Konudan çıkmadan direk tarayıcıyı kapatınca diyorumhiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurum
arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendineçabuk kırılmaları normal
![]()
Konudan çıkmadan direk tarayıcıyı kapatınca diyorumhiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurum
arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendineçabuk kırılmaları normal
![]()
Neden bahsediyorsunuz?İstersen Atacan'a sor. O direk Melih haklı der test etmeye gerek kalmadan@mrt-06
forumdan çıkarsak bile 15 dakika ismimiz burda gözükürmüş xantier in öyle bir iddiası varNeden bahsediyorsunuz?
Maşallah konuda uzaydan başka her şey konuşuldu, sadece uzayı konuşmadık.![]()
Online kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun.forumdan çıkarsak bile 15 dakika ismimiz burda gözükürmüş xantier in öyle bir iddiası var![]()
yarım saat silinmeme ihtimali varmıOnline kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun.Yani evet hemen çıkınca online listesinden çıkılmıyor, son hangi konudaysan orda gözüküyor.
![]()
O kadar olmaz.yarım saat silinmeme ihtimali varmıbence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldum
![]()
forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktanO kadar olmaz.![]()
Teknik konular @OzaN’da onu etiketle.forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktanşu forum ne zaman tam düzelecek yada öyle bir umut varmı? sabah akşam öğlen farketmiyor forumun ağırlaşması donması her zaman rutinini koruyor
![]()
Çıksam bile 15 dakika daha görünüyor, kaç yıllık üyesin bunlaqrı bilmiyor musun? 😱
Tam da bugün konuşmuşytum bak Bunu önce görseydim söylerdim tüh![]()
Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorumNeden bahsediyorsunuz?
Maşallah konuda uzaydan başka her şey konuşuldu, sadece uzayı konuşmadık.![]()
Çünkü çıkıyorum ben dedikten 5-6 dakika sonra yine girdim son kez. O yüzden sana yarım saat gibi gelmişyarım saat silinmeme ihtimali varmıbence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldum
![]()
Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorum![]()
![]()
Aslında @destere buradayken bunu yapabilirim onun konuştuğu sayfadayken tarayıcıyı kapatıp gidersem ben olmadığım halde beni varmış gibi görüceği için kendine çeki düzen vermeye devam eder![]()
itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmişÇünkü çıkıyorum ben dedikten 5-6 dakika sonra yine girdim son kez. O yüzden sana yarım saat gibi gelmiş![]()
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmamTeknik konular @OzaN’da onu etiketle.
Yaz yaz orada çok iyi bir tespit yapmıştım cevabını bekliyorum elticim.![]()
5 dakikanın lafı mı olur?itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmişbende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmamburda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir
![]()
Aaa ozaman @destere haklı zıbarmaya gidiyorum dediğin için konuşmaya utanmışsın @XanTier sonrakı geldiğindeitiraf geldi sonunda foruma tekrar girmişbende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmamburda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir
![]()
gerçekleri bir bir ortaya dökmeye devam edeceğim bundan kaçamayacak hiçkimsetwitter bile kurtaramaz kötüleri
![]()
Çocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu5 dakiak sonra girip sizin iyi geceler mesajınıza kalp atıp çıkmıştım![]()
Bilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştimÇocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu
Bu samimiyette nerden geliyorsa kıskanabilirim her an 😵😵😵
bana kalp falanda atmamıştı aslında bir laf yapacaktı sonra baktı herkes üstüste iyi geceler demiş pişman oldu girdiğineÇocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu
Bu samimiyette nerden geliyorsa kıskanabilirim her an 😵😵😵
yalandan kim ölmüşBilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştim![]()