oldu dedim aklım hep böyle çalışıyor. :F

hemen selam verip kaçayım zaten dedim bir hogathayı göreyim yoksa uykum gelmez :) bu arada kardeşin çok pis biri anında dedikoduya başlıyor arkandan :)

1 gün boyunca sabah akşam olmak üzere 1 gün gelmezsem ozaman bir sıkıntı çıkmıştır büyük ihitmalle cnm :A :A :A

@destere ile baya kulağımı çınlatmışsınız :A :A :A
istemsiz çınlattık yoksa yokluğun önemli değil 3 ay sonrada gelebilirdin acele etmişsin :)

İçime kurt düşünce böyle oluyor işte. :A
hemen selam verip kaçayım zaten dedim bir hogathayı göreyim yoksa uykum gelmez :) bu arada kardeşin çok pis biri anında dedikoduya başlıyor arkandan :)

istemsiz çınlattık yoksa yokluğun önemli değil 3 ay sonrada gelebilirdin acele etmişsin :)
Aaa şimdi böyle diyorsun ama geçen yıl gelmediğimde profilime yazdığın özlem mesajalrını ortaya döktürme destere efendi :A :A :A