Dünya Buna Kenetlendi! NASA 14 Aralık'ta Büyük Keşfini Açıklayacak!

Sizce hangisi daha olası?

• Kullanılan toplam oy
    14
hiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurum :)

arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendine :) çabuk kırılmaları normal :)
Konudan çıkmadan direk tarayıcıyı kapatınca diyorum :D

forumdan çıkarsak bile 15 dakika ismimiz burda gözükürmüş xantier in öyle bir iddiası var :)
Online kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun. :D Yani evet hemen çıkınca online listesinden çıkılmıyor, son hangi konudaysan orda gözüküyor. :A

Online kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun. :D Yani evet hemen çıkınca online listesinden çıkılmıyor, son hangi konudaysan orda gözüküyor. :A
yarım saat silinmeme ihtimali varmı :) bence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldum :)

forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktan :) şu forum ne zaman tam düzelecek yada öyle bir umut varmı? sabah akşam öğlen farketmiyor forumun ağırlaşması donması her zaman rutinini koruyor :)

forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktan :) şu forum ne zaman tam düzelecek yada öyle bir umut varmı? sabah akşam öğlen farketmiyor forumun ağırlaşması donması her zaman rutinini koruyor :)
Teknik konular @OzaN’da onu etiketle. :D

Yaz yaz orada çok iyi bir tespit yapmıştım cevabını bekliyorum elticim. :A

Çıksam bile 15 dakika daha görünüyor, kaç yıllık üyesin bunlaqrı bilmiyor musun? 😱

Tam da bugün konuşmuşytum bak Bunu önce görseydim söylerdim tüh :F

şimdi @Çiğdem- veya @mrt-06 burda olsa hemen denemesini yapardım kayboluyormuyum diye?:) ama şimdi yapmam sana güvenmiyorum kaybolsamda burdaydın diyeceksin :)

Neden bahsediyorsunuz? :A

Maşallah konuda uzaydan başka her şey konuşuldu, sadece uzayı konuşmadık. :F
Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorum :A :A :A

Aslında @destere buradayken bunu yapabilirim onun konuştuğu sayfadayken tarayıcıyı kapatıp gidersem ben olmadığım halde beni varmış gibi görüceği için kendine çeki düzen vermeye devam eder :Z:Z:Z

Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorum :A :A :A

Aslında @destere buradayken bunu yapabilirim onun konuştuğu sayfadayken tarayıcıyı kapatıp gidersem ben olmadığım halde beni varmış gibi görüceği için kendine çeki düzen vermeye devam eder :Z:Z:Z
Çünkü çıkıyorum ben dedikten 5-6 dakika sonra yine girdim son kez. O yüzden sana yarım saat gibi gelmiş :A
itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmiş :) bende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten :)

Teknik konular @OzaN’da onu etiketle. :D

Yaz yaz orada çok iyi bir tespit yapmıştım cevabını bekliyorum elticim. :A
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmam :) burda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir :)

itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmiş :) bende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten :)

@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmam :) burda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir :)
5 dakikanın lafı mı olur? :A

Aaa ozaman @destere haklı zıbarmaya gidiyorum dediğin için konuşmaya utanmışsın @XanTier sonrakı geldiğinde :A :A :A

Çocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu :bhr:

Bu samimiyette nerden geliyorsa kıskanabilirim her an 😵😵😵
bana kalp falanda atmamıştı aslında bir laf yapacaktı sonra baktı herkes üstüste iyi geceler demiş pişman oldu girdiğine :) uyurmuş gibi yapayım demiştir :)

Bilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştim :A
yalandan kim ölmüş :) söyle söyle inanmış gibi yaparız :)