Obama'nın aslında uzaylılar tarafından korunduğunu açıklarlar
Yeni bir dünya bulunmuştur sanırım
Ama uzay gemisi görmüştüm 96 senesinde anlatmıştım hatırlarsın cnm![]()
![]()
@destere
hiç heycan yaratmadı. yeni dunya bulunsa da biz gidemicez![]()
Yeni bir dünya bulundu diye dedikodular geziyor, odur.![]()
aynen yeni bir dünya bulunmuştur ama sürpriz bu haber değil , asıl sürpriz bulunan dünyanın sadece 90-60-90 lık kızlar barındırıyor oluşuaçıklama 14 aralıkta beklemeye geçtim
![]()
Beklentiyi cok yuksektekte tutmayinYeni Dünya falan bulunsaydi haber coktan sizdirilmisti, cok daha fazla da haber olmustu.
Su falan bulmus olabilirler![]()
Bence kesin uzaylılar ile iletişime geçildi.![]()
Dünya düzmüş diyecekler @yatutarsa![]()
NASA arada yapar böyle açıklamalar, bilim dünyası için çok önemli bir durum olduğu muhakkak ama bizim gündelik hayatımız için çok etkileyici bir şey açıklayacaklarını sanmam. En son böyle bir toplantı yaptıklarında Mars'taki sıvı suyla ilgili bulguları paylaşmışlardı. Mars'ta sıvı su bulunabilmesi gelecekteki insanlı Mars misyonları ve hala olası veya geçmişte olmuş olan mikroorganizma faaliyetleri için oldukça önemli ama ertesi gün kimse de "Vay bee NASA neler açıkladı öyle" demedi. Yani fazla heyecanlanmayalım, bence uzaylı bulduk falan demeyecekler. 🙂
Ahaha bir gün sırf dalga geçmek için öyle bir şey yapacaklarını düşünüyorum.![]()
Çok büyük ve insanları heyecanlandıracak bir açıklama yapacaklarını zannetmiyorum. Mars dışında başka bir gezegende su bulmuş olabilirler.
Yeni bir buluş felandır. 2. Seçenek gibi uzaylılarla iletişim felan böyle fantasik şeyler beklemem![]()
@mrt-06 Bende yeni bir dünya bulunduğunu düşünüyorum yapılan açıklamadan öyle anlaşılıyor gibi geldi bana![]()
Abla seni Deniz sandım.![]()
Bişey çıkacağını sanmam
İŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdgNASA iyidir. Zamanında başvuru yaptım adamlar geri dönüş bile yaptılar. Ama bizim ülkede yaptığımda geri dönüş yok. Onun için iyi bir şey bulmuşlardır.
İŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdg
Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), yılın en büyük keşiflerinden birini gerçekleştirdi.
![]()
Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), yılın en büyük keşiflerinden birini gerçekleştirdi.
![]()
Google'ın geliştirdiği yapay zekayı kullanan NASA, bizim güneş sistemimize neredeyse tıpatıp benzeyen 8 gezegenli bir sistem buldu.
![]()
NASA, bulduğu bu gezegen sistemine Kepler 90 adını verdi.
![]()
Yeni gezegen sisteminin Dünya'dan 2 bin 545 ışık yılı uzaklıkta olduğu bildirildi.
![]()
Gezegen sisteminin merkezindeki yıldızın, Güneş'ten daha sıcak ve büyük olduğu belirtildi.
![]()
Sistemin en küçük gezegeni olan Kepler 90i, dünyadan üçte bir oranında daha büyük ve yaklaşık 420 santigrat derece sıcaklığında.
![]()
Washington DC'deki NASA merkezinden astrofizik direktörü Paul Hertz, gezegen sisteminin güneş sistemiyle benzerliğini vurguladı.
![]()
Kepler Uzay Teleskobu şimdiye kadar 4 bini aşkın gezegen adayı gök cismini yakaladı.
Kendi kendilerine yazıp çizip gezegen bulduk diyip isim veriyorlar gidip görme şansımızda yok @destere ile bizde bir gezegen bulduk diye ÇiğDes ismi verelim bariİŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdg
![]()
![]()
Google'ın geliştirdiği yapay zekayı kullanan NASA, bizim güneş sistemimize neredeyse tıpatıp benzeyen 8 gezegenli bir sistem buldu.
![]()
![]()
Yeni gezegen sisteminin Dünya'dan 2 bin 545 ışık yılı uzaklıkta olduğu bildirildi.
![]()
Gezegen sisteminin merkezindeki yıldızın, Güneş'ten daha sıcak ve büyük olduğu belirtildi.
![]()
Sistemin en küçük gezegeni olan Kepler 90i, dünyadan üçte bir oranında daha büyük ve yaklaşık 420 santigrat derece sıcaklığında.
![]()
Washington DC'deki NASA merkezinden astrofizik direktörü Paul Hertz, gezegen sisteminin güneş sistemiyle benzerliğini vurguladı.
![]()
Kepler Uzay Teleskobu şimdiye kadar 4 bini aşkın gezegen adayı gök cismini yakaladı.
480 derece diyo, ölürüzİŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaten oraya gitmek onbinlerce yıl alır, canlı görmek imkansızKendi kendilerine yazıp çizip gezegen bulduk diyip isim veriyorlar gidip görme şansımızda yok @destere ile bizde bir gezegen bulduk diye ÇiğDes ismi verelim bari
![]()
![]()
@destere
Benim dediğime düşüyor işte sende bir gezegen yarat isim tak nasılsa milletin inanmaktan başka çaresi yok gidip göremez480 derece diyo, ölürüz
Zaten oraya gitmek onbinlerce yıl alır, canlı görmek imkansız![]()
İŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oo hemde google ile bulmuşlar harika valla
Kendi kendilerine yazıp çizip gezegen bulduk diyip isim veriyorlar gidip görme şansımızda yok @destere ile bizde bir gezegen bulduk diye ÇiğDes ismi verelim bari
![]()
![]()
@destere
2500 ışık yılıgidilmeyecek gibi bir mesafe değil biraz zorlasak gideriz
dünyaya en yakın büyüklükte olan gezegende 400 derece sıcaklıktaymış insanın iliği kemiği ısınır ilik gibi oluruz orda hararet yapar
![]()
biraz hızlı koşmamız lazımgidebilirmiyiz gerçekten bize biraz uzak değilmi ya
biraz hızlı koşmamız lazımzaten asıl zorluk atmosferi terketmek ondan sonrası düz yoldur yani yokuş falan olmadığı için azimle bir kaç yılda gideriz yalnız çıkınımızı falan hazırlayalım yolda acıkınca lazım olur
![]()
480 derece diyo, ölürüz
Zaten oraya gitmek onbinlerce yıl alır, canlı görmek imkansız![]()
2500 ışık yılıgidilmeyecek gibi bir mesafe değil biraz zorlasak gideriz
dünyaya en yakın büyüklükte olan gezegende 400 derece sıcaklıktaymış insanın iliği kemiği ısınır ilik gibi oluruz orda hararet yapar
![]()
Koşa koşa gideceksek hiç gidemeyiz ya nası dayanırız istediğimiz daha çıkınımız olsun zor valla
Umduğumu bulamadım ben de.Benim dediğime düşüyor işte sende bir egzegen yarat isim tak nasılsa milletin inanmaktan başka çaresi yok gidip göremez![]()
![]()
![]()
Evet, yaşlıları yollamıyolarmış zaten
Bir an yaş farkımızı unutmuşum ablcım.
Bir an yaş farkımızı unutmuşum ablcım..ss
Ajda Pekkan 2070 lerinde genç kızı olarak size oradan bir konser verirEvet, yaşlıları yollamıyolarmış zaten![]()
Ben buradan gitsem her şeye razıyım. Ajda Pekkan'ın o yırtık sesine bileAjda Pekkan 2070 lerinde genç kızı olarak size oradan bir konser verir![]()
![]()
![]()
Biliydim böyle olacağını.İŞTE NASA'nın "KEŞFİ"; https://www.ntv.com.tr/galeri/tekno...74TuBW8H8UaoqOZEkiMBFw/b9I4LAiRskWcdJyKZPlLdg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dersin 40 senelik uzak bilimci.Biliydim böyle olacağını.![]()