Üşenmez indirirsem bu hafta finale yetişirim Olmazsa yazın izlicem toptan indirip
Forumdash üşenmezse indirecekmiş bu hafta, ben de üşenmezsem yorum yaparımBende bakacağım buna çok heyecanlı diyorlar.
Masacre az yorum yapta okuruz.ss
Üşenmez indirirsem bu hafta finale yetişirim Olmazsa yazın izlicem toptan indirip
Forumdash üşenmezse indirecekmiş bu hafta, ben de üşenmezsem yorum yaparımBende bakacağım buna çok heyecanlı diyorlar.
Masacre az yorum yapta okuruz.ss
Ben senin yorumuna göre yön verecem Belki seni beklıyordurumForumdash üşenmezse indirecekmiş bu hafta, ben de üşenmezsem yorum yaparım
Ben senin yorumuna göre yön verecem Belki seni beklıyordurum
Ben izleyeceğim ve çok beğeneceğime de eminim. Böyle konuları seviyorum çünkü.Forumdash üşenmezse indirecekmiş bu hafta, ben de üşenmezsem yorum yaparım
ben de üşenmezsem yorum yaparım
@xemrexxx izlesene diziyi. ss Yoksa gizli gizli izliyor musun.ssŞu an tum overrop seviciler @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @Dosi @mrt-06 @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 68227
KESİNLİKLE.Yaşanma ihtimali yok bunun.
Yaşanma ihtimali yok bunun.
Siz de izleyin de yorumlayın o zaman benim yerime deKESİNLİKLE.
9.7 puanlık diziyi izlemek için tavsiye bekleyeceğini hiç sanmıyorumBen senin yorumuna göre yön verecem Belki seni beklıyordurum
Mini dizi diye umursamadım ben açıkçası milletin izleyip izlemediğini. Bence müthiş bir dizi ama bir bölüm sonra bitiyor zaten. Milleti toplayana kadar bitecek yani o yüzden uğraşmaya değmezBen izleyeceğim ve çok beğeneceğime de eminim. Böyle konuları seviyorum çünkü.
Dünyada bu kadar ilgi çeken bir dizinin forumda bu kadar az ilgi görmesi çok üzücü..
KISMET...Siz de izleyin de yorumlayın o zaman benim yerime de
İlk başta sanki sen beğenmemiş gibiydin. Bence de müthiş bir dizi. EMMY ödüllerini silip süpürecek bu yıl.9.7 puanlık diziyi izlemek için tavsiye bekleyeceğini hiç sanmıyorum
Mini dizi diye umursamadım ben açıkçası milletin izleyip izlemediğini. Bence müthiş bir dizi ama bir bölüm sonra bitiyor zaten. Milleti toplayana kadar bitecek yani o yüzden uğraşmaya değmez
Siz de izleyin de yorumlayın o zaman benim yerime de
hmmm benim imdbyi takmadiğimi bilmiyorsun demek popülizmin köpeği dicem de olmıcak sürü psikolojinin sürü liderlerinin girip cıktıgı site işte top listelerini hiç saymıyorum bile Neyse yıllarca konustum bunları gerek yok şimdi...9.7 puanlık diziyi izlemek için tavsiye bekleyeceğini hiç sanmıyorum
Mini dizi diye umursamadım ben açıkçası milletin izleyip izlemediğini. Bence müthiş bir dizi ama bir bölüm sonra bitiyor zaten. Milleti toplayana kadar bitecek yani o yüzden uğraşmaya değmez
Ne zaman beğenmedim demişim 😱 İlk bölümü izlediğimde de beğenmiştim ama 2 ve 3. bölüm daha da iyiydiİlk başta sanki sen beğenmemiş gibiydin. Bence de müthiş bir dizi. EMMY ödüllerini silip süpürecek bu yıl.
Bunu popüler olan her şeye saldıran sen mi söylüyorsun İyi önemsemiyorsun madem izleme o zaman banane, yok yorum morumhmmm benim imdbyi takmadiğimi bilmiyorsun demek popülizmin köpeği dicem de olmıcak sürü psikolojinin sürü liderlerinin girip cıktıgı site işte top listelerini hiç saymıyorum bile Neyse yıllarca konustum bunları gerek yok şimdi...
Olsun yorumunu yap. Belki etkilersin beni
Populeriteye saldırmıyorum, abartıya karşiyim ben Belki dedim belki hemen havalara girNe zaman beğenmedim demişim 😱 İlk bölümü izlediğimde de beğenmiştim ama 2 ve 3. bölüm daha da iyiydi
Bunu popüler olan her şeye saldıran sen mi söylüyorsun İyi önemsemiyorsun madem izleme o zaman banane, yok yorum morum
Sana fikrini soran mi öldü@Forumdash cidden ne zaman bir şey popüler olsa orada sen oluyorsun. 🙄
Zor, çoook zor ama imkansız değil...İlk bölümü izledim de vaktim olmadı yorum yapmaya, GoT’a bile daha dün yorum yapabildim Utku beyciğim. Ama adaşım @MEnes izleyip yorum yapabilir.
@Forumdash cidden ne zaman bir şey popüler olsa orada sen oluyorsun. 🙄
@kerem Yorum please.
Ben beğenmedim. Fazla klasik HBO kokuyor.