şu şaka lafını malesef bırak abla başımız sağolsun
forumdakı abimi kaybettim halada tam olayın şeyine varmadım tam kabullenemiyorum allah rahmet eylesinbir dizi yüzünden birbirimizi zaman zaman kırdık @takas @-KADİR- bizim aramızı @china_shangai abişkom hep yaptı aramızda köprü oldu onun hatrına daha birbirimizi kırmayalımhakkınızıda helal edin benimki helal olsun dizi tartışmasına bundan sonra kimseyle girmicem tabi şaka yollu atışma hariç ciddi şekilde daha kimseyle dizi yüzünden tartışmam bu olay hepimize ders olsun bizde bugün varız yarın yokuz
çok zor bir durum cnm allahh bizlerede sabır versinçok üzüldüm yaa ne dediğimi bilmiyorum inanamıyorum hala son girdiğinde
iyim demişti yaa off
ah cnm ya ne haklısın hala şoktayım ben
çok zor bir durum cnm allahh bizlerede sabır versin
Dostum neyin tribindesin inanmıyorsan inanma. Vefat etmişse Allah rahmet eylesinÇoğu arkadaş kızıyor. Neden bu işe şaka diyorsun diye. Evet inanmıyorum. Götümüze küçük bir iğne battığında nasıl veryansın ediyorsak veya bir sevdiğimizi iki görmediğimizde nasıl tepki veriyorsak hiç olmadı doğayı, güneşi, yıldızları bir gün görmediğimizde tepkiniz ne olurdu? Bu gerçek değer inanır mıydınız? Şahsen ben inanmıyorum. İsterseniz kendini bir bok sanıyor, bazı arkadaşlar gibi artislikte yapıyor deyin hiç önemli değil.
Bu işin peşini bırakmayacağım. Gidip gözlerimle göreceğim. Doğruysa fatihamı okurum, yok şakaysa abiyi görmüş olurum.
@S.G.A.T. Kardeşim hakkını helal et ölümlü dünya ağzımı bozmuş olabilir.
Abla anlatsana kaybettiğimiz abi kim ?Amin canım amin ne diyeceğimi bilmiyorum ve hala inanamıyorum ya
china_shangai abimizAbla anlatsana kaybettiğimiz abi kim ?
Abla anlatsana kaybettiğimiz abi kim ?
Abla anlatsana kaybettiğimiz abi kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?