China_Shangai Abiyi Kaybettik...

Öncelikle başımız sağ olsun.

Ben kendisini tanımam sohbet etmişliğimiz yoktur ama yorumlarından ağırbaşlı birisi olduğu anlaşılıyordu.Hiç tanımasam da bu forumun benim için değerinden mi bilinmez gerçekten çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Hepimizin tekrardan başı sağ olsun.

Çok fazla muhabbetimiz yoktu ama tanıdığım bir üyeydi, bir seferinde Samsun'da olduğumu yazdığım bir yoruma kendisinin de Samsunlu olduğu cevabını verdiğini hatırlıyorum. Burada hepimizin abi diye bahsetmesi de ne kadar saygı gören bir üye olduğunu gösterir. Ölüm karşısında her şey yalan maalesef, hele böylesine genç ve ani ölümler çok acı. Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin.

Başlığı görür görmez şok etkisi yarattı diyebilirim. Ölümün şakası olmaz, olmamalı diye düşünüyorum zaten.

Kendisiyle ilk geldiği zamanlar muhabbetİmiz oldukça fazlaydı ancak sonraları ortak konuşacaklarımız olmadığından epey ayrı düşmüştük ancak saygı duyduğum isimlerden biriydi. Burası benim için sanaldan çok öte. Gerçek bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum ve bu üzgünlüğün de bundan kaynaklı olduğu aşikar.

Zor bir durum ama hepimizin gideceği yer orası ve ölümden öte yer yok. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum, yakınlarının başı sağ olsun. Çocukları için de ayrıca üzgünüm.

Ben fındığa gittikten sonra mı durumu ağırlaştı ne oldu? @takas

İzne çıkmadan önce Samsun'da birlikte buluşup çay içmekten bahsediyorduk. Her şey şaka gibi insanın inanası gelmiyor.

Çok değerli bir beyefendi ve yakın arkadaşımızı kaybettiğimiz için çok üzgünüm.

Allah gani gani rahmet eylesin. Çok babacan bir insandı. Keşke foruma daha önce gelseydim de biraz daha muhabbet etme fırsatı bulsaydım. Şoktayım, sanki gerçek bir abimi kaybetmiş gibiyim..

Allah çocuklarını bağışlasın. 1 yaşında çocuğu yetim kaldı. Yazarken boğazım düğümleniyor. Rabbim günahlarını affetsin, nurlar içinde yatsın..

Konuyu görünce şaşırdım ve üzüldüm :( Kendisiyle hiç bir konuşmamız olmadı ama üye arkadaşlarımın mesajlarından iyi bir insan olduğu anlaşılıyordu. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun , Başımız sağ olsun :(

ben @china_shangai hep abişkom derdim samimiyetimize güvenip onu forumdaki abim olarak görürdüm başta bende hitimal vermek istemedim hatta şuan hala kabullenmiş değilim keşke yaşadığını kanıtlayabilsek tek kız çocuğu olarak abim orlak gördüm beni hep koruyup forumdada savunmuştur bunu şimdirik kabullenemiyorum gidip görebilme imkanım keşke olsaydı offf çok zor kabullenmesi :T

ağırbaşlılığıyla esprileriyle forumdaki tüm üyelere karşı hoşgörüsüyle forumun kalitesini yukarılara taşıyan değerli bir insandı .. farklı dünya görüşlerinde olsakta öyle ciddi bir tartışma içine girmediğim hatta yer yer esprilerine kahkaha attığım forum ailesinin güzel insanlarından biriydi.... kendisini erken ve zamansız kaybetmiş olmaktan dolayı büyük üzüntü içerisindeyim, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

forumdakı abimi kaybettim halada tam olayın şeyine varmadım tam kabullenemiyorum allah rahmet eylesin :T bir dizi yüzünden birbirimizi zaman zaman kırdık @takas @-KADİR- bizim aramızı @china_shangai abişkom hep yaptı aramızda köprü oldu onun hatrına daha birbirimizi kırmayalım :( hakkınızıda helal edin benimki helal olsun dizi tartışmasına bundan sonra kimseyle girmicem tabi şaka yollu atışma hariç ciddi şekilde daha kimseyle dizi yüzünden tartışmam bu olay hepimize ders olsun bizde bugün varız yarın yokuz :(

forumdakı abimi kaybettim halada tam olayın şeyine varmadım tam kabullenemiyorum allah rahmet eylesin :T bir dizi yüzünden birbirimizi zaman zaman kırdık @takas @-KADİR- bizim aramızı @china_shangai abişkom hep yaptı aramızda köprü oldu onun hatrına daha birbirimizi kırmayalım :( hakkınızıda helal edin benimki helal olsun dizi tartışmasına bundan sonra kimseyle girmicem tabi şaka yollu atışma hariç ciddi şekilde daha kimseyle dizi yüzünden tartışmam bu olay hepimize ders olsun bizde bugün varız yarın yokuz :(
aynen varsa helal olsun

bu durumu nasıl kabullenecez bilemiyorum aklımdan bir an olsun çıkmıyor kafayı yicem en sonunda bu akdar çok sevdiğim birini hiç göremeden kaybetmek çok çok çok zor
Ben fındığa gittikten sonra mı durumu ağırlaştı ne oldu? @takas

İzne çıkmadan önce Samsun'da birlikte buluşup çay içmekten bahsediyorduk. Her şey şaka gibi insanın inanası gelmiyor.

Çok değerli bir beyefendi ve yakın arkadaşımızı kaybettiğimiz için çok üzgünüm.
aga birden olmuş birden malesef aha en son mesajı 4-5 gün önceydi hastalık var diyordu ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk

varsa helal hoş olsun sende helal et
görüyoruz işte bu dünyanın ne kadar boş olduğunu dün içimizde olan canımız ciğerimiz herşeyimiz abimiz yok ve bir daha hiç olmayacak. keşke onu bu foruma davet etmeseydim diye düşünüyorum şimdi bu acıyı yaşamak inanılmaz zormuş

Son düzenleme:
bu durumu nasıl kabullenecez bilemiyorum aklımdan bir an olsun çıkmıyor kafayı yicem en sonunda bu akdar çok sevdiğim birini hiç göremeden kaybetmek çok çok çok zor

aga birden olmuş birden malesef aha en son mesajı 4-5 gün önceydi hastalık var diyordu ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk

varsa helal hoş olsun sende helal et
görüyoruz işte bu dünyanın ne kadar boş olduğunu dün içimizde olan canımız ciğerimiz herşeyimiz abimiz yok ve bir daha hiç olmayacak. keşke onu bu foruma davet etmeseydim diye düşünüyorum şimdi bu acıyı yaşamak inanılmaz zormuş
yok öyle düşünme böyle bir insanı tanımış olduk sayende :bhr: ama görmeden kabullenemsi çok zor şeylerden biraz zamana ihtiyacımız var :(

yok öyle düşünme böyle bir insanı tanımış olduk sayende :bhr: ama görmeden kabullenemsi çok zor şeylerden biraz zamana ihtiyacımız var :(
tanıdık ama bu acıyı yaşamak çok zor ya ben babannem öldüğünde bu kadar üzülmüştüm görmeden bir insan ne kadar sevilebilirse abimi ondan fazla seviyordum ah abim ah

Hayatta her şeyin bir çözümü vardır genellikle ama ölümün asla..

Öncelikle 'china_shanghai' adlı arkadaşımızın eşine, çocuklarına ve tüm sevdiklerine Allah'tan büyük sabırlar diliyorum. Yüce Rabbim taksiratını affetsin. Mekanı cennet olsun.

Böyle hassas ve son derece üzücü bir konuda bile tartışmanın olması çok anormal. Allah herkesin sonunu iyi etsin. Başka diyebileceğim bir şey yok.

Netice itibariyle.. Hayat bir tiyatro sahnesidir, tek gerçek ölümdür. Zengin, fakir, ne önemi var ki.. Herkesin son yeri TOPRAK.