Dünya Buna Kenetlendi! NASA 14 Aralık'ta Büyük Keşfini Açıklayacak!

Sizce hangisi daha olası?

• Kullanılan toplam oy
    14

ilk sahne böyle başlıyor
vJrdzA.png

Yani verdiler mi?
9.Bölümü izle dediğime göre vermişler demekki ayoll :A :A :A

Güzel bitti sonu sevineceğin bir şey ler oldu :Z:Z:Z

Görüşürüz elticim. Herkes çıktı @Çiğdem- de çıkmış. :A
Hhhaha aa kalabalık bir ortamdayken birden bire herkes dağılıyor birisi tek kalırya @mrt-06 da öyle olmuş biraz :A Mekan ücretinide yiyip içtiklerimizi ona yıkmıştık :F Ama Admin sonucta o ödemiştir ona dokunmaz :A :A :A @destere @XanTier

Hhhaha aa kalabalık bir ortamdayken birden bire herkes dağılıyor birisi tek kalırya @mrt-06 da öyle olmuş biraz :A Mekan ücretinide yiyip içtiklerimizi ona yıkmıştık :F Ama Admin sonucta o ödemiştir ona dokunmaz :A :A :A @destere @XanTier
görümcek yalan söylüyor:) böyle acıklı konuşunca dedim geleyim yalnız bırakmayayım bir yarım saat sonra geldim foruma , baktım @mrt-06 yok olmuş anında dalış yapmış uykuya :)

görümcek yalan söylüyor:) böyle acıklı konuşunca dedim geleyim yalnız bırakmayayım bir yarım saat sonra geldim foruma , baktım @mrt-06 yok olmuş anında dalış yapmış uykuya :)
:F Ben çıkarken herkese tek tek iyi geceler der çıkarım çok odunlaştınız valla. :A Dün ortada dımdızlak kaldım resmen. :A

onun işi gücü bana iftira atmak sende şahitsin dün ayrılmadan önce size gudnayt demedimmi :) şimdi diyor sen bişey demedin? gelde görümceyi 1000 derecelik fırına atma :))
Bu iş Harunun bana iyiy geceler demedin olayına dönücek gibi :F :F :F @pompy alınganlık bombasımı attı naptı foruma :A :A :A @mrt-06 @XanTier