Zey TV Cevapsız Sorular-4.Bölüm Konuğu-Sherlock

1. Eren Jaeger (Neden belirtmeme gerek yok herhalde...)
  2. Erwin Smith (Destansı bir komutan, zaten inanılmaz derecede Atatürk'e benziyor. Daha ne diyebilirim ki...)
  3. Armin Arlert (Levi'ın seçim yaptığı sırada Erwin gibi bir komutanın da isteği ile seçtiği kişilik. Tam bir deha, her zaman en doğru kararı verebiliyor...)
  4. Reiner Braun (Mangayı da hesaba katarak söylüyorum, eşine az rastlanır bir karakter gelişimi mevcut. Bunun üzerine ne desem spoiler olur, o yüzden susuyorum...)
  5. Levi Ackerman (Gerçek bir savaşçı, yok edemeyeceği herhangi bir şey yok. Animedeki savaş sahnesini ve sürüsüne bereket devi tek başına paramparça edişini hangimiz unutabiliriz ki... Artı bu adamın sözü dinlense şu an korona yoktu... :A @MEnes)

Detaylı karakter analizleri için aşağıdaki mesaja yönlendiriyorum halkımızı, ben daha ne diyeyim adam yazılabilecek her şeyi ama her şeyi yazmış...
Ve ikinizde de Mikasa yok 😱 @Tolstoyevski
Peki sevmediğin 2 karakteri yazmayı unuttun 😱

Sevmediğim mi... Zor soru...

1. Yelena (Açık söylüyorum evlat olsa sevilmez, işi gücü kötülük ve hainlik...)
  2. Connie Springer (Tipinden ötürü sevmiyorum...)
YELENA'yı sevmiyor musun...

Sırf şu sahneden ötürü aşırı sempatim var kendisine... :A
b5753f7129c4c80316c05bacc83f3040.jpg

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Asla yapmam diyip yaptığın 3 şey?
Bundan önce yaparken zevk aldığın fakat şimdi neden yaptığını bile anlamadığın 3 şey?
Vazgeçmem diyip vazgeçtiğin ve vazgeçtiğine pişman olduğun şeyler?
@Sherlock

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
1) Hiç duymaman gereken bir şey duydun mu?
2-) Hiç görmemen gereken bir şey gördün mü?
3-) Çok yakın arkadaşın hırsızlık yapsa ve polis sana soru sorsa, hakikati mi söylerdin yoksa arkadaşını mi korurdun?
4-) En sevdiğin üç roman?
5-) ve esas soru....

Forumdan 11 kurman gerekse nasıl ve kimlerden 11 kurardın? :A

@Sherlock

Asla yapmam diyip yaptığın 3 şey?
Bundan önce yaparken zevk aldığın fakat şimdi neden yaptığını bile anlamadığın 3 şey?
Vazgeçmem diyip vazgeçtiğin ve vazgeçtiğine pişman olduğun şeyler?
@Sherlock

1. Hiç kahve içmezdim, asla içmem diyordum. Şimdi aşırı derecede seviyorum. Tatile gittiğim zaman, fırsat bulduğum zaman asla denize/havuza asla girmezdim. Korkardım. Artık giriyorum ve seviyorum da. Asla kedi beslemem diyordum çünkü 3-4 sene öncesine kadar fobim vardı, bir yerde yemek yerken gelirler ya. Geldikleri an masa değiştirecek derecede. Şu an kedi besliyorum ve çok seviyorum. :A
  2. Poğaça yemeyi çok severdim, hani bu herkesin sövdüğü poğaçalar... Şimdi bu olay nasıl olmuş gerçekten anlamıyorum, şimdilerde hiç sevmiyorum ve mecbur kalmadıkça tüketmiyorum. İki-üç senedir hiç tavuk döner yemedim, bir kere bile. Eskiden severdim, sonrasında hiç anlam veremedim neden sevdiğime. Hep de yemekten gittik ama bunlar geldi aklıma. Marketlerde/bakkallarda oyun kartları veya taso satılırdı, birçok paketten aynı şeyler çıkmasına rağmen deli gibi alır ve biriktirirdim. Çok da zevk alırdım eskiden, şimdi düşündüğüm zaman çok da mantıklı değilmiş o kadar almak. :A
  3. Aklıma ilk geleni yazayım yine. 1-2 sene kadar önce kablosuz kulaklık alasım vardı, vazgeçmiştim sonra alırım diye. Şimdilerde iyice zorlaştı. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx