Umduğumu bulamadım ben de.Uzaya çıkmak çok büyük hayalim neyse ki Çin Ay’a asansör yapıyor 2070’e kadar bitecekmiş bastonla binip çıkarız.
![]()
Umduğumu bulamadım ben de.Uzaya çıkmak çok büyük hayalim neyse ki Çin Ay’a asansör yapıyor 2070’e kadar bitecekmiş bastonla binip çıkarız.
![]()
bizim ruhumuz genç @XanTier le @mrt-06 in ruhu eskimiş aradan yüz yıl geçsede biz onlardan daha genç duracağız
allahtan umut kesilmez bakarsın yarın bir ilaç bulurlar insan ömrü ortalama 350 yıla çıkar2070 e kadar bitecekmiymiş ay o kadar ömrümüz olacak ya görebilcekmiyiz bakalım
Doğru diyorsun cnm @mrt-06 Yeşilçam döneminde doğmuş 80 yıldır yaşıyor gibi bir ruh var içindebizim ruhumuz genç @XanTier le @mrt-06 in ruhu eskimiş aradan yüz yıl geçsede biz onlardan daha genç duracağız
allahtan umut kesilmez bakarsın yarın bir ilaç bulurlar insan ömrü ortalama 350 yıla çıkaryılda bir kızla evlensem 350 yılda 350 kız her birinden üç beş çocuğum olsa ... neyse ben sonra hesaplarım bunu
![]()
Aaa evet Papaz gibi gece gündüz kendisini kiliseye kapatıyor @XanTierokuldayım diyordu kilisedemiymiş![]()
Papazların kenidini kiliseye kapatması gibi ben de kendimi okula kapatıyorum. Dün eve gelmedim meselaokuldayım diyordu kilisedemiymiş![]()
pompy olsa şimdi okul demez üniversitem derdiPapazların kenidini kiliseye kapatması gibi ben de kendimi okula kapatıyorum. Dün eve gelmedim meselaÇiğdem de onu diyor, kilise falan. Ders çalışıyorum ama ben.
![]()
O çok uzun çünkü. Mesela şimdi bile yazmadım, o dedimpompy olsa şimdi okul demez üniversitem derdipompy yi biraz örnek al okul nedir üniversitem desen daha bir havalı durur
![]()
bizim ruhumuz genç @XanTier le @mrt-06 in ruhu eskimiş aradan yüz yıl geçsede biz onlardan daha genç duracağız
allahtan umut kesilmez bakarsın yarın bir ilaç bulurlar insan ömrü ortalama 350 yıla çıkaryılda bir kızla evlensem 350 yılda 350 kız her birinden üç beş çocuğum olsa ... neyse ben sonra hesaplarım bunu
![]()
Önemli olan kemik yaşı.
dünyanın nereye kenetlenmişti biz bu konuyu unuttuk? şimdi başlığa baktım kenetlenme konusuymuşO çok uzun çünkü. Mesela şimdi bile yazmadım, o dedim![]()
biz @Çiğdem- le iliğimizi kemiğimizi birleştirdik süper nova gibi bişey olduk (bak işte bu konuyla alakalı oldu
Atacan'ın da pek konuyla alkalı konuşası yok gibidünyanın nereye kenetlenmişti biz bu konuyu unuttuk? şimdi başlığa baktım kenetlenme konusuymuşbu kenetlenmeyle ilgili birkaç yorum yapalım @mrt-06 bizi kovmasın sayfasından
biz @Çiğdem- le iliğimizi kemiğimizi birleştirdik süper nova gibi bişey olduk (bak işte bu konuyla alakalı oldu) yani bizim kemiğin erimesi sizinkinden iki misli daha ağır bir zamanda gerçekleşir
![]()
görümcem çinlileri bekliyormuşki çinliler uzaya asansör yapacakmışta ki çıksında görsün hanyayı konyayıAtacan'ın da pek konuyla alkalı konuşası yok gibi![]()
Bugün de konuşası olmama taktınız. 😱Atacan'ın da pek konuyla alkalı konuşası yok gibi![]()
Ben de size katılayım mı? Manevi kardeş olarak.dünyanın nereye kenetlenmişti biz bu konuyu unuttuk? şimdi başlığa baktım kenetlenme konusuymuşbu kenetlenmeyle ilgili birkaç yorum yapalım @mrt-06 bizi kovmasın sayfasından
biz @Çiğdem- le iliğimizi kemiğimizi birleştirdik süper nova gibi bişey olduk (bak işte bu konuyla alakalı oldu) yani bizim kemiğin erimesi sizinkinden iki misli daha ağır bir zamanda gerçekleşir
![]()
Atacan'ın da pek konuyla alkalı konuşası yok gibi![]()
dünyanın nereye kenetlenmişti biz bu konuyu unuttuk? şimdi başlığa baktım kenetlenme konusuymuşbu kenetlenmeyle ilgili birkaç yorum yapalım @mrt-06 bizi kovmasın sayfasından
![]()
Hahaha yine konuyla alakasız ne varsa konuşmuşuz ayoll XanTier in kilisesine kadar
O kadar uzay görseli koydum ben daha ne yapayım.Hahaha yine konuyla alakasız ne varsa konuşmuşuz ayoll XanTier in kilisesine kadarBize ne uzaydan bunlar daha önemli
![]()
![]()
![]()
aslında bu konu tam @Tolstoyevski nin kurcalayacağı cinsten bir konuymuş ama onunda gezinti yapası gelmiş istanbul köşelerini dolaşıyor fıldır fıldırHahaha yine konuyla alakasız ne varsa konuşmuşuz ayoll XanTier in kilisesine kadarBize ne uzaydan bunlar daha önemli
![]()
![]()
![]()
görselin içinde tek kız yok napiyim ben böyle görseliO kadar uzay görseli koydum ben daha ne yapayım.@XanTier
Hahah @XanTier de sezmiş demek bir şeyler cnm
Hahahah çok güldüm nedense bu sözüneaslında bu konu tam @Tolstoyevski nin kurcalayacağı cinsten bir konuymuş ama onunda gezinti yapası gelmiş istanbul köşelerini dolaşıyor fıldır fıldırbiri yakalayacak hacı hüsrevde bakalım istanbulun köşeleri kaçbucakmış görecek
anında soluğu burda alır
görselin içinde tek kız yok napiyim ben böyle görseli![]()
O kadar uzay görseli koydum ben daha ne yapayım.@XanTier
Dark dizisinin konusunu kim açıyor ilk bölüm izledim yorum yapacak yer yok gidip yerli diziler konusunda yorum yaparım isterseniz açmayın siz bilirsinizHahaha yine konuyla alakasız ne varsa konuşmuşuz ayoll XanTier in kilisesine kadarBize ne uzaydan bunlar daha önemli
![]()
![]()
![]()
Ne güzel beni düşünmeniz, gerçek dostluk.Hahah @XanTier de sezmiş demek bir şeyler cnm![]()
![]()
Hahahah çok güldüm nedense bu sözüne@Tolstoyevski başına bir eşy gelmez inş arka sokaklara çok gitmesin
![]()
![]()
![]()
Uzaylı kızları ne yapacaksın ya.aslında bu konu tam @Tolstoyevski nin kurcalayacağı cinsten bir konuymuş ama onunda gezinti yapası gelmiş istanbul köşelerini dolaşıyor fıldır fıldırbiri yakalayacak hacı hüsrevde bakalım istanbulun köşeleri kaçbucakmış görecek
anında soluğu burda alır
görselin içinde tek kız yok napiyim ben böyle görseli![]()
@Çiğdem- ablam açar şimdi.Dark dizisinin konusunu kim açıyor ilk bölüm izledim yorum yapacak yer yok gidip yerli diziler konusunda yorum yaparım isterseniz açmayın siz bilirsiniz@MasacRE-
@Forumdash da izleyecekti o da kayıplarda yine the missing gibi pis bir diziyemi daldı naptıysa ses seda çıkmıyor![]()
kız olsunda isterse uzaylı olsun benim için farketmez