Hocam atlet-t-shirt yok sadece alt taraf için bi şey demedim
O zaman yapılır ya, sıcaklarda kimse yadırgamaz zaten.
Hocam atlet-t-shirt yok sadece alt taraf için bi şey demedim
Ben de o söz üzerine katılmıştım, aslında gelecekte etti ama şu an geleceğe göre geçmiş olduğumuz için söz sözdür, başka bir şey bilmeyiz. @Dosi
Foruma 2007'de giriş yapmış olsan sence şu anda Ozan'la beraber adminlik mi yapardın yoksa 2007 jenerasyonu gibi çoktan gitmiş miydin? @Sherlock
O dönemden Ozan dışında kimse niye kalmamış sence?Soruya bak.
Muhtemelen gitmiştim ya, sonuçta o jenerasyondan insanlarla arkadaşlıklar ve dostluklar kurmuş olacaktım ve sonucunda hemen hemen hepsi gitmiş olacaktı. He tabii şu var, bırakmış olurum ve geri dönerim mesela. O dönemde de yöneticilik yaptıysam, ihtiyaç olursa girerdim yönetime güncel dönemde.
O dönemden Ozan dışında kimse niye kalmamış sence?
Bilmez miyimsssYok yok, ben yapar mıyım hiç öyle şeyler. İktidar hırsı olsun, güç zehirlenmesi olsun, yetki delisi olmak olsun bunların bizle alakası olamaz Aykut hocam biliyorsunuz...
Bilmez miyimsss
Sana sori o zaman Enes hocam
Issız bir adaya gideceksin. Yanına 3 erkek ve 3 kız alacaksın ünlüler arasından. Bunlar kimler olur ve sebepleri? @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 88840
Sonra detaylı bakarım yorumlara
Dünden kalma bildirimlerde var
@xdragxx @Tolstoyevski
Yok yahu, Çarşamba ve Perşembe yoğun oluyorum ve foruma 2 dakika bakıp 5 dakika çıkıyorum derken bildirimler havada uçuşuyorBu benim taktiğim yalnız.
Yok yahu, Çarşamba ve Perşembe yoğun oluyorum ve foruma 2 dakika bakıp 5 dakika çıkıyorum derken bildirimler havada uçuşuyor
Dünden kalma baya var. Birazdan start vereceğim
Ben muhakkak geri dönüş yapmaktayımŞaka yapıyorum zaten ortağım, ben genelde görmediğim bildirimlerin sonuçlarından kaçınmak amacıyla bu taktiği uyguluyorum zaten.
Bizim moneyler ne durumda, ona geri dönüş olmadı da... @SherlockBen muhakkak geri dönüş yapmaktayım
Sıranı bekle.Bizim moneyler ne durumda, ona geri dönüş olmadı da... @Sherlock
Ben muhakkak geri dönüş yapmaktayım
Bizim moneyler ne durumda, ona geri dönüş olmadı da... @Sherlock