China_Shangai Abiyi Kaybettik...

Her şeye çare var ama ölüme çare yok malesef..
Bundan sonra ona bol bol dua etmek ve iyi bir şekilde anmak lazım..

şu şaka lafını malesef bırak abla başımız sağolsun

:Tçok üzüldüm yaa ne dediğimi bilmiyorum inanamıyorum hala son girdiğinde
iyim demişti yaa off

forumdakı abimi kaybettim halada tam olayın şeyine varmadım tam kabullenemiyorum allah rahmet eylesin :T bir dizi yüzünden birbirimizi zaman zaman kırdık @takas @-KADİR- bizim aramızı @china_shangai abişkom hep yaptı aramızda köprü oldu onun hatrına daha birbirimizi kırmayalım :( hakkınızıda helal edin benimki helal olsun dizi tartışmasına bundan sonra kimseyle girmicem tabi şaka yollu atışma hariç ciddi şekilde daha kimseyle dizi yüzünden tartışmam bu olay hepimize ders olsun bizde bugün varız yarın yokuz :(

ah cnm ya ne haklısın hala şoktayım ben:T

Son 1 ayda 2 yakınımı 2 hafta farkla kaybetdim. Ve birisinin bi daha hayatda olmayacağını kabullenmek duygusu çok berbad bişey. Çaresizlik, bitiş anı bu.

Oldukca modum düşük bi kafada foruma gireyim dedim, çünki genelde iyi geliyor bi bakınıp çıkmak. Bu konuyu görünce ise elim ayağım titredi çok ciddiyim. Konudaki tüm yorumlara göz atdım bi yerde şaka olması ile ilgili bişey aradim ama değil.

Çok üzüldüm gerçekten. Foruma geldiyim bu 3 yılda hep benimle çok iyiydi abi.

Bilmiyorum kötü hissetdim şimdi.

Tüm yakınlarına sabır.

Çoğu arkadaş kızıyor. Neden bu işe şaka diyorsun diye. Evet inanmıyorum. Götümüze küçük bir iğne battığında nasıl veryansın ediyorsak veya bir sevdiğimizi iki görmediğimizde nasıl tepki veriyorsak hiç olmadı doğayı, güneşi, yıldızları bir gün görmediğimizde tepkiniz ne olurdu? Bu gerçek değer inanır mıydınız? Şahsen ben inanmıyorum. İsterseniz kendini bir bok sanıyor, bazı arkadaşlar gibi artislikte yapıyor deyin hiç önemli değil.

Bu işin peşini bırakmayacağım. Gidip gözlerimle göreceğim. Doğruysa fatihamı okurum, yok şakaysa abiyi görmüş olurum.
7ff7af630c45b59b1ce70b7ad79d6dc1.jpg

@S.G.A.T. Kardeşim hakkını helal et ölümlü dünya ağzımı bozmuş olabilir.
Dostum neyin tribindesin inanmıyorsan inanma. Vefat etmişse Allah rahmet eylesin
, eğer senin dediğin gibi şakaysa çok da kafanı yorma.Kendi kendine uçak bileti almalar felan. Güle güle git uçağın düşmez umarım.

Sesini duymadık,gerçek hayatta tanışmadık ama gerçek hayatta tanıştığımız insanlardan daha yakındık . Çocuklarına,eşine allah sabır versin :(

mekanı cennet olsun ölüm herkese çok yakın maalesef Allah gani gani rahmet eylesin

Sabah kalktım şöyle bir doğruldum ve gözlerim doldu bu forumun her yeri hatıralarıyla dolu ve her Vadi ile ilgili haber çıktığında hatırlanacak maalesef :(

Fazla konuşmazdık ama severdim kendisini, üzüldüm :( Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin :(

Çok konuştuğum biri değildi.Arada Fenerbahçe-Galatasaray tartışması yapardık.Ben biraz sert çıksamda hep alttan alırdı mevzuyu ondan hiç kavgaya dönüşmedi tartışmalarımız.Şimdi geçmişe dönüp baktığımda ne kadar saygı duyulması gereken biri olduğunu görüyorum.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Ölüm Allah'ın emri ama şu ayrılık olmasa her şey daha güzel olacak.Hayat bir rüya ve hepimiz bir gün o rüyadan uyanıcaz.Abimiz bizden önce uyandı bu rüyadan.Tekrardan mekanı cennet olsun.

Edit: Hastalığı,ölüm sebebi tam olarak ne? Yoğun bakıma neden girmiş?

Dün bilerek konuya bişey yazmak istemedim inanamadım ve biraz zamanın geçmesini bekledim konuyada bir umutla girdim ama maalesefki doğruymuş.Zamanında çocuksu hareketlerim olmuştu kendisine karşı ve bana o kadar güzel ders vermiştiki kendisine karşi saygım sevgim artmıştı öyle mükemmel bir insandı.Şu an aramızda olsaydı kendisinin bana katacağı ve ondan öğreneceğim çok şey olacaktı eminim.Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar diliyorum..Başımız sağolsun..

Maalesef haber doğru. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şu an gözümde yaş kalmadı. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabır versin.

Sanki çıkıp gelecek yine o babacan kişiliğiyle bize öğütler verecek, @-KADİR-'le şakalaşacak, bizle hasbihal edecek.. Şimdiden özledim be abi. "china shangai mesajınızdan alıntı yaptı" bildirimini görünce hep heyecanlanırdım. Acaba abiden nasıl bir hayat dersi alacağım diye.. Keşke çıkıp gelsen abi. Yemin ediyorum uyku uyumadım. Ruhun şâd olsun..