NBC Constantine 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S01B03 izledim

Geçen haftaki olayı SOMA'ya yormuştum, bu haftaki bölümü de müzik sektörüne yorayım
Kısaca dizi illuminati ele alıyor galiba
Eğer öyle bişeyse hiç sıkılmadn izlerim ama bu bölüm foss bi bölümdü (demeden es geçemem)

Zed'in gizli saklı gizemli halleri beni benden alıyor
Constantine onu gözlemliyor, Zed onu gözlemliyor
@destere Zed, Özge'nin klibteki haline gerçeten çok benzyor.Klibi izlediğin için çağrişim yapması artık daha kolay olmuştur

@Çiğdem- Castiel filan dememişimdir ben
Bu dizide Castiel alırıyorsan bence o kesinlikle montu/partüsesiyle filan Costantine olur
SPN ,le benzettiğim tek şey jenerik ve dizinin konsepti. BU arada Jenerik hoşuma gidiyor onuda söylim

Bölüm yavandı benim için 6 veresim ama dizi yeni 6.5'dan 7/10 yapayım.

ben iyiki puan vermiyorum puan versem sizin ortalamanızı mahfedebilirim
)

iyi kötü bulup buluşturup 7 yi yakalamışsın
ben dörde kadar zor çıktım

ben iyiki puan vermiyorum puan versem sizin ortalamanızı mahfedebilirim
)

iyi kötü bulup buluşturup 7 yi yakalamışsın
ben dörde kadar zor çıktım
Sen bi de türe alişik değilsin o yuzdendir. Evet 7 yapmak için yırtındım desem yeridir. Yoksa bu bölüm kötüydü

Sen bi de türe alişik değilsin o yuzdendir. Evet 7 yapmak için yırtındım desem yeridir. Yoksa bu bölüm kötüydü
türü bana uzak ama konu olarak şöyle merak edilecek bir şey yakalasam aslında hiç sıkılmam mesela utd de yakaladım ışığı, izlerken konuda ne kadar saçmalasalarda çok akıcı gidiyor birde bir sonraki bölümü merak ettiriyor dizi
bunda bişey bulamadım hanı diyorum arada bir zed kendisini feda edip açılsa biraz diziye heyecan gelecek
konuyu anlamaynlar için ekstradan zed in yeteneğini göstermesi şart

1x4 Bölüm

bir önceki bölüme göre daha derli toplu ve daha güzel bir bölümdü, güzel ve ilginç yerler pozisyonlar vardı
şimdi poziyonu yanlış anlamayın zed le alakalı değil iblislerle alakalıydı

zed yanlarda az buçuk göründü bir ara heyecanlı heyecanlı nefes alıp verdi o bile yeterli
hanı @xemrexxx diyor ya nefes alsın yeterli diye
bencede artık hiç bulamazsak var olanla idare ederiz

konuya dönelim ?
gary lester adlı sudandan kurtulma hartum atlanta yolcusu daltaban bir şişenin içinde böcük getirdi, bu böcükler obez şeytanın böcükleriymiş neyse polis tutup gary nin şişesini avuçlayınca böcükler kurtulup polise girdi, sonra polis çevredeki herşeyi yemeye başladı böcükler açlık iblisi olunca yiyende önüne geleni yutuyor haliyle.... sonra polis öldü, böcükler ondan çıkıp kadına girdi, kadından çıkıp adama girdi, adamdan çıkıp topa girdi,... böcükler önüne gelene girip çıkmaya başladı

sonra john böcükleri eski arkadaşı gary lester a tekrar soktu olay bitti

gary kutsal kusa bıçağını çalarken john un kapıdaki şişko polisi dansettirdiği sahne komikti

ayrıca göz çıkarma sahneleri ilginçti

@Forumdash @Çiğdem-

4.bölümü izledim
ilk 3 bölüme göre en iyi bölümdü bence şuanlık 🙂🙂🙂
@Forumdash @destere
o böcekler iğrencti bence ağızlara girip çıkması ıyyyy

constantineye çok kızıyorum ona güvenen arkadaşına neler yaptı zed tepki göstermekle çok haklıydı cosntantineye gıcık oldum
@Forumdash ben demiştimki cstiel krakterini constantinaya esirlenerek yapmıslar demiştim sende dedinkı bana o siyah melek castiel dedin

@Çiğdem-

Olay tam aksine.

Constantine onun ruhunu kurtardı,ölümüne yakın melek oradaydı. Bende ilk senin gibi düşünüyordum, fakat bu ekip o kıza her ne yaptıylarsa - ki büyük bir hataları var ki sürekli bahsediyorlar- Adam kendini feda ederek bunu telefi etti bence.

S01B04 izledim
Geçen bölümden daha iyiydi. Hele yedi ölümcül günahlardan biri olan obezlik mi acgözlülük müdür nedir onun konusu olunca daha bi iyi oldu

Cons. resmen adamın aklını çeldi
Zed yürü be kızım

Yanlıs iblis olayında böceklerin olması yada haşre olarak gösterilmesi kötüydü

@Çiğdem- sen Cons.'un imajına bakarak Castiel diyorsun
Zenci ne meleği bilmiyorum ama Castiel'lik var

kelebek kanatlı zenci iyiki melek olmuş
melek olmasa kesin kötü yola düşerdi çok kırıtıyor

Ben onun oyunculugunu hiç beğenmiyorum
Niçin gelip gediyor hala anlamadım da
donduruyor ya milleti o dondurma kısmı ilginçlik katıyor diziye

bende öyle bir yetenek olacak orda michael jackson kılıklı zed i de donduracağım birde dokunmadan çekip gideceğim ?
olacak şeymi? insan doğasına ters

Hmmm o acıdan hiç düşünmemiştim
O açıdan baktiğimda contantine ile konuştuguna göre saygı duyuyorum demekten başka bişey yapamıyorum

Hmmm o acıdan hiç düşünmemiştim
O açıdan baktiğimda contantine ile konuştuguna göre saygı duyuyorum demekten başka bişey yapamıyorum
nasıl o açıdan düşünmedin
) hayal dünyana noldu ? gidip onca milleti donduruyorsun ? ee orda şöyle bir kaç tane kapıp götürmek varken niye çözersin mantığı yokki
)

nasıl o açıdan düşünmedin
) hayal dünyana noldu ? gidip onca milleti donduruyorsun ? ee orda şöyle bir kaç tane kapıp götürmek varken niye çözersin mantığı yokki
)
O zaman onu eve gidip yapmak lazım, şimdi kap/kaç yapmayalım

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü

sıkılmadan izliyorum bu kadarı yeterli benim için
misaki ross harikaydı zed i bile geçti diyebilirim

bu sefer zenci tombul bir kızın sokak ortasında jim adlı polis işerken cinayete kurban gidişiyle başladı dizi cinayet işleyende misaki ross adlı güzel kızın ruhuydu öyle ruhu insan alır eve götürür bıçaklanacaksak bari misaki bıçaklasın

sonra philip adlı bir ergenus yolda otostop çektiği adamları ağaca toslattırıyordu?
neyse sonra zed otostopçu genci etkisiz hale getirirken constantine ise papa midnite ile birlikte ortak bir çalışma sonucu geri dönen kötü huylu ruhları yokettiler...
son sahnede constantine in bir arkadaşının ona ihanet edeceğini öğrendik acaba bu arkadaş kim ola ki? zed olabilirmi ?
ve zed hala kimseyle yatmadı

bu bölümde kanatlı zenci meleği göremedik @Forumdash @Çiğdem- ..

Son düzenleme:
1x5

Yakınında ve constantine ihanet edecek veya eden kişi kimdi veya kim olacak acaba? Bildiğimiz terim olarak yakınsa grup olarak 2 kişi kalıyor geriye. Bence kızla alakası yok durumun, olmamasını dilerim aynı şekilde.
Ve zed neden o adamın ölüşünü gördü ve birşey söylemedi ona.

@kaan955 @Forumdash @destere
5.bölümü izledim @Forumdash bu sezonun en iyi bölümüydü şuankı bölümler içinde 😉😉😉
@kaan955 @destere ilk bölümden beridir benim gözüm o zed denen kızı tutmadı ilk bölüm sonunda zaten cosntantinede diyordu güvenemem diye o arada zed şeytanı bakıslar atıyordu bu kızda birşeyler çıkıcak bence inş geberir gider

şuana kadar olan bölümlerde şeytanlar hep nesne halındeydi oyüzden sıkıcıydı bence ama bu bölüm nihayet hayaletler çıktı ortaya bu şekilde devam etmeli bence şeytanlar nesne halınde olmamalı bu bölüm gibi insan şeklinde oldukları sürece bu dizi çok iyi yerlere gider bence