Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Aynı zamanda cevabını en iyi bildiğin sorun olmuş olacak sanırım..BHND (sana gönül rahatlığıyla sorabilirim ) @Tolstoyevski
Biliyorsun BHND sorularında tutuklu kaldığım için odunlaşıp çok uzun yazamıyorum oldum olası ve ilk olarak önlemimizi alalım istedim.
4 senelik arkadaşlığa rağmen 40 senelik hatrın var. Benim için düşündüklerinin aynısını ben de sana düşünüyorum. Vazgeçilmez bir dost ve sırdaş olarak görüp bu bağın 2052 senesinde dahi devam edeceğini (seneye dikkat ) ve arkadaşlığının neşe ve huzur verdiğini düşünüyorum. Dönem dönem birden sinirlenebiliyor ve fevri davranmaya meyilli olabiliyorsun, ama bu bir kibrit gibi çabucak alev alıp çabucak sönüyor. Diğer yandan çoğu zaman gerek foruma gerek bulunduğun ortama fazlasıyla neşe ve hareketlilik katıyorsun. Azimli ve güçlü bir izlenim bıraktın, yapılan haksızlıklara boyun eğmeyip ayakta kalabilmen en basit örneği. Aynı zamanda bazen etkinliklere, anket etkinliklerine özellikle kendini kaptırdığın oluyor benim gibi, ve değmeyecek bir şekilde canını sıkıyorsun, üzülüyorsun. Bunlar da aslında kişiliğinde olan azimden kaynaklanıyor. Neyse biliyorsun işte beni, daha fazla yazamıyorum... Hem sıvama oldu hem de yer yer dürüstçe görüş bildirmek, umarım sürç-i lisan etmemişimdir.. (şu kelimeyi de her kullandığımda Bülent Ersoy gibi hissediyorum ama dilime yapıştı bir kere. )