berkann post: 1395117' Alıntı:Şu ana kadar paylaştığın kanallar arasındaki en iyisi bence başarılı olabilir dizileri.
Ama benim izleyeceğim bir dizi yok.
malesef pek başarılı olduğu söylenemez abd de 5 kanal arasında 5. ama dizileri yurtdışında iyi izleniyor
niye panpa sana göre nasıl oluyor
ABD'liler diziden anlamıyor .s.s
Şaka bir yana bence gayet iyi duruyor gibi. Ama bana göre bir şey yok.
xemrexxx post: 1395134' Alıntı:niye panpa sana göre nasıl oluyor
ben de abdliler gibi düşünüyorum cw diizleri daha çok ergenlere göre konusu ne olursa olsun diğer 4 kanal daha fazla kitleye hitap edebiliyor
yavaş yavaş izlersin @Reytinger in game of thrones izlediği gibiberkann post: 1395147' Alıntı:Dexter tarzı bir şeyler olabilir ama sezon sayısı fazla diye başlamıyorum. Bilim-kurgu sevdiğim bir tür ama dizisi nasıl olur bilemiyorum?
Neyse ergen olmaktan kurtuldum en azından.
xemrexxx post: 1395151' Alıntı:yavaş yavaş izlersin @Reytinger in game of thrones izlediği gibi
berkann post: 1395156' Alıntı:Konudan koparım o zaman. HIMYM izliyordum ilk sezonda kaldım.
onun süresi de uygun izleyemiyorsan onu da
Ben 1 ayda 7.bölüme geldim.Şimdi biraz ara verdim yoksa bitirirdim tüm sezonları.xemrexxx post: 1395151' Alıntı:yavaş yavaş izlersin @Reytinger in game of thrones izlediği gibi
Nesi ergence??? Nikita SuperNatural Vampire Diaries ve Arrow hiçte ergence değil İlk olarak şöyle düşün. Ergence dediğin SuperNatural'i 19 yaşinda başlayan birisi ilk sezondan itibren izlediyse ve hala devam ediyorsa bu adam 26-27 yaşindadir şimdi bu adam hala ergen mi??? Nikita dizisi alakası yok ergenlikle.Hatta o dizi CBS için yapılmış ama CBS kendi kanalı CW'ye verdi düşün.CW'nin ergen dizisi diyebileceğim şuan içerisinde fantastik veya polisye barindirmayan dizileridir. Carrie 90200 GG gibi ıvır zıvırlari işteniye panpa sana göre nasıl oluyor
ben de abdliler gibi düşünüyorum cw diizleri daha çok ergenlere göre konusu ne olursa olsun diğer 4 kanal daha fazla kitleye hitap edebiliyor
Nesi ergence??? Nikita SuperNatural Vampire Diaries ve Arrow hiçte ergence değil İlk olarak şöyle düşün. Ergence dediğin SuperNatural'i 19 yaşinda başlayan birisi ilk sezondan itibren izlediyse ve hala devam ediyorsa bu adam 26-27 yaşindadir şimdi bu adam hala ergen mi??? Nikita dizisi alakası yok ergenlikle.Hatta o dizi CBS için yapılmış ama CBS kendi kanalı CW'ye verdi düşün.CW'nin ergen dizisi diyebileceğim şuan içerisinde fantastik veya polisye barindirmayan dizileridir. Carrie 90200 GG gibi ıvır zıvırlari işte
Kırmızı yere cevabım: Sırf ekran karşinia geçip tipleri nasıl onlari izlemişsin Jensen ve Ian diziye dramasaysa drama komediyse komedi katıyorlar Nikita CBS için hazırladiği casttan belli ben hiçbirini CW'nin diğer dizilerinde görmedim😕en azından türkiyede ergenler takip ediyor yok ıan somerhalder yok jensen ackless yok nina dobrev yok candice soyadını unuttum çok iyi oynadıkalrı içşin mi popüler oldular hep tipten nikita yı izlemedim bir fikrim yok ama arrow a gg vb. dizilerden eleman topliyiler hep supernatural dizisini sorsan çoğunluğu senaryoyu benden kötü biliyordur sadece birkaç bölüm izlememe rağmen
iki diziyi de izlemedim supernatural birkaç kere tv de denk geldim ayrıca yorumlar hiç oyunculukları ile ilgili değil panpa
Kırmızı yere cevabım: Sırf ekran karşinia geçip tipleri nasıl onlari izlemişsin Jensen ve Ian diziye dramasaysa drama komediyse komedi katıyorlar Nikita CBS için hazırladiği casttan belli ben hiçbirini CW'nin diğer dizilerinde görmedim😕
Evet odur
İlla lisede geçen dizi izliyorsan Glee tavsiye edilir. İlk 3 sezon izle 4'ü izlemesende olur Şarkılı - türkülü güzel bi dizi komedisi Sue karakteri sayesinde kendi çapinda var olan bir dizi
cevaa post: 1395388' Alıntı:Biraz izledimde pek beğenmedim panpa