kardeşlerin anlaştığı daha nadirdir genelde saç baş birbirine girerlerİnsan kardeşini sevmez mi?Seni gördükten sonra aklı uçtu ablamın yoksa zehir gibiydi.
@Çiğdem-
kardeşlerin anlaştığı daha nadirdir genelde saç baş birbirine girerlerİnsan kardeşini sevmez mi?Seni gördükten sonra aklı uçtu ablamın yoksa zehir gibiydi.
@Çiğdem-
İşte biz nadirlerdeniz.kardeşlerin anlaştığı daha nadirdir genelde saç baş birbirine girerler![]()
dark ın yedinci bölümünü tüketmeye gidiyorumİşte biz nadirlerdeniz.![]()
Tamamdır ben de çıkacağım gece saat tam 3'de burada üçümüz görüşürüz inş.dark ın yedinci bölümünü tüketmeye gidiyorumhogatha gelirse üç beş saat beklesin beni geri döneceğim nasıl olsa
)
dark ın yedinci bölümünü tüketmeye gidiyorumhogatha gelirse üç beş saat beklesin beni geri döneceğim nasıl olsa
)
Aaa Beşiktaşımızın maçı vardı bu akşam babam misafirlerde çağırmış geç gittiler foruma gelmeden şu veletlerin finalini bitireyim dedim birde darkın 1.bölümüne baktımTamamdır ben de çıkacağım gece saat tam 3'de burada üçümüz görüşürüz inş.@Çiğdem-
Bende kötü bir şey mi oldu dedim aklım hep böyle çalışıyor.Aaa Beşiktaşımızın maçı vardı bu akşam babam misafirlerde çağırmış geç gittiler foruma gelmeden şu veletlerin finalini bitireyim dedim birde darkın 1.bölümüne baktım
Aaa sizi görmeden yatamam tabikide![]()
1 gün boyunca sabah akşam olmak üzere 1 gün gelmezsem ozaman bir sıkıntı çıkmıştır büyük ihitmalle cnmBende kötü bir şey mi oldu dedim aklım hep böyle çalışıyor.![]()
hemen selam verip kaçayım zaten dedim bir hogathayı göreyim yoksa uykum gelmezAaa Beşiktaşımızın maçı vardı bu akşam babam misafirlerde çağırmış geç gittiler foruma gelmeden şu veletlerin finalini bitireyim dedim birde darkın 1.bölümüne baktım
Aaa sizi görmeden yatamam tabikide![]()
istemsiz çınlattık yoksa yokluğun önemli değil 3 ay sonrada gelebilirdin acele etmişsin1 gün boyunca sabah akşam olmak üzere 1 gün gelmezsem ozaman bir sıkıntı çıkmıştır büyük ihitmalle cnm![]()
![]()
@destere ile baya kulağımı çınlatmışsınız![]()
![]()
![]()
İçime kurt düşünce böyle oluyor işte.1 gün boyunca sabah akşam olmak üzere 1 gün gelmezsem ozaman bir sıkıntı çıkmıştır büyük ihitmalle cnm![]()
![]()
@destere ile baya kulağımı çınlatmışsınız![]()
![]()
![]()
İçime kurt düşünce böyle oluyor işte.![]()
Aaa şimdi böyle diyorsun ama geçen yıl gelmediğimde profilime yazdığın özlem mesajalrını ortaya döktürme destere efendihemen selam verip kaçayım zaten dedim bir hogathayı göreyim yoksa uykum gelmezbu arada kardeşin çok pis biri anında dedikoduya başlıyor arkandan
istemsiz çınlattık yoksa yokluğun önemli değil 3 ay sonrada gelebilirdin acele etmişsin![]()