Ben de 10 verdim, harika bir dizi ?
Ben de 10 verdim, harika bir dizi ?
İlk bölümü izledim kaliteli ama sürükleyici bir yanı yok. İkinci bölümü izleme isteği pek yok içimde...
İlk ve son sahneler güzeldi. İnşallah iyileşir ileride.
7/10
HBO’nun düşük puan alan dizileri de çok payı var elbet ama tek sebep de olamaz bence.Sırf neden bu kadar abartıldığını öğrenmek için bir iki bölüm daha izlemeye çalışacağım, en azından bu kadar insanın bir bildiği vardır deyip izlemeden kesin konuşmak istemiyorum, ama... Yani sırf HBO adlı kanalda olduğu için abartılıyor gibi durmuyor mu? Bu kanal değil de Showtime ya da ABC gibi kanallarda olsaydı da yine aynı dizi şu an IMDb Top 250 dizi listesinin 1.sırasında olur muydu?
HBO’nun düşük puan alan dizileri de çok payı var elbet ama tek sebep de olamaz bence.
Ben de sırf meraktan bakacağım bu diziye ama hiçbir şekilde 1 numara olacak kadar büyük bir iş olacağını düşünmüyorum. 1 numara ne demek ya, orada Breaking Bad var ayıptır.Tek sebep elbette değil ama tekrardan soruyorum, bu dizi Showmax’da olsaydı bakın ikinci ya da üçüncü dördüncü sırada olur muydu demiyorum, “birinci” sırada olur muydu BB’yi GoT’u geçerek?
Bir de GoT’un cenazesi de yeni yapıldı tabi, onun da etkisi olmalı. Ortada bir taht boşluğu olduğu için insanlar yeni bir kral arıyor olmalı. LOTR’un dizisi de eğer potansiyeline yakın gelirse ilk geldiği dönemde baya bir etki yaratacaktır.
Netflix'te de olabilirdi ama onun dışında zor, evet.Tek sebep elbette değil ama tekrardan soruyorum, bu dizi Showmax’da olsaydı bakın ikinci ya da üçüncü dördüncü sırada olur muydu demiyorum, “birinci” sırada olur muydu BB’yi GoT’u geçerek?
Bir de GoT’un cenazesi de yeni yapıldı tabi, onun da etkisi olmalı. Ortada bir taht boşluğu olduğu için insanlar yeni bir kral arıyor olmalı. LOTR’un dizisi de eğer potansiyeline yakın gelirse ilk geldiği dönemde baya bir etki yaratacaktır.
Tamam kanalı yönünden şanlı ama diğer şanslarını iyi kullandı dizi.Netflix'te de olabilirdi ama onun dışında zor, evet.
Ben izliyorum zaten @Forumdash yazın izleyeceğim diyordu, forumda olmadığı zamanda izler herhalde Diğerlerini bilmiyorum ne yapar.
Üşenmez indirirsem bu hafta finale yetişirim Olmazsa yazın izlicem toptan indiripBen izliyorum zaten @Forumdash yazın izleyeceğim diyordu, forumda olmadığı zamanda izler herhalde Diğerlerini bilmiyorum ne yapar.
Ben izliyorum zaten @Forumdash yazın izleyeceğim diyordu, forumda olmadığı zamanda izler herhalde Diğerlerini bilmiyorum ne yapar.
Bende bakacağım buna çok heyecanlı diyorlar.Üşenmez indirirsem bu hafta finale yetişirim Olmazsa yazın izlicem toptan indirip
Ne kadar sıkıcı olsa da benim hep ilgimi çekmiştir İzlicem nolursa olsunBende bakacağım buna çok heyecanlı diyorlar.
Masacre az yorum yapta okuruz.ss
The Lethover'ı izlediysen bunu hayli hayli izlersinNe kadar sıkıcı olsa da benim hep ilgimi çekmiştir İzlicem nolursa olsun
Leftovers bee 😛 Ama onun konusu hem güzel hem de ağırdı. Anlaşilmadı tüm dünya tarafından Kınıyorum dünyayıThe Lethover'ı izlediysen bunu hayli hayli izlersin
Sizin yorumlarınızı okuyorum geçen Sıkıla sıkıla yorumlar izlemeler , offlamalarLeftovers bee 😛 Ama onun konusu hem güzel hem de ağırdı. Anlaşilmadı tüm dünya tarafından Kınıyorum dünyayı
Çok yorumlamamişim diziyi 4.bölümden sonra bırakmişim ama dizinin 3.sezonunu da bitirmiştim rahmetli olsaydı da izletseydi ahahahaSizin yorumlarınızı okuyorum geçen Sıkıla sıkıla yorumlar izlemeler , offlamalar
Anmasan olmaz zaten onu dimiÇok yorumlamamişim diziyi 4.bölümden sonra bırakmişim ama dizinin 3.sezonunu da bitirmiştim rahmetli olsaydı da izletseydi ahahaha
Şu an tum overrop seviciler @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @Dosi @mrt-06 @serhattAnmasan olmaz zaten onu dimi