Konudan çıkmadan direk tarayıcıyı kapatınca diyorumhiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurum
arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendine çabuk kırılmaları normal
Konudan çıkmadan direk tarayıcıyı kapatınca diyorumhiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurum
arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendine çabuk kırılmaları normal
Neden bahsediyorsunuz?İstersen Atacan'a sor. O direk Melih haklı der test etmeye gerek kalmadan @mrt-06
forumdan çıkarsak bile 15 dakika ismimiz burda gözükürmüş xantier in öyle bir iddiası varNeden bahsediyorsunuz?
Maşallah konuda uzaydan başka her şey konuşuldu, sadece uzayı konuşmadık.
Online kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun. Yani evet hemen çıkınca online listesinden çıkılmıyor, son hangi konudaysan orda gözüküyor.forumdan çıkarsak bile 15 dakika ismimiz burda gözükürmüş xantier in öyle bir iddiası var
yarım saat silinmeme ihtimali varmı bence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldumOnline kişi sayısına bağlı o. Birisi atıyorum senden 1 dk önce çıktı 10 dk mesela listede kalıyorsun yavaş yavaş ismin online listesinde sona kayıyor ve listeden çıkıyorsun. Yani evet hemen çıkınca online listesinden çıkılmıyor, son hangi konudaysan orda gözüküyor.
O kadar olmaz.yarım saat silinmeme ihtimali varmı bence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldum
forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktan şu forum ne zaman tam düzelecek yada öyle bir umut varmı? sabah akşam öğlen farketmiyor forumun ağırlaşması donması her zaman rutinini koruyorO kadar olmaz.
Teknik konular @OzaN’da onu etiketle.forum insanı forumdan soğutuyor? demin bir konuya mesaj yazacaktım üç deneme yaptım başarısız oldum sonra vazgeçtim yazmaktan şu forum ne zaman tam düzelecek yada öyle bir umut varmı? sabah akşam öğlen farketmiyor forumun ağırlaşması donması her zaman rutinini koruyor
Çıksam bile 15 dakika daha görünüyor, kaç yıllık üyesin bunlaqrı bilmiyor musun? 😱
Tam da bugün konuşmuşytum bak Bunu önce görseydim söylerdim tüh
Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorumNeden bahsediyorsunuz?
Maşallah konuda uzaydan başka her şey konuşuldu, sadece uzayı konuşmadık.
Çünkü çıkıyorum ben dedikten 5-6 dakika sonra yine girdim son kez. O yüzden sana yarım saat gibi gelmişyarım saat silinmeme ihtimali varmı bence yok yani bu durumda iddiayı ben kazanmış oldum
Mesala ben bu konudayke çıkış yapmadan tarayıcıdan sayfayı kapatsam bir süre forumdaymısım bu sayfadaymısım gibi görünüyorum
Aslında @destere buradayken bunu yapabilirim onun konuştuğu sayfadayken tarayıcıyı kapatıp gidersem ben olmadığım halde beni varmış gibi görüceği için kendine çeki düzen vermeye devam eder
itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmiş bende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zatenÇünkü çıkıyorum ben dedikten 5-6 dakika sonra yine girdim son kez. O yüzden sana yarım saat gibi gelmiş
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmam burda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltirTeknik konular @OzaN’da onu etiketle.
Yaz yaz orada çok iyi bir tespit yapmıştım cevabını bekliyorum elticim.
5 dakikanın lafı mı olur?itiraf geldi sonunda foruma tekrar girmiş bende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmam burda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir
Aaa ozaman @destere haklı zıbarmaya gidiyorum dediğin için konuşmaya utanmışsın @XanTier sonrakı geldiğindeitiraf geldi sonunda foruma tekrar girmiş bende onu demiştim girdiysen yaz çekinme dedim zaten
@OzaN a teknik taktik bişey sormuyorum artık, o saldım çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyor bişeyle uğraşacağını sanmam burda teknik hatadan bahset gider izler yazarın tekniğini düzeltir
gerçekleri bir bir ortaya dökmeye devam edeceğim bundan kaçamayacak hiçkimse twitter bile kurtaramaz kötüleri
Çocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu5 dakiak sonra girip sizin iyi geceler mesajınıza kalp atıp çıkmıştım
Bilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştimÇocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu
Bu samimiyette nerden geliyorsa kıskanabilirim her an 😵😵😵
bana kalp falanda atmamıştı aslında bir laf yapacaktı sonra baktı herkes üstüste iyi geceler demiş pişman oldu girdiğine uyurmuş gibi yapayım demiştirÇocuk sırf sana kalp atabilmek için bölmüş uykusunu
Bu samimiyette nerden geliyorsa kıskanabilirim her an 😵😵😵
yalandan kim ölmüş söyle söyle inanmış gibi yaparızBilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştim