Damak zevkimiz uyuyor hocam pilav hariç Peki ciğer sever misiniz?Burger, kebap, döner, kokoreç, pilav. Bu 5'li ilk aklıma gelenler oldu hocam.
Damak zevkimiz uyuyor hocam pilav hariç Peki ciğer sever misiniz?
Canım yoldaşım @MasacRE
Hocam gerçi İstanbul'da pilav kültürü var. Ankara'da 1-2 yerde yedim evdeki daha güzel o yüzden dışardan yemek mantıksız geldiPilav tavuklu bu arada hocam, onu belirtmemişim. Önemli.
Çok severim, kebap yazdığım için onu da kapsıyor. Ama yerine ve yapılışına göre değişir.
Hocam gerçi İstanbul'da pilav kültürü var. Ankara'da 1-2 yerde yedim evdeki daha güzel o yüzden dışardan yemek mantıksız geldi
Bugün ne yiyeceğiz reise gittin mi?
Ben gelmişim be Nisa kim.. @MasacRE Bak yine keyiflendim ahahahahhahaOhhhhh girdik hemen moda. Nisa reisim gittiğinden beri kayıp diğer kütük...
Ben gelmişim be Nisa kim.. @MasacRE Bak yine keyiflendim ahahahahhaha
Aslında benim gitmem bile bir kurguydu.. Her şey ama her şey bu geceye özel planlanmıştı.. @MasacRETelevizyonun başına oturdun bu anı bekledin, kurguladın di mi Hainli Fedai ahahahahah.
Hocam İstanbul'a gelirsem geniş bir zamanım olursa giderimHocam Unkapanı Pilavcısı var meşhur, orayı öneririm. Kesin duymuşsundur zaten.
Yok gitmedim.
Hocam İstanbul'a gelirsem geniş bir zamanım olursa giderim
Ben geldim o gitti durumu olmamıştır umarım.. @MasacRE
Beter olun kütükler @MasacREAvatarındaki herif bizi bitirdi...
Bu iş çok yoruyor Enescim.. fiziksel belki değil ama kafa yorgunluğu ve hergün erken kalkma...Nasılsın abi, halin vaktin yerinde mi?