- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
malesef aga malesef keşke olmasa herkes bana ana avrat sövse ama abim geri gelserahmetli olduğuna da pek inanasim gelmiyor. Çok diyeceğim bir şey yok
malesef aga malesef keşke olmasa herkes bana ana avrat sövse ama abim geri gelserahmetli olduğuna da pek inanasim gelmiyor. Çok diyeceğim bir şey yok
evet hemen şey yapardıkSanalda tanımadığım birilerinin ölümüne üzülmek de burada oldu, daha önce de semre adlı arkadaşımız vefat etmişti. Çok tuhaf olmuştum, yine aynı duyguları yaşıyorum. Ekrana bakakaldım bir süre, çok üzüldüm.
Fenerbahçe maçlarının sohbet konularında çok konuşurduk, Fenerbahçe gol attığında onu etiketlerdim hep. Şimdi bir garip oldum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.
Neden yoğun bakımdaydı, yorumları okudum ama bir şey öğrenemedim?evet hemen şey yapardık
takdiri ilahi agaNeden yoğun bakımdaydı, yorumları okudum ama bir şey öğrenemedim?
bilet mi aldın seninle bi konuşalım kafana göre iş yapmaÇoğu arkadaş kızıyor. Neden bu işe şaka diyorsun diye. Evet inanmıyorum. Götümüze küçük bir iğne battığında nasıl veryansın ediyorsak veya bir sevdiğimizi iki görmediğimizde nasıl tepki veriyorsak hiç olmadı doğayı, güneşi, yıldızları bir gün görmediğimizde tepkiniz ne olurdu? Bu gerçek değer inanır mıydınız? Şahsen ben inanmıyorum. İsterseniz kendini bir bok sanıyor, bazı arkadaşlar gibi artislikte yapıyor deyin hiç önemli değil.
Bu işin peşini bırakmayacağım. Gidip gözlerimle göreceğim. Doğruysa fatihamı okurum, yok şakaysa abiyi görmüş olurum.
@S.G.A.T. Kardeşim hakkını helal et ölümlü dünya ağzımı bozmuş olabilir.
En iyisini yapmıssın aga china abi olsaydı o da aynısını yapardıÇoğu arkadaş kızıyor. Neden bu işe şaka diyorsun diye. Evet inanmıyorum. Götümüze küçük bir iğne battığında nasıl veryansın ediyorsak veya bir sevdiğimizi iki görmediğimizde nasıl tepki veriyorsak hiç olmadı doğayı, güneşi, yıldızları bir gün görmediğimizde tepkiniz ne olurdu? Bu gerçek değer inanır mıydınız? Şahsen ben inanmıyorum. İsterseniz kendini bir bok sanıyor, bazı arkadaşlar gibi artislikte yapıyor deyin hiç önemli değil.
Bu işin peşini bırakmayacağım. Gidip gözlerimle göreceğim. Doğruysa fatihamı okurum, yok şakaysa abiyi görmüş olurum.
@S.G.A.T. Kardeşim hakkını helal et ölümlü dünya ağzımı bozmuş olabilir.