Japonca ismi Satoshi'ydi 1. bölümden beri...
Ben bilmem Japonca ismini falan, ben onu Ash olarak tanıdım...
Japonca ismi Satoshi'ydi 1. bölümden beri...
Ve ikinizde de Mikasa yok 😱 @Tolstoyevski
- Eren Jaeger (Neden belirtmeme gerek yok herhalde...)
- Erwin Smith (Destansı bir komutan, zaten inanılmaz derecede Atatürk'e benziyor. Daha ne diyebilirim ki...)
- Armin Arlert (Levi'ın seçim yaptığı sırada Erwin gibi bir komutanın da isteği ile seçtiği kişilik. Tam bir deha, her zaman en doğru kararı verebiliyor...)
- Reiner Braun (Mangayı da hesaba katarak söylüyorum, eşine az rastlanır bir karakter gelişimi mevcut. Bunun üzerine ne desem spoiler olur, o yüzden susuyorum...)
- Levi Ackerman (Gerçek bir savaşçı, yok edemeyeceği herhangi bir şey yok. Animedeki savaş sahnesini ve sürüsüne bereket devi tek başına paramparça edişini hangimiz unutabiliriz ki... Artı bu adamın sözü dinlense şu an korona yoktu... @MEnes)
Detaylı karakter analizleri için aşağıdaki mesaja yönlendiriyorum halkımızı, ben daha ne diyeyim adam yazılabilecek her şeyi ama her şeyi yazmış...
Sen masumsun ne diyim, izlememişsin bilmiyorsun. Biz Japonca izlediğimiz için normal bunlar.Ben bilmem Japonca ismini falan, ben onu Ash olarak tanıdım...
Sen masumsun ne diyim, izlememişsin bilmiyorsun. Biz Japonca izlediğimiz için normal bunlar.
Tamamdır geriye bir sorum kalmıştı.ona da sıra gelince cevaplarsın. Önceki sayfadaSevmediğim mi... Zor soru...
- Yelena (Açık söylüyorum evlat olsa sevilmez, işi gücü kötülük ve hainlik...)
- Connie Springer (Tipinden ötürü sevmiyorum...)
Her sanat eseri orjinal dilinde izlenmelidir... Teşekkürler, iyi günler... @TolstoyevskiPokemon'u bile ÇEKİK diliyle izliyor... Gel söv şuna Utku beyciğim, ben yoruldum. @MasacRE
YELENA'yı sevmiyor musun...Sevmediğim mi... Zor soru...
- Yelena (Açık söylüyorum evlat olsa sevilmez, işi gücü kötülük ve hainlik...)
- Connie Springer (Tipinden ötürü sevmiyorum...)
Farkım, tarzım. @DosiOldukça marjinal bir giriş olmuş, bir daha olmasın...
Teşekkür bekleme.Uğraştım gitti.
Benim sorum cevaplanmadıBak yine gelmiş...
Benim sorum cevaplanmadı
FHND ?
Demiştim
Sen unutursun beBiliyorum, sorular biriksin diye bekledim.
Asla yapmam diyip yaptığın 3 şey?
Bundan önce yaparken zevk aldığın fakat şimdi neden yaptığını bile anlamadığın 3 şey?
Vazgeçmem diyip vazgeçtiğin ve vazgeçtiğine pişman olduğun şeyler?
@Sherlock
Bir tane de değil he