Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkaç kişiyi daha başlatırım inşallah sevdiğim dizilere.
Bu zamana kadar böyle güzel bir dizinin farkına nasıl varamamışım. Üstelik Yvonne Strahovski'yi Dexter ve 24'ten tanımama rağmen.

Ben geç başladım ve çok sevdim. Umarım diğer arkadaşlar da bu güzelliğin bir an önce farkına varırlar.

4x9

İki hafta aradan sonra özlemişim diziyi, geride kalan bölümleri de az az tüketeceğim. Sarah ile vedalaşmaya hazır değilim çünkü...

Doktor, işlem bitmek üzere demişti. Eğer son anda Sarah yetişmese Chuck'un tüm hafızası silinecekti. Chuck artık çakmadan da CIA'de çalışabilecek. Bu arada düğünü büyük bir merakla bekliyorum. Sarah'ın ilan-ı aşkını da kıskandım doğrusu.

8.5/10

4x10

Bu bölümü pek sevemedim. Arada olur böyle sıkıntı yok.

Chuck'ın annesinin olduğu bölümleri sevmiyorum. Kominst Alexie'nin sahneleri yer yer güzeldi. Özellikle Chuck'ı dudağından öptüğü sahne çok iyiydi.

Chuck'tan evlilik teklifi bekliyoruz artık ana konuya yoğunlaşsınlar biraz.

7.5/10

4x11

Şu General Beckman'in yatacak yeri yok.

Böyle bitmemeliydi ya. General Beckman ben sana ne diyeyim Allah'ın cezası, nasıl inanırsın Sarah'ın çift taraflı çalışan bir ajan olduğuna. Chuck'ın evlilik teklifi yarım kaldı, bizimkilere mutluluk yine haram.
8/10

4x12

Yine mutsuz sonla bitti.

Kominst Alexie'den kurtuluş yok mu arkadaş! Bu adamın yüzünden bizimkiler kavuşamayacaklar. Chuck'ın annesi yıllardır elinde. Ne kadar daha böyle devam edecek? Bu arada umarım Casey'e bir şey olmamıştır.
8/10

4x13

Bu sefer mutlu sonla bitti. Umarım öyledir.

Ellie'nin doğumunun ardından Chuck hastane odasının dışında Sarah'a evlilik teklifinde bulundu.

Casey iyileşti ve Kominst Alexie'den kurtulduk.
8.5/10

4x14

Sarah diyorum başka da bir şey demiyorum.

Sarah'ın Chuck'ı gizli evliliğe ikna etmek için yaptığı oryantal efsaneydi. Tabii tam kıvırttığı söylenemez ama bu çok seksi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
8.5/10

4x15

Bu bölümde sezonun en güzel bölümlerinden biriydi.

Kedicikler birbirinden güzeldi. Episodes dizisinde izlediğimiz Amy'nin hain olduğu içime doğmuştu yanılmadım.

Sarah ve Chuck arasındaki nişanı yaptık sırada düğünü bekliyoruz artık.
9/10

4x16

Chuck ve Morgan dostluğu gibisi yok.

Chuck evleneceği için Morgan evden ayrılmak istiyor ama birbirlerine o kadar bağlılar ki; kopamadılar bir türlü.

Ellie ve Muhteşem'in çocuk sesinden uyuyamayıp mağara insanlarına dönüşmeleri de komikti.
Casey içi söylenecek kelime yok, ekibini terk etmeyerek bir kez daha adamlığını gösterdi.
9/10

4x17

Her zamanki gibi mükemmel bir bölümdü.

Sarah ve Chuck'ın banka soygunu, ve yine Sarah'ın gelinlik provası çok iyiydi.
9/10

4x18 4x19

Yine iki güzel bölüm oldu.

Greta'ları gözüm hiç tutmamıştı kurtulduğumuz iyi oldu. Casey'in başka bir ekible çalışmasını kabullenemezdim zaten.

Chuck'ın meyve suyu ile nükleer bombayı imha ettiği sahne güzeldi.

Bently'nin Ellie'ye verdiği babasının bilgisayarı işe yaradı. Yeni intersect bayan Muhteşem.
8/10

4x1

Özlemişim Chuck reyizi

Açıkcası her sezon dizinin komedisi daha da düşüyor. 1. ve 2.sezonda Chuck'ın Sarah'la olan ilişkisi filan güldürüyordu ama şimdi sevgili oldukları için pek komedi olmuyor

Chuck'ın bütün aile ajan çıktı o nası aile be
8/10

4x2

Karolina Kurkova'nın şeref verdiği bir bölümdü, kadın müthiş ya
Özellikle Sarahla kavga ettikleri sahne süperdi

Chuck reyizin Karolina'yı gördüğünde verdiği tepkide güldürdü
Jeff ve Lester'in gelmeside iyi oldu
9/10