CW'nin Yeni Dizileri (2013-14)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,575
Puanı
1,061
Gençlik dizilerinin kanalı CWbu sezona yine alışılmış tarzda hazırlanıyor.
Geçen sene hiçbir dizisinin iptal etmeyerek şaşırtan kanal 5 yeni dizi sipariş etti.
İçlerinde şimdiden Türkiye'de bile merakla beklenenler var.

1-ORİGİNALS
179101_405153766258652_606948392_n-600x222.jpg

Vampire Diaries izleyicinin merakla beklediği spin-off sonunda başlıyor.

Vampir-kurt adam ortak yapımı Klaus 'un maceraları merakla bekleniyor.
Olaylar New Orleans'ta geçiyor.Klaus şehrin şeytani koruyucusu Marcel'e ulaşıyor. Kardeşi Elijah da Kalus'a yardım etmeye karar veriyor.İkilinin kız kardeşleri Rebekah da onlara katılmak için yola çıkar.Bu arada Harley adlı kız da Sophie denilen güçlü bir cadının eline düşmüştür.Ailecek kızı kurtarmaya giderler.

Dizinin ilk bölümü 3 Ekim'de Vampire Diaries'ın arkasından diğer bölümleri salı günleri Supernatural'dan önce yayınlancak.

Kadroda Joseph Morgan,Daniel Gillies,Claire Hot,Pheobe Tonkın ve Michael Davis bulunuyor.

2-REIGN

164995_543444475696932_492289383_n-600x222.jpg

Dizi İskoç kraliçesi Mary'nin hayatını anlatıyor.Mary daha 6 günlğükken kraliçe olur.Büyüdükçe sarayda entrikalar da artar.Dizi Mary'nin 15 yaşındaki halinden başlayacak.

Mary yaşı geldiği için evlenmek zorundadır. Bu aşk değil stratejik bir durum olacaktır.İngiltere'yi baskı altına almak isteyen Fransa Kralı onu oğlu Prens Françis ile evlendirmek ister ve Fransa'ya davet eder.Mary burada kralın gayrimeşru oğlu Bash'tan etkilenir ve bir aşk üçgeni dooğar.Bundan sonrası aşk,entrika ve kan doludur.

Başrollerde; Adeliade Kane, Toby Regbo ve Torrance Combs bulunuyor.

Dizi perşembe akşamları Vampire Diaries'den sonra 21:00'da yayınlanacak.

3-THE TOMORROW PEOPLE
945307_391909444257977_1955419877_n-600x222.jpg

70'lerde aynı isimle yayınlanan dizi yeniden uyarlanıyor.
Diziyi bu sefer Vampire Diaries'in yapımcısı ile Arrow'un yapımcısı ortak hazırlayacak.

Stephen hayatının son 1 yılı hariç normal bir gençtir.Ancak son 1 yılda uykusunda sürekli ışınlanmaktadır.Nerede olduğunu bilmeden sürekli maceralara atılmaktadır.Bu olay kendilerine Yarının İnsanları adını veren John,Cara ve Russell'ı bulması ile farklı bir boyuta taşınır.Bu üçlü sırasıyla teleknazi,ışınlanma vetelepati yeteneklerine sahiptir.

Dizi çarşamba akşamları Arrow'un arkasından yayınlanacak.

Dizide Arrow'un başrolü Stephen Amell'in kuzeni,geçtğimiz sezon da Revenge'de oynayan Robbie Amell ana karakter Stephen'i canlandıracak.Diğer rollere Luke Mitchell,Peyton List ve Aaron Yoo hayat verecek.

4-THE 100
941508_510191582361884_436613933_n-600x222.jpg

Dizi Kass Morgan'ın yakında piyasaya sunacağı romanlardan uyarlama olacak.

97 yıl önce nükleer Armegedon dünyanın çoğunu yok eder. Hayatta kalan 12 ulustan 400 kişi dünyayı terkeder.3 nesil sonra sayıları 4000'e ulaşır.Topluluk yaşamak için yeni bir yer arar ve akıllarına dünyaya dönmek gelir.Ancak dünyanın artık nasıl bir yer olduğunu bilmedikleri için keşif ekibi gönderirler.Dizi keşif için seçilip gönderilen 100 genci anlatacak.

Dizinin Ocak ayında başlaması bekleniyor ve günü henüz belli değil.

Başrollerinde Lost'tan Henry Ian Cusick,Eliza Taylor,Person Of ınterest'ten Paige Turco,Thomas McDonell ve Eli Goree yer alıyor.

5-STAR-CROSSED
253288_639869902706587_372481865_n-600x222.jpg

Emery 6 yşaında bir kızdır.Onun kasabasına gelen bir grup uzaylı insanlar tarafından kontrol altına alınır.İçlerinden 6 yaşında Roman adlı 6 yaşında olan biri kaçar ve Emey'nin evinin yanındaki eve sığınır.Emery onu farkeder ve ona bakar.Zamanla arkadaş olurlar ancak bir gece Roman kaybolur.Aradan 10 yıl geçtikten sonra Roman bir grupla birlikte geri döner aynı kasabaya ve oalylar gelişir.

Dizinin Ocak ayında başlaması bekleniyor ve günü belli değil.

Dizide başrolleri 90210'dan Aimee Teegarden ve şu ana kadar Star Wars,Scooby Doo ve Spider Man filmlerindeki seslendirmeleri ile tanıdığımız Matt Lanter canlandırıyor.

temil-600x526.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
The Orjınals kesin izleyeceğim dizi. Vampire Diaries'in spin-off'u ve birbirleriyle bağlantisi sürecektir:X

Reing'in fragmanını izleyin bi hele bana @dizi kolik 'in dizisni hatırlatti:F:F (aşk- Muhteşem mi ne adını da unuttum dizinin:()

Diğer dizileri bakarim 1-2 bölüm. Çünkü CW dizisi :A

Ne biçim gençlik dizisi bunlar :D Yok ışınlanıyo yok uzaylılar geliyo :D

Okulda geçen bi gençlik dizisi filan yokmu ? :D

The Orjınals kesin izleyeceğim dizi. Vampire Diaries'in spin-off'u ve birbirleriyle bağlantisi sürecektir:X

Reing'in fragmanını izleyin bi hele bana @dizi kolik 'in dizisni hatırlatti:F:F (aşk- Muhteşem mi ne adını da unuttum dizinin:()

Diğer dizileri bakarim 1-2 bölüm. Çünkü CW dizisi :A
klasik türk ergeni :A

neyse aşk-ı muhtşeem bnm dizim nasıl karıştırırsın :bağır:

- - - Ekleme - - -

Ne biçim gençlik dizisi bunlar :D Yok ışınlanıyo, yok uzaylılar geliyo :D

Okulda geçen bi gençlik dizisi filan yokmu ? :D
bu sene onlara ara verdiler gossip girl ve 90210 final yaptı carrie diaries devam ediyor senin istediğin şekilde :D

xemrexxx post: 1394937' Alıntı:
klasik türk ergeni :A

neyse aşk-ı muhtşeem bnm dizim nasıl karıştırırsın :bağır:

- - - Ekleme - - -

bu sene onlara ara verdiler gossip girl ve 90210 final yaptı carrie diaries devam ediyor senin istediğin şekilde :D

Pek beğendim bu diziyi :D

Bana Blue Mountain State gibi dizi lazım panpa veya üniversitede geçen dizi de olabilir :D

cevaa post: 1394955' Alıntı:
Pek beğendim bu diziyi :D

Bana Blue Mountain State gibi dizi lazım panpa veya üniversitede geçen dizi de olabilir :D
o dizinin kapak resmini hatırlıyorum da öyle dizi zor panpa :A

Evet odur :X

İlla lisede geçen dizi izliyorsan Glee tavsiye edilir. İlk 3 sezon izle 4'ü izlemesende olur:) Şarkılı - türkülü güzel bi dizi komedisi Sue karakteri sayesinde kendi çapinda var olan bir dizi:)

brittany de hiç fena değil o konuda :) aslında hepsi yeri gelince komik oluyor :D