xemrexxx post: 1395393' Alıntı:1x13 e ka pek bir hareket yok boşuna izleyip vakit kaybetme panpa oarları atla
İzlersek tam izlemek lazım bölüm atlamak olmaz panpa
xemrexxx post: 1395393' Alıntı:1x13 e ka pek bir hareket yok boşuna izleyip vakit kaybetme panpa oarları atla
BesaleT post: 1395411' Alıntı:The Originals nedir ya The Vampire Diaries bitip bu mu başlıyor anlamadım :S Karakterler falan aynı. @xemrexxx
tvd yi izlemiyorum bu dizi klaus ve ailesi üzerine olacakmış sadece pheobe olduğu içini lk bölümlerine bakarım dizimag te director cut dedikleri şeyi yayınlmışlar istersden bak bir güzele benziyor
Klaus ve ailesi mi ? İlginç olacak ama 1 diziyi resmen 2'ye bölmüşler.
twd yi izlemediğim için yorum yapamıcam ama imdb ye göre kalus zaten sonradan katılmış ailesi önceden var mıydı?
klaus the vampire diaries gitmesin (((((((
Evet Klaus'un cocugu filan olacak Tyler'ın kurt surusundeki bi kızla işi pişirmişti filan hatırlarsınız belkiKlaus ve ailesi mi ? İlginç olacak ama 1 diziyi resmen 2'ye bölmüşler.
Dizinin adı TWD dialog çevirisine göre "KÖKENLER" Konusuda Klaus'un türünun üremesitwd yi izlemediğim için yorum yapamıcam ama imdb ye göre kalus zaten sonradan katılmış ailesi önceden var mıydı?
Evet Klaus'un cocugu filan olacak Tyler'ın kurt surusundeki bi kızla işi pişirmişti filan hatırlarsınız belki
Tyler'ı affetmişti (hatırladiğim kadariyla) Tyler'i pek önemli bulmuyorum dizid.Dönsede olur dönmesedePenelope o kızdı işte. O zaman Tyler döner The Vampire Diaries'e Klaus da ayrılır.
kız çiğdem sen bu aralar yok muydun forumdayıllardır cw tkip ediyorum bu diziyi şuan yeni gördüm allah allah
bu aylarda yoktum aralık ayında gelmiştim ben yılbaşına 1-2 gün kalakız çiğdem sen bu aralar yok muydun forumda
forumda biri izlemişti acaba faruk muydubu aylarda yoktum mart ayında gelmiştim ben yılbaşına 1-2 gün kala
ama izlesem bu dizidende bahsederdim zaten sen diyince yeni gördüm hiç dikkatimi çekmemiş demekki
aa pardon aralık ayında geldim mart nerden çıktı ayolforumda biri izlemişti acaba faruk muydu
Hangi dizi?aa pardon aralık ayında geldim mart nerden çıktı ayol
@Forumdash ada soralım ayy inş onunda haberi yoktur diziden
adını unttum şimdi @xemrexxx cw de olan tuhaf bir dizi ismi söyledi o söyler sana ben yeni duydum diziyi nasıl gözümden kaçmışsaHangi dizi?
Tamam gördüm diğer konuda Star crossedadını unttum şimdi @xemrexxx cw de olan tuhaf bir dizi ismi söyledi o söyler sana ben yeni duydum diziyi nasıl gözümden kaçmışsa
iyiki haberim olmamış ozaman ayy zaten the tomorrow people dısında @xemrexxx in kaliteli cw dizisi izlediğini görmedimTamam gördüm diğer konuda Star crossed
İzledim o diziyi 1 bölüm izledim çok kötüydü ve iptal edil birileri geliyor bi yeri işgal ediyor filan. Hemen ilk bölümde aşık olma olayı