1.... Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?
Bu sorunun cevabını biliyorsun ve uzun yazamayacağımı da çünkü söylemekten çok hissettiren kişilerdenim sanırım bilirsin.
Şaka bir yana, foruma son dönemde katılıp da zaman içinde kanımın hızlıca kaynadığı kişilerin başında geliyorsun. Enler listesinde de belirttiğim gibi deli dolu bir kişiliğin ve aksiyon adamı izlenimin var. Sıcakkanlısın ve iyi bir dert ortağısın... Velhasıl böyle şeyler işte.
2....Benim Hakkımda Ne DÜŞÜNMÜYORSUN?
Ayrıntılara pek takıldığını düşünmüyorum. Takıntılı ya da hırslı olduğunu da. Hatta özetle hiçbir kötü şey düşünmüyorum diyebilirim.
3... Arafda kaldığın anlarda karar vermek için neler yaparsın ?
Birlikte Leyla ile Mecnun mu izleyeceğiz yoksa gezecek miyiz diye tartışır dururduk
@Araf ile
(bu espriyi yapmasam olmazdı...)
Bu tür dilemma durumlarında genellikle ilk hissettiğimi, kalbime daha yakın geleni seçerim. Çünkü zamanında ilk düşündüğümden tereddüt edip de ikinciyi seçtiğimde çok pişman olduğum oldu sınav sorularında en basit. Hayatın kendisinde de durum böyle. Genellikle ya önce düşün sonra karar ver durumu vardır ya da önce karar ver sonra üzerinde düşün durumu. Hayat düz çizgide ilerlemediği ve biz de robot olmadığımız için iki durum da zaman zaman uygulanır elimizde olmadan...
4... Ağladığını gizlemek mi yoksa cessurca ağlamak mı?
Başkalarından gizlemek ama uğruna ağlanılan kişiden değil. Çünkü her bir damlası aynı zamanda o kişiye verilen değerin parçaları olurdu.
5... Aşk mı? Sevgi mi?
Aşk daha tutkulu olandır, sevgi ise daha değerli ve üstün olan. İkisi de çok iç içe girmiş kavramlardır aslında ve bazen ayırt etmek imkansız gibidir.
Aşk gözü kör eder, sevgi ise karşındakini her yönüyle kabullenmektir. Bu yüzden sevgiyi tercih ederim.
6... İlk aklına gelen şarkı?
Resimdeki Gözyaşları.
7... Bir çiçek olsaydın hangi çiçek olmak isterdin?
Klasik olacak ama gül yani rosa.
8...Dilenciye para verir misin?
Dilencilik kültürü etik bir şey değil ve duygu sömürüsünden faydanılan bir sektör adeta. Onlar yerine emeğiyle peçete satan insanlara yardımcı olmak daha doğru geliyor.
9... Batıl inançların var mı?
Takıntılı olduğum bir batıl inanç hatırlamıyorum ama genel anlamda ilal ki vardır şu an aklıma gelmese de... Mesela... yok düşündüm ama şu an aklıma gelmiyor.
10....Dayak yedin mi?
Dayak derken ağzın burnun kanaması derecesinde ise en azından şimdilik hiç başıma gelmedi çok şükür.
En son tekme tokat kavgayı 10-11 yaşlarında çocukken yaşamıştım çocukça şeylerden. Genel olarak kendi halinde takıldığım için zaten kavga kültürüne pek erişmek mümkün olmadı. Tabi ilkokul zamanlarında aileden yenen terlik, tokat gibi şeyleri saymıyorum.
11... Galatasaray olmasaydı hangi takım olurdu?
Bunu düşünmek çok zor çünkü gerçekten ligdeki 18 takım içerisinden 17'sine hiç sempati duymuyorum. Yani Galatasaray hariç ligde yakınlık duyduğum bir takım yok ki hemen şu olurdu diyebileyim... Ama gerçekçi olmak gerekirse zaten İstanbullu olduğum için üç büyüklerden biri olurdu yine ve büyük ihtimalle Fenerbahçe olurdu.
12... Harry potter asası sende olsa ve 3 sihir hakkın olsa.............
Bunu geceye cevaplayayım çünkü üzerinde düşünülmesi gereken güzel bir soru ve şimdi üst üste cevapladığım için layık bir cevap gelmeyebilir.
Soruların için çok teşekkür ederim, gerçekten söylediğin kadar varmış terlemedim değil.