CW'nin Yeni Dizileri (2013-14)

xemrexxx post: 1395393' Alıntı:
1x13 e ka pek bir hareket yok boşuna izleyip vakit kaybetme panpa oarları atla :F

İzlersek tam izlemek lazım bölüm atlamak olmaz panpa :D

The Originals nedir ya The Vampire Diaries bitip bu mu başlıyor anlamadım :S Karakterler falan aynı. :) @xemrexxx

BesaleT post: 1395411' Alıntı:
The Originals nedir ya The Vampire Diaries bitip bu mu başlıyor anlamadım :S Karakterler falan aynı. :) @xemrexxx

tvd yi izlemiyorum bu dizi klaus ve ailesi üzerine olacakmış sadece :) pheobe olduğu içini lk bölümlerine bakarım :) dizimag te director cut dedikleri şeyi yayınlmışlar istersden bak bir güzele benziyor

twd yi izlemediğim için yorum yapamıcam :D ama imdb ye göre kalus zaten sonradan katılmış ailesi önceden var mıydı?

Ailesi önce çıktı ama Klaus'un ismi vardı zaten. :D İlginç olacak bu dizi de ama diziyi 2'ye bölmeye gerek yoktu çünkü The Vampire Diaries'de de Klaus'un ailesini ve geçmişini gösteriyorlardı aslında. :)

klaus the vampire diaries gitmesin :((((((((

Klaus ve ailesi mi ? :D İlginç olacak ama 1 diziyi resmen 2'ye bölmüşler. :D
Evet Klaus'un cocugu filan olacak:X Tyler'ın kurt surusundeki bi kızla işi pişirmişti filan hatırlarsınız belki(b)

- - - Ekleme - - -

twd yi izlemediğim için yorum yapamıcam :D ama imdb ye göre kalus zaten sonradan katılmış ailesi önceden var mıydı?
Dizinin adı TWD dialog çevirisine göre "KÖKENLER" Konusuda Klaus'un türünun üremesi:X

adını unttum şimdi @xemrexxx cw de olan tuhaf bir dizi ismi söyledi o söyler sana ben yeni duydum diziyi nasıl gözümden kaçmışsa :F:F:F
Tamam gördüm diğer konuda Star crossed
İzledim o diziyi 1 bölüm izledim çok kötüydü ve iptal edil:Z birileri geliyor bi yeri işgal ediyor filan. Hemen ilk bölümde aşık olma olayı:A

Tamam gördüm diğer konuda Star crossed
İzledim o diziyi 1 bölüm izledim çok kötüydü ve iptal edil:Z birileri geliyor bi yeri işgal ediyor filan. Hemen ilk bölümde aşık olma olayı:A
iyiki haberim olmamış ozaman ayy zaten the tomorrow people dısında @xemrexxx in kaliteli cw dizisi izlediğini görmedim :F:F:F