Damak zevkimiz uyuyor hocam pilav hariçBurger, kebap, döner, kokoreç, pilav.Bu 5'li ilk aklıma gelenler oldu hocam.
![]()
Damak zevkimiz uyuyor hocam pilav hariçPeki ciğer sever misiniz?
Hocam gerçi İstanbul'da pilav kültürü var. Ankara'da 1-2 yerde yedim evdeki daha güzel o yüzden dışardan yemek mantıksız geldiPilav tavuklu bu arada hocam, onu belirtmemişim.Önemli.
Çok severim, kebap yazdığım için onu da kapsıyor.Ama yerine ve yapılışına göre değişir.
![]()
Hocam gerçi İstanbul'da pilav kültürü var. Ankara'da 1-2 yerde yedim evdeki daha güzel o yüzden dışardan yemek mantıksız geldi
Bugün ne yiyeceğiz reise gittin mi?![]()
Ben gelmişim be Nisa kim.. @MasacRE Bak yine keyiflendim ahahahahhahaOhhhhh girdik hemen moda.Nisa reisim gittiğinden beri kayıp diğer kütük...
Ben gelmişim be Nisa kim.. @MasacRE Bak yine keyiflendim ahahahahhaha![]()
Aslında benim gitmem bile bir kurguydu.. Her şey ama her şey bu geceye özel planlanmıştı.. @MasacRETelevizyonun başına oturdun bu anı bekledin, kurguladın di mi Hainli Fedai ahahahahah.![]()
Hocam İstanbul'a gelirsem geniş bir zamanım olursa giderimHocam Unkapanı Pilavcısı var meşhur, orayı öneririm. Kesin duymuşsundur zaten.
Yok gitmedim.![]()
Hocam İstanbul'a gelirsem geniş bir zamanım olursa giderim![]()
Ben geldim o gitti durumu olmamıştır umarım.. @MasacRE
Bu iş çok yoruyor Enescim.. fiziksel belki değil ama kafa yorgunluğu ve hergün erken kalkma...Nasılsın abi, halin vaktin yerinde mi?![]()